|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko je dejansko možnosti?
2.11.2007 13:34:39   
Anonimen
1. k sem zanosila, sem se počutila kot v nebesih,... otroka sem bira res vesela... se je pa naredilo nepričakovano.....

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1184706&mpage=25&key=&#1405542

Prvič med "nečakajočimi". Toliko o nepričakovanem.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1358605&mpage=17&key=&#1424849

Med novembrkami.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1184706&mpage=35&key=&#1724886

Sedaj med "nečakajočimi". 3 mesece po tem.

Vse te teme vem zato ker sem tudi sama med "nečakajočimi" že malo dlje kot ti. Saj se me ne tiče, sam moji možgani ne dojemajo kako človek ki je bil zmožen ubit svojega otroka misli par mesecev po tem da je sedaj pa pripravljen. Če takrat ni bil. Kaj se je zgodilo v teh treh mesecih?

V bistvu je vseeno. Saj se me ne tiče. Sam sebi lahko lažeš da prvi ni bil načrtovan, po prebranem ti pač ne verjamem. Itak pa ni pomembno kaj jaz verjamem in kaj si jaz mislim.

Veliko sreče v življenju. Prihodnost si krojimo pa itak sami. Upam da bo tvoja lepša kot preteklost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
2.11.2007 14:27:16   
sonchek
Lej Ur+sa....
..ne bom te obsojala, pa čeprav si takrat naredila veliko napako...ko smo druge trepetale za svoje pikice (ali se bodo obdržale ali ne) si ti šla delat splav...nasljednji mesec si bila med Nečakajočimi...

Novemberke še rodile nismo, pa nekatere spet trepetajo za svojimi sončki, ki so ali se rodili z napako, ali malo prehitro...druge pa moramo date še to skoz...

...veš, sej vem da je škoda mojega časa, ki ga zapravljam tu gor, da TEBI odgovarjam...ampak HALOOOOO PUNCA, daj zberi se...in malo razmisli..

Jaz se resnično sprašujem ali se delat ti norca iz nas...al kaj te TRESE!!!!

ne, ne bom ti zaželela da bi ti ratalo ugledati user posted image ..zaželela bi ti, da ti ne rata, ker se bojim da še nisi odrasla...pa naj sem nesramna ali ne...
Skupaj smo med novembrkami preživeli dva meseca...in verjem, da se mi...

...mah ne da se mi več...
..dijo

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
2.11.2007 14:46:17   
scubadiver
Ur+ša samo nekaj ti bom napisala, ne bom pa zgubljala preveč besed.
Vem da se spomniš da smo skupaj začele na temi novembrk. Vem da se spomniš kako smo se skupaj veselile, dokler se ni tvoj odločil - kljub kao načrtovanem otroku - da pa on otroka še ne bi imel in si splavila. In po dveh mesecih spet upala. In sedaj očitno tudi.
Vidiš, me smo začele rojevati. Pa ti? Te kaj stisne ko se spomniš da bi lahko bila med nami? Da bi odštevala zadnje tedne? Če imaš kaj srca te stisne, čeprav v to nisem prepričana.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 53
2.11.2007 15:32:48   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Takoooooo sem vesela!!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
mogoče pa želja ni obojestranska? user posted image  

Hm, ja - kolko vem, si bila med borkami kak mesec oz dva nazaj... Pa že enkrat med srečkami. Mogoče, bi se vidva malo pogovorila o svojih željah. Da se ne bi zgodba spet ponavljala ...

Sorry - to ni odgovor na tvoje vprašanje , ampak vseeno se mi zdi neodgovorno vse skupaj ....

In odgovor - ja, je možnost. V procentih pa ne vem povedat user posted image  

Evo zato....ker si bila par mesecu na čakalni listi kdaj jo ne želiš, očitno brez vednosti tvojega, zanosila, on ni hotel otroka, splavila, dva meseca za tem spet na listi, čakaš, si dva meseca po splavu "oba" nenormalno želita otroka, pa seksata z kondomom....

Men gre na kozlanje.user posted image

A to tudi obstaja? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
2.11.2007 16:46:13   
nicolina
ne bom te obsojala, pa čeprav si takrat naredila veliko napako...ko smo druge trepetale za svoje pikice (ali se bodo obdržale ali ne) si ti šla delat splav...nasljednji mesec si bila med Nečakajočimi...

