|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prva pikica
14.12.2004 10:18:47   
Pikabu
Naša Ema je včeraj dopolnila 3 mesece, danes je pa dobila prvo pikico in je bila zelo pogumna punčka. Samo malo je grdo pogledala, tako izpod čela kot pogleda njen ati in se takoj nasmehnila. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ko smo prišli domov, je malo spala. Zdaj sva že jedli in je dobre volje, se ji še kar smeji. Upam, da ne bo kakšne reakcije.

Sicer je pa težka točno 6 kg in velika 62 cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prva pikica
14.12.2004 10:26:57   
Pupica
:bravo::bravo::bravo::bravo:superca:bravo::bravo::bravo::bravo:
držimo:miska::miska::miska::miska:da ne bo reakcije

he,he midve sva bile isto velke in isto težke ob prvi pikici.

Princeske naše,kako hitro rastejo a ne!9nebesa9nebesa

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prva pikica
14.12.2004 13:07:55   
M&P
Mi smo pa danes dobili že tretjo pikico.Pri nas je vedno malo joka, ampak se hitro potolaži.:)-
Pikabu, kdaj pa ste bili vi?Saj ste bili na Jes pri Šolarjevi a ne?Mi smo imeli uro ob 10.30.

Naša pa je pri 6 mesecih velika 70cm in težka 7,2 kg!:sloncek:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prva pikica
14.12.2004 13:09:01   
mammika
:bravo::bravo::bravo: pa čim manj reakcij vsem :rozica:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prva pikica
14.12.2004 13:31:30   
Pikabu
Mi smo imeli pa uro že ob 7.45.

Mala pridno spi, ko je pa budna, je pa tak dobrovoljček, da jo samo občudujem. Je pa začela ustnico cuzati????:zmeden: Dude noče vzeti, roke jiočitno niso več zanimive, pa iztegne jeziček, potegne ustnico noter in cuza. Pa jo vprašam, kaj dela, se mi pa spet smeji. Upam, da to ni kaj narobe.

M&P, koliko ste pa imeli pri treh mesecih? Vi imate samo dobro kilo več kot mi. A potem tako počasneje pridobivajo na kilaži, a je naša med malo bolj težjimi? Sicer je rekla, da je v redu pridobila na teži.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prva pikica
14.12.2004 13:39:29   
M&P
Pri treh mesecih smo imeli 5,7kg in velika je bila 63 cm. Nam nič ne teži zarad kil, pravi, da je vse ok. Ne vem pa točno, kako gre s temi kilami.Mogoče bo vedla katera druga.:zmeden:

lp, :sloncek:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prva pikica
14.12.2004 18:09:49   
ZARA
Zara je imela pri 3 mesecih 5740g in 62 cm...baje naj bi se teza do 6 meseca podvojila,no pri nas se ni...imela je 7090 g in 67 cm...(porodna teza je bla 3870g)...samo mi ni nihce rekel da je premalo...no sej suha glih ni...:rozica:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?