|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ponos ali....?
30.10.2007 19:24:57   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Se strinjam.

Tole je pa že malo nevarno, da se strinjaš z mano user posted image  .

Zgleda, da moja vzgoja popušča user posted image  user posted image

Sej se dostikrat. Kaj češ, pametna si zlo, tko da če se tud kdaj ne strinjam, ni tolk važn.
Aja, mene se itak ne da vzgojit, sej veš da sem brezupen primerek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
30.10.2007 19:29:03   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

IZVIRNO SPOROČILO: rija

bučka, danes ne morem nehat komentirat user posted image user posted image user posted image

nisi mi stopila na žulj, ker ga nimam....ga maš pa očitno ti....praviš, da tvoja mama ne bo igrala glavne vloge v tvojem življenju?
sem šla brat še tvoje druge poste, pa mislim, da si tu že vlak zamudila....

moja mama nima nobenka vpliva na mene, če pa misliš da ga ma zato ker ji jaz trenutno pomagam pri negi babic, pa to ni isto.  skrbim za babice in ne za mamo no posredno že, ker naredim jaz in njej ni treba. ampak je problem v tem, da so ene že 80 let stare mamike, ki niso sposobne skrbet za sebe. in če si prebrala moje poste pol veš da jaz takšno pomoč odobravam, ne odobravam pa pomoči, ki si jo deležna ti od mame, ker bi lahka to naredila verjetno sama, no zdravje ti to dopušča, al ne... in sploh ne prenesem žensk oz. punc, ki ne znajo oz. jim sploh ni interes poprijet za gospodinjska dela, češ da one tega ne bodo potrebovale. mes se zdi prav sramotno ža žensko srednjih let, da ne zna vsaj neki malga skuhat,
men mama dokler bom jaz zdrava ne bo pospravljala stanovanja, kuhala, položnice plačevala in hodila nakupovat namesto mene, da smo si na jasnem.

oprosti takšno je moje mneje in mislim, da je ta forum, za to da lahko izrazimo svoja mnenja.

đizs nisem se hotela 'fteknit' pa sem se mogla...bučkabb, mi pa opiši kako se ti razumeš s svojim možem in svojimi otroci (a si že mama?)

si zezlooooooooo pod vplivom svojih staršev in njihove vzgoje, kar ni niti malo slabo, ampak to lahko škodi, ko maš lastno familijo, partnerja deco....in rabiš neko svojo družinsko atmosfero, ki ji tvoja primarna družina ne more biti ista že zaradi dejstva, da vsako sestavljajo drugi ljudje.
Pa pišuka pa gospodinjska opravila (mater kak sovražim to besedno zvezo). Veš to kar je za tebe sramotno, verjetno ni za druge. Si kot vegetarjanec (nimam nič proti njim, da se razumeuser posted image ), ki vsiljuje mesojedcem svoj način prehranjevanja.

in še da pokomentiram text ki je krepo napisan: sicer mi (sorry verjetno bo grobo zvenelo a tako je) dol visi, kako boš ti mela urejeno v svojem gospodinjstvu, pa če res mami nič ne boš pustila da bi ti pomagala, vendar ti naj povem samo eno: za malo se mi zdi, ko napadaš tiste, ki imajo drugačno mnenje in misliš, da bi vsi morali misliti kot ti, ker živimo v veliki zmoti etc.

Lahko maš svoje mnenje lahko verjameš v svoj prav, ampak tudi drugi verjamemo v naš prav.

Glede lažnega samohranilstva pa naj povem samo to, da sem apriori proti temu, vendar to en drek spremeni, če pa zakon to dopušča.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 77
30.10.2007 20:01:19   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Ne vem no al sm res tolk preponosna in trmasta, al sm bla pač sam tko vzgojena, al sm pa res čudna k hočem sama skrbet zaseuser posted image
Eni se pač odločijo/mo za otroka iz ljubezni, ta nas lahko pač tudi preseneti. In nimajo urejenih stanovanjskih razmer, pa službe, mogoče še študirajo, so brezposleni.. In ne vidim kaj je narobe, če sprejmeš pomoč staršev, svojih ali partnerjevih.

Tudi midva sva dobila prvega otroka nepričakovano, k sreči so nama starši odstopili stanovanje, tudi finančno so nama pomagali, dokler nisva sama zmogla. In mi je v veliko tolažbo, da se lahko na sorodnike zanesem, če nama bo kdaj "zagustilo". Kot tudi, da se bodo lahko starši name obrnili, ko/če me bodo potrebovali. Zato pa so družine.