Novemberke še rodile nismo, pa nekatere spet trepetajo za svojimi sončki, ki so ali se rodili z napako, ali malo prehitro...druge pa moramo date še to skoz...

...veš, sej vem da je škoda mojega časa, ki ga zapravljam tu gor, da TEBI odgovarjam...ampak HALOOOOO PUNCA, daj zberi se...in malo razmisli..

Jaz se resnično sprašujem ali se delat ti norca iz nas...al kaj te TRESE!!!!

Se kar podpišem pod tole, jaz sem tudi novembrka in se te še predobro spomnem, kako si nam jokala in ne vem ti kaj..... res nimam besed, ker mi gre kar na bruhanje ob tvojih postih...user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
2.11.2007 16:54:53   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
mogoče pa želja ni obojestranska? user posted image  

Hm, ja - kolko vem, si bila med borkami kak mesec oz dva nazaj... Pa že enkrat med srečkami. Mogoče, bi se vidva malo pogovorila o svojih željah. Da se ne bi zgodba spet ponavljala ...

Sorry - to ni odgovor na tvoje vprašanje , ampak vseeno se mi zdi neodgovorno vse skupaj ....

In odgovor - ja, je možnost. V procentih pa ne vem povedat user posted image  

Evo zato....ker si bila par mesecu na čakalni listi kdaj jo ne želiš, očitno brez vednosti tvojega, zanosila, on ni hotel otroka, splavila, dva meseca za tem spet na listi, čakaš, si dva meseca po splavu "oba" nenormalno želita otroka, pa seksata z kondomom....

Men gre na kozlanje.user posted image

Bravo, Karin, men tud! user posted image user posted image user posted image  Spadam namreč pri nosečkah med novemberke, kjer je bila na začetku tudi tale Ur+sa... Jaz zanosila z IVF, ona pa bluzi, kolk si želi user posted image , pol gre pa delat umetni splav... Res za bruhat... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
2.11.2007 17:01:35   
tanikaa
Svašta pi*** rodi i zemlja nosi. user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
2.11.2007 17:05:53   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa

Milsm nimajo vse družine lepo pošlihtan, koliko je stvari ki se dogajajo za zaprtimi vrati doma, pa jih ne vemo...KOliko ljudi oz. ženk doma desci pretepajo, pa so še vedno z njimi... zakaj jaz nebi bila s človekm k ga imam rada, in si ustvarila družino, k pač bova pripravljena nato?
Sej se mi je zameril, pa naju oba tepe, kar sva naredila.... ampak sedaj , sedaj pa samo upava... in želiva izbraisati ta bedn dan.

No zdej pa lahko spet opravljate.
Hvala,

Nihče ti ne pravi, da ne bodi s človekom, ki ga imaš rada - TO TI MISLIM DA VSE PRIVOŠČIMO!

Samo, če veš, da je problem neurejena družina pri vas, NAJPREJ ZAČNI REŠEVATI DRUŽINSKE PROBLEME! ko bodo rešeni ti, pa naprej. Sama si napisala: ko bodo rešeni ti, pa naprej!

Ne vem, jaz sem bla takrat ful žalostna zaradi tebe pri novemberkah, tko sem držala pesti, da vendarle ne bi naredila tega, pa si le.. user posted image  In zato tebi želim, da se ti (vama) zgodba ne bi ponovila.

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
2.11.2007 18:46:56   
K_a_t_j_a
Punca zresni se in se ne igraj z življenjem, da te še ne bo kako kaznovalo!! Otrok ni igrača!!!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
2.11.2007 18:50:44   
Anonimen
No kje si zdaj ti UR+SA butasta. Si se skrila, ker si si vse zmislila?
Po moje niti prvic nisi bila noseca pa si se potem hotela zmuznit, da gres kao splav delat.
Tako neumni ljudje kot si ti najbrz niti ne obstajajo- lahko se nekdo le dela, da je tako butast..tako da
Vsaka cast, vse si razpiz.... na forumu in dobila si nesteto odgovorov, samo ne vem kaj si imela od tega.--

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
2.11.2007 19:19:27   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image   Vau. Kaj pa je zdaj to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.11.2007 19:35:33   
silvya
Kruta realnost.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 62
2.11.2007 19:55:44   
Šaki
bolj berem tale originalen post manj ga razumemuser posted image user posted image user posted image ..mislim da nisem edina!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 63
2.11.2007 20:04:06   
Anonimen
a boš gledala samo na sebe? user posted image Da ga boš ti imela rada?

