Anonimen
|
pa prebiram. Nikakor mi ne v glavo ena stvar. In sicer to, da zalite ljudi vsepovprek. Anonimen sem, ker ne zelim, da me kdo spozna. Najprej ste zalili Paštetov_Kruh ( mimogrede, kako je Masa? ), zaradi tega se je tudi izpisala verjetno. Nato Yankee. A vi sploh veste, kaj pomeni biti dober stars? Dober stars pomeni to : da otrokom nudi vse, kar potrebuje, streho nad glavo ( za sebe ali pri starih), in da je ljubezen do otroka prisotna, oziroma ogromna. Slab stars je to : DA OTROKA MALTRETIRAS, GA ZAPUSTIS, ODVRZES KOT NEKO SMET!! To je najslabsi clovek, in ne ta, ki otroka obozuje, kljub temu, da je mlada mami. Tudi jaz sem mlad oce, pa nisem bil nic kaj zaradi tega nezrel, zaradi mojega stila pisanja. Mi ni tudi tole jasno, da Nivess vsi obozujete, pa najbolj ozmerja tukaj, a Yankee pa je za vas ze nezrela, ker se pac brani, ker je vcasih kriticna. Lepo prosim, ve niste nic kaj boljse. Vsak clovek ima pravico do svojega mnenja in bilo kako to izrazi, se ne pomeni, da je nezrel. Ok, jaz Yankee poznam osebno, in vem, da je ona najboljsa mama otroku, ampak pustimo to. Gre se mi predvsem za to, da vi stara klapa skupaj drzite in se spravljate na uboge ljudi. Kot pravi rek : sto ljudi, sto cudi. Ampak zaradi tega se pa res ne rabite pobiti med seboj. Pocasi mi postajate zelo antipaticne, kar se vasega obnasanja tukaj tice. Pa sicer nima veze, kako pa kaj, v glavnem, premalo se zavedate, da je normalnih ljudi cim manj. Vsepovsod najdes pedofile, morilce, in tako dalje. Ocitno nekateri ne veste, kaj pomeni biti zrel in kaj ne, zal. Pricakujem vase pljuvanje in ja, temu nikoli ne bo konca, dokler ne pridete nekatere k sebi, in se boste nehale delati, da ste bozji dar.
|