Za moje pojme si pač snob, ki zviška na drugačne gleda. In takšne teme odpira, zato da se v tuje zadeve vtika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
30.10.2007 20:06:38   
Ženkica

Ob določenih temah se sama včasih malo zamislim, če nisem mogoče preponosna.

Recimo lažno samohranilstvo. Meni se zdi to totalno ponižujoče. Da bi lagala za par fičnikov. Če ne moreš preživet brez tega....zakaj se odločiš za otroke?
V glavnem jaz se nism zmožna tako ponižat. Pa opažam da se jih je ogromno zmožnouser posted image
Jaz bi se počutila totalno nesposobno, da mi more država otroka preživljat. Resnično nesposobno. Ponižano totalno. Čudna sm ja.

Pol teme o taščah ki vam pucajo stanovanje in vas ne moti. Jst si raj kej nardim k da se tolk ponižam pa da ženska 2xstarejša od mene puca našo svinarijo-zastojn. Pa zraven svojga gospodinjstva vodi še naše.  Si nebi nikol mogla tega dovolt. Če mi nebi zneslo bi enga plačala. Ne vem no jaz bi se spet počutila ponižano in nesposobno.

Pa da mi nekdo plačuje račune, kupuje hrano, cunje....

Men je vse to tako poniževalno. Se mi zdi da če bi vse to počela bi se spet spustila na raven otroka, da nekdo skrbi zame. Pa glih mi je ratal iz pubertete pridtuser posted image

Ne vem no al sm res tolk preponosna in trmasta, al sm bla pač sam tko vzgojena, al sm pa res čudna k hočem sama skrbet zaseuser posted image

Karin; itak je znano da si kul punca user posted image user posted image ; jst ti dam čist prou user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
30.10.2007 20:10:37   
Anonimen
Vsak naj počne kar mu paše, vsak naj se zase briga, pa ga ne bo glava bolela. Vsaka palica ima pa vedno dva konca.
In vsake veselice je enkrat konec.user posted image

Nezadovoljstvo tašč, opravljanje, natolcevanje...to je samo karakter, ki si ga ustvarimo sami. In tako bomo živeli, dokler bomo hoteli.

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
30.10.2007 20:13:02   
Putka
Ja, šele potem sem prebrala, da še nimaš otrok. Jasno. Jaz sem tudi drugače razmišljala 10 let nazaj, brezskrbna študentka, sem se potepala po svetu in imela ves čas zase. Me zanima, če boš še vedno tako razmišljala pri enem, dveh otrocih..

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 81
30.10.2007 20:15:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Ja, šele potem sem prebrala, da še nimaš otrok. Jasno. Jaz sem tudi drugače razmišljala 10 let nazaj, brezskrbna študentka, sem se potepala po svetu in imela ves čas zase. Me zanima, če boš še vedno tako razmišljala pri enem, dveh otrocih..

Ja, takrat ni  časa za razmišljanje takih bedarij.

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
30.10.2007 20:20:30   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Odnašajo rit.user posted image

Kako bi bila tanikaa vesela, da bi ji kdo odnesel rit. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 83
30.10.2007 20:21:44   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Odnašajo rit.user posted image

Kako bi bila tanikaa vesela, da bi ji kdo odnesel rit. user posted image

Hja, kakšen centimeter ali dva bi pa bilo res fajn. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 84
30.10.2007 20:22:11   
Anonimen
Karin sorry,ampak očitno imaš vsega dovolj....moj dela za minimalno plačo,jaz pa takoj ko sem povedela v službi da sem končno zanosila ostala brez službe že sedaj me je strah kako bom dobila službo...komaj shajamo iz meseca v mesec...In se bom tudi prijavila kot samohranilka...moj problem!Nekatere imaste pa vsega oprostite izrazu polno rit..
Rajši poglejte druge k kradejo miljone...pa sploh ne vem zakaj vam gredo samohranilke tko v nos vsak ima svoje življenje a nekatere samo kritizirate... joj res ste včasih grozneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
30.10.2007 20:37:08   
Marogica

Recimo lažno samohranilstvo. Meni se zdi to totalno ponižujoče. Da bi lagala za par fičnikov. Če ne moreš preživet brez tega....zakaj se odločiš za otroke?
V glavnem jaz se nism zmožna tako ponižat. Pa opažam da se jih je ogromno zmožnouser posted image
Jaz bi se počutila totalno nesposobno, da mi more država otroka preživljat. Resnično nesposobno. Ponižano totalno. Čudna sm ja.

