|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prebiram,
31.10.2007 8:46:29   
Anonimen
pa prebiram. Nikakor mi ne v glavo ena stvar. In sicer to, da zalite ljudi vsepovprek. Anonimen sem, ker ne zelim, da me kdo spozna.

Najprej ste zalili Paštetov_Kruh ( mimogrede, kako je Masa? ), zaradi tega se je tudi izpisala verjetno. Nato Yankee.

A vi sploh veste, kaj pomeni biti dober stars? Dober stars pomeni to : da otrokom nudi vse, kar potrebuje, streho nad glavo ( za sebe ali pri starih), in da je ljubezen do otroka prisotna, oziroma ogromna.

Slab stars je to : DA OTROKA MALTRETIRAS, GA ZAPUSTIS, ODVRZES KOT NEKO SMET!! To je najslabsi clovek, in ne ta, ki otroka obozuje, kljub temu, da je mlada mami.

Tudi jaz sem mlad oce, pa nisem bil nic kaj zaradi tega nezrel, zaradi mojega stila pisanja. Mi ni tudi tole jasno, da Nivess vsi obozujete, pa najbolj ozmerja tukaj, a Yankee pa je za vas ze nezrela, ker se pac brani, ker je vcasih kriticna. Lepo prosim, ve niste nic kaj boljse.

Vsak clovek ima pravico do svojega mnenja in bilo kako to izrazi, se ne pomeni, da je nezrel. Ok, jaz Yankee poznam osebno, in vem, da je ona najboljsa mama otroku, ampak pustimo to. Gre se mi predvsem za to, da vi stara klapa skupaj drzite in se spravljate na uboge ljudi. Kot pravi rek : sto ljudi, sto cudi. Ampak zaradi tega se pa res ne rabite pobiti med seboj.

Pocasi mi postajate zelo antipaticne, kar se vasega obnasanja tukaj tice. Pa sicer nima veze, kako pa kaj, v glavnem, premalo se zavedate, da je normalnih ljudi cim manj. Vsepovsod najdes pedofile, morilce, in tako dalje.

Ocitno nekateri ne veste, kaj pomeni biti zrel in kaj ne, zal.

Pricakujem vase pljuvanje in ja, temu nikoli ne bo konca, dokler ne pridete nekatere k sebi, in se boste nehale delati, da ste bozji dar.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prebiram,
31.10.2007 8:54:11   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vsak clovek ima pravico do svojega mnenja

Kar sam si ponudil odgovor user posted image .
Btw, jaz nimam blage veze, za kaj konkretno se tule gre. Odgovor velja na splošno. Raje bi pa videl, če me v prihodnje ne obtožuješ žaljenja brez dokazov. Love you too user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2007 8:56:44   
Anonimen
Saj nisem rekel, da zalite vsi, pac pa nekatere. Ocitno sem to pozabil dopisati. Se opravicujem za napako.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2007 8:59:12   
Anonimen
Pogrevaš staro juho.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2007 8:59:20   
Strawberrie Cherrie
Here we go AGAIN...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2007 9:10:27   
tanikaa
In spet bomo odkrivali toplo vodo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2007 9:12:18   
Anonimen
Saj nisem prosil za pogrevanje, ampak seveda se moram izkasljati, ker me to ze zelo dolgo moti. Pa drugace moderator temo lahko pobrise, ker sem zelel le to napisati, kar se mi je rojilo po glavi zadnje case.

Lep, miren dan vam zelim, prizgite svecko v mislih za vse umrle .

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2007 9:16:58   
tanikaa

Lep, miren dan vam zelim, prizgite svecko v mislih za vse umrle .

Ja, bomo, ampak komaj jutri. user posted image

Mimogrede. Če te take teme motijo, naredi tisto, kar naredim jaz. Izognem se jim. In mam mirne živčke in poslednično sem tudi bolj srečna. Če pa se kdo želi prepirat, pljuvat...njegova stvar. Tudi jaz osebno ne maram, da se nekoga na prvo žogo obsoja in blati. Nikoli ni samo enega zornega kota. Jih je več. In če so določeni osebki, ki se tega ne zavedajo, je to pač njihov problem, ne moj. Mam pač navado, da vsako situacijo pogledam z večih kotov in takrat je verjemi, biti zelo težko pameten. In zato se zelo redko oglašam na taki temi. Probaj ta recept in marsikaj ti bo prihranjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2007 9:20:43   
metuLJchy
anonimni jaz ti pa dam prav. Tudi jaz sem že enkrat odprla temo - ker me boli da smo ljudje taki. Da ne vidimo človekovega truda, ampak kakšno drobno napako, da ga namesto z nasveti zasujemo z žaljivkami...sem samo enkrat pisala  - pa me je minilo. Morda bi kdo rekel, da ne znam sprejemat tujega mnenja in kritike, pa ne gre za to. Gre za to, da človeka po prebranem mailu ne moreš poznat in obsojat...seveda pa je lažje na neznanca se spljuvat...saj je daleč stran, komu mar če ga prizadaneš. Punce moje, po mojem bomo ljudje lepa bitja takrat ko ne bomo obsojali vsepovprek, ko bomo videli lepoto v človeku, ko se ne bomo imeli za najbolj pametnega, lepega...mi je vseeno če me spljuvate...za dobro na tem svetu se splača borit!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2007 9:22:31   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