Kaj pa on? Ali ima on tebe rad? Verjetno ne najbolj, če dvomi o VAJINEM otroku.
Pa a bo imel rad vajinega otroka? Dvomim, če si je želel da se ga znebiš.

Oprosti, če bi meni partner predlagal splav, kljub temu, da je otrok zaželjen (načrtovan), bi ga najprej nekam brcnila in šla čimdlje od njega.

Če pa si tudi takrat zanosila s "počenim" kondomom pa ga čisto razumem, ampak potem pa meni ni jasno kaj on še sploh počne z žensko kot si ti.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
2.11.2007 22:14:54   
TANTRA
Sem tudi novemberka in od samega začetka poznam tvojo zgodbo... Upala sem, da boš zmogla v sebi prepoznati, da je otrok darilo in se odločiti zgolj zanj... Na žalost te je premagal strah  in si se podredila željam fanta.....

Bila sem rosno mlada, ko sem se začela soočati z problemom zanositve. Šla sem čez težke trenutke in velikokrat še s težjim srcem opazovala mamice, ki so se trudila desetletja... Sreča mi je ponudila roko in imam dve odraščajoči hčerki, v prihodnjih dneh pa se bo pridružil še bratec... Lahko pa bi imela že dveletnika -ico, pa mu ni bilo namenjeno.... Kako boleča preizkušnja....Kako težki trenutki, ki nama je porušil sanje, upanje....

Veš, v tej nosečnosti sem v bolnišnici preživela mesec dni ...trepetala, da bi bilo z njim vse ok.... Se srečevala z mamicami, ki so se soočale z bolečinami, trpljenjem, izgubami .... In vse nas, ki čakamo je strah, da ne bi šlo kaj narobe, da končno ugledamo ljubljeno bitje...
Veliko nas je, ki smo močno trpele...Veliko jih je, ki se z globoko bolečino soočajo zaradi porodnih težav, zdravstvenih težav novorojenčka....Vse pa nas drži upanje, da bo vse ok...

Ur+sa, želim ti, da v sebi premisliš kaj bi pomenila ponovna zanositev za vajin odnos!  Premisli, preden bo prepozno za odločitve... Kondom ali ne ni rešitev.
Če še vedno nisi dovolj zrela, da bi stala za svojimi odločitvami ti svetujem, da počakaš....Morda tvoj še dolgo ne bo pripravljen....Morda nikoli....
Otrok potrebuje oba starša, odgovorna in pripravljena, da bosta z njim doživljala tudi slabe trenutke...
Starševstvo pomeni veliko odgovornost in ni sredstvo za reševanje odnosov. Lahko le poslabša trhel odnos, nerazščičena čustva....
Zato premisli kaj tvegaš, še preden se lahko ponovno ponovi  in zaključi nerojena zgodba...

Morda ti ne bo več namenjeno, morda si svojo usodo zapečatila....Morda ne bo več ne drugič, tretjič....
Si mislila na to tistega usodnega aprila????? Če ti je res še namenjeno, ne ponovi več iste napake.....

Da pa bi lažje razumela kaj prestajamo mamice, ki bomo rodile, ki so že rodile pa preberi te žalostne zgodbe...Kako veliko odrekanje je potrebno za eno samo samcato bitjece...Morda boš doumela, zrasla, da se soočiš z eno samo preprosto resnico: otrok je dragoceno darilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
2.11.2007 22:44:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Meni je pa žal ,da sem prebrala.....

Enakouser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
2.11.2007 22:46:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No kje si zdaj ti UR+SA butasta. Si se skrila, ker si si vse zmislila?
Po moje niti prvic nisi bila noseca pa si se potem hotela zmuznit, da gres kao splav delat.
Tako neumni ljudje kot si ti najbrz niti ne obstajajo- lahko se nekdo le dela, da je tako butast..tako da
Vsaka cast, vse si razpiz.... na forumu in dobila si nesteto odgovorov, samo ne vem kaj si imela od tega.--

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
3.11.2007 9:21:57   
zirafa76
Sploh ne vem, kaj napisat....Ker so ze vse napisale pred mano..