Pol teme o taščah ki vam pucajo stanovanje in vas ne moti. Jst si raj kej nardim k da se tolk ponižam pa da ženska 2xstarejša od mene puca našo svinarijo-zastojn. Pa zraven svojga gospodinjstva vodi še naše.  Si nebi nikol mogla tega dovolt. Če mi nebi zneslo bi enga plačala. Ne vem no jaz bi se spet počutila ponižano in nesposobno.

To je vedno stvar razmišljanja in vzgoje. Meni je tvoje razmišljanje blizu, vsaj delno, enim pa pač ne. Tako, da ni vse stvar ponosa, temveč odnosa, zrelega in poštenega razmišljanja, kakor tudi egoizma, naivnosti in dostikrat tudi nespametnosti.

Če analiziram: lažno samohranilstvo- zame je goljufija goljufija, pa ni važno kakšna torej ko gre za majhne vstote ali pa milijone. S tem se pokaže karakter človeka...in sem skoraj 100%, da tisti, ki sedaj goljufajo pri majhnih vsotah, bi tudi pri milijonih, če bi imeli možnost... Tako, da, sram je lahko takšne. Pa ne sdaj nakladat, kako živite, kakšni reveži ste, ker mi je to vseeno, tudi drugi ne živimo bajno in bogato, pa to še zdaleč ne pomeni izgovor, da bi kradli in goljufali. In svojo usodo si človek kroji sam, če ne 100%, pa vsaj lahko v večji meri vpliva nanjo. Vendar rešitev ni v goljufiji.

Tašče-tukaj sem postala skeptična, pri skoraj vsakem postu, ker se mi zdi, da mnoge "snahe" pretiravajo, so občutljice, razvajene in marsikaj drugega...na koncu pa tašča izpade zmaj. Res bi bilo treba mnogokrat slišati še drugo plat zgodbe...mislim, da bi bile zelo presenečene. In dostikrat si mislim, ko berem kakšno o taščah:"Če si že sedaj tako občutljiva in te vse moti, kakšna boš šele, ko boš ti stopila v obodobje klimakterija". Nobenih kompromisov, nobenega poizkušanja razumevanja situacije.... Seveda so tudi izjeme, kjer so tašče resnično grozne, vsekakor, vendar kar tukaj preberem, se mi zdi, da obstajajo SAMO grozne tašče. In tukaj nekaj ne štima.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
30.10.2007 20:44:49   
Anonimen
Joj, da bi jaz lahko napisala kaj takega kar ti pišeš karin24 bi se MOGLA POČUTITI RES POVSEM NA TLEH IN POVSEM PONIŽANO!!!!

100 ljudi 100 čudi. Pusti vsakega naj živi kakor paše!

Pa da ne bo pomote, nisem lažna samohranilka, pa tut tašča mi ne puca stanovanja, naprej pa nisem brala, k se mi zdi da provociraš!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
30.10.2007 21:02:26   
Anonimen
Pusti vsakega naj živi kakor paše!

Hm...se ne spomnim, sam a sm kje napisala da ne smete živet kakor hočeteuser posted image

Meni osebno so pač določene stvari poniževalne, vi vsi ostali imate pa verjetno svojo lestvico vrednot in ne razumem zakaj se počutite napadene če jaz napišem svoje razmišljanje.

Kar se pa provociranja tiče....user posted image .....mičkn je pa treba.....sam mam pa jajčnike ne.....jst pišem pod svojim nickom pa čeprav me ogromno ljudi tukaj gor pozna....cenjene gospe ki me pljuvate pa neuser posted image . Tolk nisko se pa še nism spustila da bi skrivala svoje razmišljanje. Spet sm preponosna da bi to nardilauser posted image

Edin putka....cenim mnenje.....res....in razumem da so nepredvidene situacije v katerih se človek čist drugač odzove in je vesel pomoči....sam snob pa nism....no vsej zdi se mi da neuser posted image
A če si ponosn si snobuser posted image ....hm

Marogica kar se tašč tiče. Moja tašča je čist kul. Večkrat kafetkave pa cigaretkave skupaj. Pa kkšno krepko si tud poveve če je treba. Je pa majčkn razvajena za moj okus. Sam to je pa spet njen problem, oz. bo k babi več ne bo. Drgač pa mam čist kul taščo. Živive tko da ona men ne sika jst pa njej ne....pa sve obe zadovoljni. Se je pa težko prvadla mene ja....sm preveč direktna za njen okususer posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
31.10.2007 9:30:33   
bubče
se strinjam s putko ... v življenju se marsikaj zgodi in hitro spremeniš mnenje in požreš veliko zarečenega kruha ....
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Pa da mi nekdo plačuje račune, kupuje hrano, cunje....

