|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prebiram,
31.10.2007 10:37:33   
Anonimen
Tako kot pravi caillou :))

Lepe praznične dni user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
31.10.2007 10:38:06   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Aja, pa še zdej ne vem, a sta al bina in nivess ena in ista osebauser posted image  ?

Ne nista. Sta dve različni osebi. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.10.2007 10:44:32   
kajalin*
Evo,sm vedla:)
Razlikujem se po tem,da sm zdle 15 min na rač po nekaj dneh,ne pa vsak dan po cele dneve,halllooo.
Nobenega imensko ne obtožujem,niti ne poglabljam se v to,kdo so.Pa ja itak vsak dela kar mu najbolj paše,pa razlikujem se tudi po temu,da ne napadam ljudi,ker ne rabim nekih kosti za glodat,da bi si filala ego na tak način.Ja, se razlikujem...zelo:)In sem vesela.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.10.2007 10:48:59   
tanikaa
In jaz sem vedela, da boš zdaj čist paf. user posted image  Saj sem napisala, da ne mislim nič slabega. V vsakem idealnem človeku je nekaj neidealnega. Tak pač je. In s tem nisem mislila, da je v tebi samo slabo oz. neidealno. Tudi jaz sem včasih po tri ure na računalniku. Moj Kretenček zija v tv, Pubertetnik pa v svoj računalnik. Tak pač včasih preživljamo svoj prosti čas. Včasih gremo ven, včasih spimo, včasih...

Svetujem vam, poglejte iz več različnih kotov na eno situacijo. Pravi balzam za dušo.

Pa brez zamere. user posted image

Smo kolegice naprej?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.10.2007 11:04:50   
ElaM
Meni je pa to logično, da se z nekom, ki razmišlja dokaj podobno kot ti, strinjaš, z drugače mislečimi pač ne. Ne, vem, kaj je treba delati tak big deal iz vsakega komentarja, ki ni pisan ravno na vašo kožo.

Nekaj pa tudi mene moti, zadnjič je bila neka debata, da so dotično mamico slikali s čikom zraven otroka ali nekaj v tem smislu. Se mi zdi od osebe, ki je to povdarjala v 10-ih postih, podlo in grdo. Vsak naj pometa pred svojim pragom, pa se bo tako kadilo, da se do soseda ne bo videlo.user posted image

:)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.10.2007 11:27:54   
Anonimen
. Mi ni tudi tole jasno, da Nivess vsi obozujete, pa najbolj ozmerja tukaj,

Pa daj nehaj s takimi brezveznimi no. Kdo tu mene obožuje, prosim te lepo no. Veš kaj je hujše od cmizdravih, jamrastih žensk? Cmizdravi in jamravi moški.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
31.10.2007 11:29:27   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

In spet bomo odkrivali toplo vodo.

ja...user posted image pa ko je tako enostavno

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.10.2007 11:31:18   
mami_miki
kaj se sploh obremenjujet, če vas kdo šinfa....očitno ima nekaj prav, če vas razjezi...sam noče priznat sammu sebi...tako to je...če imaš žulj, pa ti nekdo gor stopi, pač boli....

proskusite najboljšw za be it zh postov potegnit...saj pa ni vse slabo!!vse je ok...

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.10.2007 11:31:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

. Mi ni tudi tole jasno, da Nivess vsi obozujete, pa najbolj ozmerja tukaj,

Pa daj nehaj s takimi brezveznimi no. Kdo tu mene obožuje, prosim te lepo no. Veš kaj je hujše od cmizdravih, jamrastih žensk? Cmizdravi in jamravi moški.

user posted image Jaz te trenutno obožujem, zarad te izjaveuser posted image

Sam sam trenutnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
31.10.2007 11:39:34   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

jaz sem pa začelaaaa upat.... da mogoče pa je možnost....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jha no, na koncu koncev upanje umira zadnje. Samo kot pravi Tjazy, na koncu umre. user posted image

Tjazy nič ne ve....user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.10.2007 11:45:13   
nuala
Uh, jaz kar redno prebiram RR, če je le čas, pa se mi ne zdi, ga bi kdo koga žalil.
Ene so pač verjetno že po naravi nesramne, neresne, zafrustrirane, ****jene, pretiravajo in iščejo prepir.
Ampak tako je na RR in v življenju. V življenju jih ignoriraš oz. se jim izogneš, na RR jih pa ne bereš, pa je problem rešen.

