Prva pikica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pikabu -> Prva pikica (14.12.2004 10:18:47)

Naša Ema je včeraj dopolnila 3 mesece, danes je pa dobila prvo pikico in je bila zelo pogumna punčka. Samo malo je grdo pogledala, tako izpod čela kot pogleda njen ati in se takoj nasmehnila. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ko smo prišli domov, je malo spala. Zdaj sva že jedli in je dobre volje, se ji še kar smeji. Upam, da ne bo kakšne reakcije.

Sicer je pa težka točno 6 kg in velika 62 cm.

Pupica -> Prva pikica (14.12.2004 10:26:57)

:bravo::bravo::bravo::bravo:superca:bravo::bravo::bravo::bravo:
držimo:miska::miska::miska::miska:da ne bo reakcije

he,he midve sva bile isto velke in isto težke ob prvi pikici.

Princeske naše,kako hitro rastejo a ne!9nebesa9nebesa

M&P -> Prva pikica (14.12.2004 13:07:55)

Mi smo pa danes dobili že tretjo pikico.Pri nas je vedno malo joka, ampak se hitro potolaži.:)-
Pikabu, kdaj pa ste bili vi?Saj ste bili na Jes pri Šolarjevi a ne?Mi smo imeli uro ob 10.30.

Naša pa je pri 6 mesecih velika 70cm in težka 7,2 kg!:sloncek:

mammika -> Prva pikica (14.12.2004 13:09:01)

:bravo::bravo::bravo: pa čim manj reakcij vsem :rozica:

Pikabu -> Prva pikica (14.12.2004 13:31:30)

Mi smo imeli pa uro že ob 7.45.

Mala pridno spi, ko je pa budna, je pa tak dobrovoljček, da jo samo občudujem. Je pa začela ustnico cuzati????:zmeden: Dude noče vzeti, roke jiočitno niso več zanimive, pa iztegne jeziček, potegne ustnico noter in cuza. Pa jo vprašam, kaj dela, se mi pa spet smeji. Upam, da to ni kaj narobe.

M&P, koliko ste pa imeli pri treh mesecih? Vi imate samo dobro kilo več kot mi. A potem tako počasneje pridobivajo na kilaži, a je naša med malo bolj težjimi? Sicer je rekla, da je v redu pridobila na teži.

M&P -> Prva pikica (14.12.2004 13:39:29)

Pri treh mesecih smo imeli 5,7kg in velika je bila 63 cm. Nam nič ne teži zarad kil, pravi, da je vse ok. Ne vem pa točno, kako gre s temi kilami.Mogoče bo vedla katera druga.:zmeden:

lp, :sloncek:

ZARA -> Prva pikica (14.12.2004 18:09:49)

Zara je imela pri 3 mesecih 5740g in 62 cm...baje naj bi se teza do 6 meseca podvojila,no pri nas se ni...imela je 7090 g in 67 cm...(porodna teza je bla 3870g)...samo mi ni nihce rekel da je premalo...no sej suha glih ni...:rozica:

Stran: [1]