za dobro na tem svetu se splača borit!!

In verjemi, ta boj je itak obsojen na propad. Žal.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.10.2007 9:24:32   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

ne Tanikaa zdej pride že nafta na vrsto.... smo že napreddovali....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.10.2007 9:27:51   
metuLJchy

Če se ne boriš ne moreš vedeti. Bolje kot se vdati da je svet tak in ljudje takšni...ne hvala!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2007 9:47:04   
žarnica
čisto izven teme. PIšeš v moškem spolu,zraven imena pa imaš znak za ženskouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
31.10.2007 9:49:52   
tanikaa
Metuljchy, verjemi. Tudi jaz včasih padem v ta boj. Velikokrat. In vedno znova sem razočarana. Tudi do joka me spravi. Ne malo krat. Ampak človek s časoma dobi trdo kožo. In ostane pri tem, da se trudi biti dober človek, v zameno pa ne pričakuje nič. Pa ga kljub debeli koži še vedno to prizadene. Ampak spremeniti druge ne gre. Spremeni se sama, pa bo boljše, vsaj znosnejše. S tem pa ne mislim, da postani slab človek. Nikakor. Spremeni se v tem, da sprejmeš slabe strani drugih, pa gre.

Neposredna povezava do sporočila: 14
31.10.2007 9:50:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

ne Tanikaa zdej pride že nafta na vrsto.... smo že napreddovali....user posted image

Romana moram te razočarat. Napredovanja na RR-u ni in ga ne bo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
31.10.2007 10:14:23   
Bubamaraa

Romana moram te razočarat. Napredovanja na RR-u ni in ga ne bo. user posted image

jaz sem pa začelaaaa upat.... da mogoče pa je možnost....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.10.2007 10:18:42   
karmy
se vidi da tik pred dan umrlih prilezejo vn zafrustriranci.... a to samo med prazniki?user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 17
31.10.2007 10:19:01   
Anonimen

Tukaj bi se še jaz zagrebla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
31.10.2007 10:21:43   
Anonimen
se strinjam s tabo,žal je preveč punc na enem kupu,zato pride tut do tega,kera je najbolša..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
31.10.2007 10:28:21   
Jutra
Vsak clovek ima pravico do svojega mnenja in bilo kako to izrazi, se ne pomeni, da je nezrel. Ok, jaz Yankee poznam osebno, in vem, da je ona najboljsa mama otroku, ampak pustimo to. Gre se mi predvsem za to, da vi stara klapa skupaj drzite in se spravljate na uboge ljudi. Kot pravi rek : sto ljudi, sto cudi. Ampak zaradi tega se pa res ne rabite pobiti med seboj.

Pocasi mi postajate zelo antipaticne, kar se vasega obnasanja tukaj tice. Pa sicer nima veze, kako pa kaj, v glavnem, premalo se zavedate, da je normalnih ljudi cim manj. Vsepovsod najdes pedofile, morilce, in tako dalje.

Ocitno nekateri ne veste, kaj pomeni biti zrel in kaj ne, zal.

Pricakujem vase pljuvanje in ja, temu nikoli ne bo konca, dokler ne pridete nekatere k sebi, in se boste nehale delati, da ste bozji dar.

Mladi mož,
forum je izmenjava mnenj. Ena so ti všeč, druga ne. Kako to sprejemaš je pa čisto tvoja stvar. Zgleda pa, da zadeve zelo osebno jemlješ.

V tem postu si šel dejansko v bran ga. Yankee. Glede na tvoj čustveni izliv - si njen partner ali pa dobra prijateljica.

