|
RE: Prebiram, 31.10.2007 17:17:26
|
|
|
|
Raho
|
Evo, tu se moram pa kar pod kajalin* podpisati. Nekateri si s tem, da so arogantni, nesramni in včasih dobesedno hudobni, res filajo svoj sfrustrirani ego. Spomnim se ene teme, ki je bila odprta poleti in SC spraševala, kje bi dobila za tamaučka japonke. Nekatere uporabnice so jo tako napadle, da sxem komaj verjela, da je to lahko res. Vem, kako so pljuvale po meni, ko sem zagovarjala nekatere prijeme AP ali kako se jih je nekaj dobesedno zgražalo, kakšna materialistka sem, ker sem napisala, da otroku kupujem tudi firme in da sem si omislila Bugabooja. Da ne omenim, da so nekatere šle tako daleč, da so pisarile, da s tem kompenziram nekaj drugega, kar mi manjka oziroma, da želim izpasti nekaj več . Včeraj sem bila obdolžena, da sprejemam samo tiste, ki mi navdušeno za vsako stvar ploskajo . In to od osebe, ki mi je pred časom še za vsako stvar navdušeno ploskala sama, potem pa je že n-tič zamenjala nick in s tem očitno tudi karakter. Mnogokrat je tako, da nekateri pač ne prenesejo določenih nickov in pljuvajo po vsem, kar oseba s tem točno določenim nickom napiše. To zame ni objektivno, ampak subjektivno mnenje. Zato se na tovrstna mnenja sploh ne oziram. Eni pisarijo čez tvoj nick, ker si jim pač enkrat stopil na žulj in tega ne morejo pozabiti. Včasih znajo biti v svojih poskusih, kako napasti določen nick prav patetični in nemalokrat se prav prešerno nasmejim njihovi pisariji. Na RR sem od aprila 2004. Vmes sem nekaj časa pavzirala (po porodu) in pozabila geslo. Najprej sem bila Nina21. Od takrat dalje pa sem raho )mes sem se izpisala zaradi enih službenih zadev, ki jih ne nameravam pogrevati, ker je vse dogovorjeno in dorečeno), sedaj sem pa nazaj Raho. Glede na dejstvo, kaj vse sem že doživela na RR pa lahko potrdim tisti tako znani rek: Sto ljudi, sto čudi. Je pa res, da RR ni več to, kar je bil 2004.
|
|
|