Naj ti povem, sama sem novemberka, poznam tvoje zgodbice, jaz sem ze rodila, trenutno se borimo za zivljenje ene od dvojcic, ceprav je upanje minimalno....IN DALA BI VSE, KAR OBSTAJA NA TEM SVETU, DA BI JO RESILA.......

In ti, NEODGOVORNO, DOMISLJAVO BITJE, sploh ne ves, kaj zelis in se igras z zivljenji se nerojenih otrok, ti, ki ne ves pomena besede otrok, ne ves kaj pomeni ljubiti, ne samo sebe temvec tudi drugih...Ker ce bi vedela kaj je brezpogojna ljubezen in odrekanje, da bi sebi in svojemu otroku dal vse, da bi bil zdrav, ce bi to in se vec vedela, ne bi sprasevala taksnih neumnosti....

In z svojim obnasanjem zalis samo druge, tistE, ki si zelijo otrok, tiste ki se borijo zanje, ter vse ostale.....

SLABO MI JE RES.....user posted image user posted image user posted image ZRESNI SE IN SE VPRASAJ KAJ ZELIS OD ZIVLJENJA....

Ti ne zelim slabo, vendar zivljenje kaznuje za neodgovornosti..pazi, da se ti to ne zgodi....ker poznam par taksnih, ki si sedaj ocitajo za napake v preteklosti...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
3.11.2007 9:59:03   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Otrok potrebuje oba starša, odgovorna in pripravljena, da bosta z njim doživljala tudi slabe trenutke...

se sicer popolnoma strinjam s tem, kar si napisala,...

ampak nekaterih stvari ni mogoče predvideti, tako, da lahko otrok tudi izgubi katerega izmed staršev user posted image ,

zato sem jaz mnenja, da potrebuje vsaj enega odgovornega in predvsem zrelega starša!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 69
3.11.2007 10:22:27   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

ampak nekaterih stvari ni mogoče predvideti, tako, da lahko otrok tudi izgubi katerega izmed staršev user posted image ,

zato sem jaz mnenja, da potrebuje vsaj enega odgovornega in predvsem zrelega starša!

Ampak to je pač višja sila ki lahko žal poseže vmes čisto povsod. Pri Ur+si je pa čist druga zgodba, ker ni ne en ne drug starš dobolj zrel da bi sploh postal starš.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 70
3.11.2007 10:26:15   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Ampak to je pač višja sila ki lahko žal poseže vmes čisto povsod. Pri Ur+si je pa čist druga zgodba, ker ni ne en ne drug starš dobolj zrel da bi sploh postal starš.

ja to sem pozabila dopisat, se strinjam! Glede na to, kar sem prebrala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 71
3.11.2007 11:58:11   
lenika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 72
5.11.2007 13:51:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: arobic3

karin24 in sun 71
se pdpišem še pod vajini mnenji,v kolokor ni moje bilo dovolj jasno o takšnih izpadih nekatreih deklet tu gor.

se tut jaz podpišem! ne imejta otrok, resnično nista pripravljena!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 73
5.11.2007 13:59:10   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Sploh ne vem, kaj napisat....Ker so ze vse napisale pred mano..

Naj ti povem, sama sem novemberka, poznam tvoje zgodbice, jaz sem ze rodila, trenutno se borimo za zivljenje ene od dvojcic, ceprav je upanje minimalno....IN DALA BI VSE, KAR OBSTAJA NA TEM SVETU, DA BI JO RESILA.......

Joj, Žirafa, želim ti, da bi tvoja srčica zmagala!user posted image

Za vse ostalo kar se Ur+se tiče nimam komentarjev. Mi je žal da sem prebrala.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 74
5.11.2007 14:19:50   
Nyah*
 No comment user posted image , bedno, zalostno, neodgovorno, ni kaj.user posted image

Zirafa,  drzim pesti za vas in tvoji soncici posiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi ostala z vami!

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?