Še vedno je pa tako, da te nihče ne sili, da te stvari berešuser posted image  in vsak, ki piše po forumu, dela to po svoji presoji.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.10.2007 10:29:22   
Jutra
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

se vidi da tik pred dan umrlih prilezejo vn zafrustriranci.... a to samo med prazniki?user posted image

Ne, karmy, celo leto jih je polnouser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.10.2007 10:30:57   
tanikaa

jaz sem pa začelaaaa upat.... da mogoče pa je možnost....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jha no, na koncu koncev upanje umira zadnje. Samo kot pravi Tjazy, na koncu umre. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
31.10.2007 10:34:11   
kajalin*
Anonimen-prvi,se nekateri strinjamo stabo,a kaj češ,tuki je tak,da nekateri zmagajo in si jemljejo vse pravice.Tisti"krivci"se vedno in še naprej se bojo ven mazalai,ker jim sploh ni jasno zakaj je forum in kako bi nej deloval.
Mislim,da imajo preveč časa za viset na rač in se ukvarjat s problemi drugih,lahko bi bolj smotrno izkoristili čas,npr.peljali otroka ven v naravo al kej podobnega,pa imaš tuki člane ko v vsakem trenutki prežijo na novo temo in jo obrnejo sebi v prid.Temo,katera ti ni všeč lahko brez slabe vesti preskočiš in se ne rabiš zlajat na vsakega anonimnega in vsakega novega uporabnika.
Pa tako daleč smo že prišli,da se po enei temi kr ocenjujejo kdo je kaj,po načinu pisanja,ha,ha,ha,.Tiste,ki imate res kej v glavi,ne morte bit tak primitivne.Vse druge pa...nej vam bo to v zadovoljsvo,če res nimate kej drugega v življenju za počet in ste odvisne od rr-a
Ja anonimni,to sm hotla povedat:ne da se jim pomagat in jih mormo sprejet take kot souser posted image ,res se pa ni treba jokat in gnat k srcu kar kr nekdo piše,halo.
Evo,pa sm spet dala povod,da bo ena lahko usekala,kak lepo,vsej dolgcajt ji ne bouser posted image
Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.10.2007 10:35:36   
caillou
Anonimna, vsak ima pravico, da na forumu izrazi svoje mnenje. Glede na to, da je tukaj ogromno ljudi in posledično to pomeni ogromno različnih karatkerjev, je normalno da se mnenja krešejo.

In kaj lahko pričakuje človek, ki na nekem forumu razgali svoje življenje do nacga ? In kaj lahko pričakuje človek, ki zraven pokaže še vrsto svojih fotografij, v podpisu pa link do svojega bloga ?

Poznam dva različna tipa takih ljudi. Recimo vzamem na primer JančikoRR. Ta punca je tolk simpatična in zrela v glavo, da poleg vseh fotografij, ki jih premore na RR in blogu, ne bo šla pisat na forum, da jo je Joe zvečer doma ozmerjal, ker je prišla v šolo po ključe s pobruhanim puloverjem, raztegneno trenerko in v ****škornjih (Jančika, tole mi je blo res tolk zlo simpatično, da  si ne morem pomagat. Pa brez zamere, ker sem uporabila tale primer.) Pač, ta ali pa njej podobne uporabnice bodo na forum dale samo tisto, kar jim zrela pamet dopušča, ne ? Ostalo bodo pustile za domačimi stenami, ker kaj pa veš, kdo vse bere tale portal in bi lahko izrabil trenutek njene ali pa moje slabosti v svoj prid.

No, potem pa še druga stran. Ta bo povedala pa celo zgodovino. Če je iskrivljena, jo bodo hitro prepoznali RR-paparazzi in ker se človek enostavno ven meče v popolnoma drugačni luči, ga bodo napadli kot krdelo podivjanih zveri. Ja, ni lepo, pa vseeno. Človeška narava je pač taka.

Ljudje, ki živijo drugačno življenje kot ga predstavljajo na forumu, sami sebi zategujejo zanko okoli vratu, pa tega sploh ne pokapirajo.

Pa ni zdej kriva neka nivess, lepo vas prosim. Pa v njenih postih do zdej nisem zasledila ene same obtožbe, samo film mačke, ki se adlično vrti okol vrele kaše in ne ponuja vedno ramo za jokat, temveč direktno brco v rit.

Aja, pa še zdej ne vem, a sta al bina in nivess ena in ista osebauser posted image  ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.10.2007 10:36:48   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Mislim,da imajo preveč časa za viset na rač in se ukvarjat s problemi drugih,lahko bi bolj smotrno izkoristili čas,npr.peljali otroka ven v naravo al kej podobnega,pa imaš tuki člane ko v vsakem trenutki prežijo na novo temo in jo obrnejo sebi v prid.

In v čem se zdaj ti razlikuješ od teh osebkov? Oprosti, samo ne pljuvat po drugih, če v isti sapi narediš isto.

Pa brez zamere, samo sem hotela pokazat oz. povedat, kak smo na koncu koncev vsi isti.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?