Zakaj bi učil prašiča letat; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.10.2007 11:45:58   
Anonimen

Tale je eden boljših user posted image

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
31.10.2007 11:49:18   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Tale je eden boljših user posted image

evo glih to sem razmišljala.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.10.2007 11:59:30   
Anonimen
Ni pomembno, kdo sem jaz. Nisem ne njen partner in ne kolega oziroma prijateljica kot ti pravis.
Sem le sorodnik.

Meni je bolj grdo, ce zenska med nosecnostjo kadi, kot pa ce kadi zraven otroka, mimogrede, zunaj in ne piha vanj.

Veliko je zensk, ki kadijo med nosecnostjo in po porodu, pa vas ne moti. Ko se gre za mlado dekle, pa je ze ogenj v strehi.

Da pa nekdo nekoga slika, in potem na forumu razglablja o tem, je svinjska stvar. Vsak ima svoje zivljenje, nimas kaj razglabljat o njihovih zivljenjih no.

Nivess, lepo si napisala, ampak. Jaz sem le clovek, ni vazno, katerega spola. Vsak clovek jamra, predvidevam, da tudi ti.

In dokler osebe iz interneta ne spoznas, nimas kaj o njih govoriti, kajti internet in real zivljenje, je velika oziroma res ogromna razlika. Jaz sem lahko tukaj prasec, v mojem pravem zivljenju sem pa posten, dober.

Kot recimo za Nivess ( oprosti, ker te spet omenjam, a ne vem za kaksno drugo uporabnico ). Ona je tukaj popolnoma drugacna oseba kot v zivo, kot pravi ena uporabnica. Zakaj potem mislite, da npr. Yankee ali pa Tanikaa, ali bilo kdo, ne bi bil drugacen tudi v zivo?

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
31.10.2007 12:05:14   
Strawberrie Cherrie
Mah , sem si premislila.
Nima smisla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
31.10.2007 13:02:33   
Naty*Taja
No, ja.....

MONTIGNAC

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 41
31.10.2007 13:05:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Mah , sem si premislila.
Nima smisla user posted image user posted image user posted image

user posted image  Pametno.user posted image user posted image user posted image
Ker predvidevam, da je bila tale tema odprta zaradi tebe.user posted image  Še vedno si ji(m) v želodcu.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
31.10.2007 14:08:48   
mami_miki
nekateri, ki samo nekaj šinfajo, in čakajo kje bodo koga napadli ali zašili....to je njihov problem, saj so oni bogi, pa nimajo kaj bolj pametnega počet....razumi jih, da tud iščejo srečo-pač na svoj način..tako se izražajo, ker se mogoče ne morejo nikjer drugje, pa tlačijo jezo in svoj prav...pa pač tu to počnejo.....razumi jih...tako pač je..ne jemat preveč osebno, saj pravim, je pa nekaj zlo dobronamernih ljudi, ki si želijo zase in za druge, da bi bili srčni...pa te berite...saj lahk izbirate: al boste zbiali ljubezen in si olajšali pot, ali pa sovraštvo pa si jo boste mal zakomplicirali...

saj vseeno....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.10.2007 15:00:09   
NevenkaP
Caillouuser posted image user posted image user posted image
In zakaj cele štale delajo vedno eni in isti? Pa niso važna leta, pa ni važen nick... če ga zamenja desetkrat, vedno znova naredi sceno.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 15:38:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
31.10.2007 16:32:19   
kajalin*
Nismo vsi isti,če že drugega ne,ne pljuvam in ne blatim ljudi.Pa tud ne spomnim se,da bi kdaj tu na rr koga žalila in užalila tako,da bi se izpisal.
nekateri so tu,da si filajo na tak prav poseben način svoj ego,veliko pa je dobrih in sploh ne pridejo do besede,žal...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.10.2007 17:17:26   
Raho
Evo, tu se moram pa kar pod kajalin* podpisati. Nekateri si s tem, da so arogantni, nesramni in včasih dobesedno hudobni, res filajo svoj sfrustrirani ego.
Spomnim se ene teme, ki je bila odprta poleti in SC spraševala, kje bi dobila za tamaučka japonke. Nekatere uporabnice so jo tako napadle, da sxem komaj verjela, da je to lahko res.
Vem, kako so pljuvale po meni, ko sem zagovarjala nekatere prijeme AP ali kako se jih je nekaj dobesedno zgražalo, kakšna materialistka sem, ker sem napisala, da otroku kupujem tudi firme in da sem si omislila Bugabooja. Da ne omenim, da so nekatere šle tako daleč, da so pisarile, da s tem kompenziram nekaj drugega, kar mi manjka oziroma, da želim izpasti nekaj večuser posted image .
Včeraj sem bila obdolžena, da sprejemam samo tiste, ki mi navdušeno za vsako stvar ploskajouser posted image . In to od osebe, ki mi je pred časom še za vsako stvar navdušeno ploskala sama, potem pa je že n-tič zamenjala nick in s tem očitno tudi karakter.
Mnogokrat je tako, da nekateri pač ne prenesejo določenih nickov in pljuvajo po vsem, kar oseba s tem točno določenim nickom napiše. To zame ni objektivno, ampak subjektivno mnenje. Zato se na tovrstna mnenja sploh ne oziram. Eni pisarijo čez tvoj nick, ker si jim pač enkrat stopil na žulj in tega ne morejo pozabiti. Včasih znajo biti v svojih poskusih, kako napasti določen nick prav patetični in nemalokrat se prav prešerno nasmejim njihovi pisariji.

Na RR sem od aprila 2004. Vmes sem nekaj časa pavzirala (po porodu) in pozabila geslo. Najprej sem bila Nina21. Od takrat dalje pa sem raho )mes sem se izpisala zaradi enih službenih zadev, ki jih ne nameravam pogrevati, ker je vse dogovorjeno in dorečeno), sedaj sem pa nazaj Raho.

Glede na dejstvo, kaj vse sem že doživela na RR pa lahko potrdim tisti tako znani rek: Sto ljudi, sto čudi.
Je pa res, da RR ni več to, kar je bil 2004.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
31.10.2007 17:27:40   
Marogica
Raho, me je vzpodbudil tvoj stavek, da so mnogokrat izražena subjektivna, ne pa objektivna mnenja. Res je tako, saj če človek piše o svojih izkušnjah, svojih razmišljanjih in svojih pogledih je zelo težko objektivno pisati. In je to tudi težko za pričakovati od drugih.

In mnogokrat se pojavijo stvari, preko katerih enostavno moraš iti(ne ti, Raho...na splošno mislim), drugače je najbolje, da človek ne zastavi vprašanja, ali pa sploh ne sodeluje na forumih. Pri toliko uporabnikih(preko 20 tisoč), v večini so to ženske, je pa resnično težko pričakovati samo ploskanje in pritrjevanje.

Mnogokrat nekdo vzame nekaj kot osebno žalitev, čeprav je drugi samo vprašal ali izrazil svoje mnenje, ki se pač razlikuje od dotičnega. In kje je tu problem? No, zame ga ni.

SOdelovanje na forumih je neke vrste "hobi" in s hobijem se človek tako dolgo ukvarja, dokler ga veseli. Ko je temu konec, si je treba poiskati drug hobi. Moje toplo priporočilo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 48
31.10.2007 17:31:51   
Anonimen
Veš draga Raho, nikoli ti nisem za vsako stvar ploskala, ker nisem človek, ki se obrača proti vetru.
Ker te tako boli moja zamenjava nicka, naj ti povem, da je moj karakter ostal isti, čeprav praviš, da se je spremenil.Ti si pač človek, ki ne prenese, da nekdo misli drugače in ..........
Sploh ne bom nadaljevala, ker se ne bom spuščala na tvojo raven.Enostavno te zablokiram in konec.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
31.10.2007 17:53:24   
Anonimen
Nekateri si s tem, da so arogantni, nesramni in včasih dobesedno hudobni, res filajo svoj sfrustrirani ego.
Spomnim se ene teme, ki je bila odprta poleti in SC spraševala, kje bi dobila za tamaučka japonke. Nekatere uporabnice so jo tako napadle, da sxem komaj verjela, da je to lahko res.

Tu pa moram nekaj rečt. Jaz pa mislim da je tu glih kontra. Prej bi rekla, da si folk(v tem primeru pač lp, žal), ki išče japonke za 6 mesečnika "fojtra ego"(mrzim ta izraz), kot pa nekdo, ki mu enostavno pove, da je za poletje najboljše če je nogica bosa od 6 mesečnika, ki niti še ne sedi prav, kamoli da bi hodil. In nihče je ni napadal, niti je bil hudoben, niti aroganten. Pa tudi če je bil, jaz mu ne bi zamerla, ker meni to tudi ni normalno. Jaz pa sem v tisti temi lp predlagala nekaj drugega kot japonke in ji celo slikico nalimala perfektnih usnjenih tankih sandalčkov da pač ni nogica čisto bosa.

Pa brez zamere lp, pač te je raho omenla.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?