Men je vse to tako poniževalno. Se mi zdi da če bi vse to počela bi se spet spustila na raven otroka, da nekdo skrbi zame. Pa glih mi je ratal iz pubertete pridtuser posted image

Karin; itak je znano da si kul punca user posted image user posted image ; jst ti dam čist prou user posted image

ženkica, brez zamere....user posted image  
se lahko strinjaš ... sama veš zakaj ...

tako, da pomisli, kako bi bilo, če ne bi bila take sreče user posted image

< Sporočilo je popravil bubče -- 31.10.2007 9:41:59 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 89
31.10.2007 10:01:29   
prolet
okej kdaj nam pa država kej podari. vsi sanjajo želji po višji rodnosti po drugi strani je pa vse skupi ena velika j.... Sama nisem prijavila samohranilstva, čeprav bi se mi pošteno izplačalo ker sem študentka in brez mame. Ne da se mi ubadati s CSDji in sodiščem. Verjetno se mi bo pa pošteno poznalo pri štipendiji. Vseeno mislim da če se da državo okoli prnest zakaj pa ne, hvala bogu, sploh sedaj ko se vse draži.

Tudi sama sem taka, da moram vse sama vseeno pa kdaj paše, če ti kdo malo pomaga

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 90
31.10.2007 10:06:57   
caillou
Kar se tiče lažnega samohranilstva mi je mimo čist. Ampak če je zakonodaja taka, da luknjo najde vsak, ki ima pet minut časa, pa naj jo, ne. Mogoče bodo veleumne glavce nekoč pogruntale, da se ne jemlje samo meni in tebi, ampak tudi njim.

Da bi mi tašča al pa moja mati brkljale  po stanovanju ? Ma, si pa rajši pustim da me strela zadane.  Sta pa le že babici in babice sedijo v gugalnem stroju in kvačkajo, pa štrikajo svojim vnukom. Pa revma, artritis in išias jih v tem obdobju začne načenjat. Kdo jih bo pa imel potem na vesti ?

Pa celih 22 let sem čakala, da lahko sama vklopim svoj pralni stroj na svojem programu, da pomivam tla in okna s čistilom za čiščenje tal in stekel (ne s kisom), da hladilnik lahko odtajam s fenom in ne že prejšnji večer,....Tolk je krasno, k si lahko samostojen, da mi še na misel ne pride, da bi še enkrat rinla v nesamostojnost.

Če mi pa katera sem pa tja kaj kupi, sem pa vesela, zato ker sem totalni antišopinger. Čista zguba časa so mi sprehodi skozi avenijo trgovin. To pa res, tukaj se pa rajši šlepam.

Pa pri meni vse skupaj ponos nima nobene veze. Taka pač sem in pika.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
31.10.2007 10:41:14   
caillou
Samo popravlam: gugalni stroj = gugalni stoluser posted image  

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 92
31.10.2007 10:56:33   
Anonimen
Pa celih 22 let sem čakala, da lahko sama vklopim svoj pralni stroj na svojem programu, da pomivam tla in okna s čistilom za čiščenje tal in stekel (ne s kisom), da hladilnik lahko odtajam s fenom in ne že prejšnji večer,....Tolk je krasno, k si lahko samostojen, da mi še na misel ne pride, da bi še enkrat rinla v nesamostojnost.

user posted image To je to vidiš. Jaz sem tud sam čakala da bom na svojem in vse delala po svoje, ne tako k drugi rečejo. Zato ne dovolim da se kdo vtika in kej pomaga.user posted image

In nism tolk tupa da nebi vedla da se v življenju lahko marsikaj spremeni in bom spremenila mnenje. Se ne držim stvari k pijanec plota. Sam dokler sem pa zdrava pa ga sigurno ne bom spremenila. Ker dokler sem zdrava pa lahko delam  da se preživim, in lahko sama zase skrbim. Vzdrževat se pa ne pustimuser posted image .

Če pa babice otrokom kaj kupijo pa to ni vzdrževanje, pač večinoma so zaljubljene v njih in se jim fejst zdi da lahko kaj dajo, al pa jih pomirkajo. To je čist neki druzga. Pa če ti po porodu pride zlikat al pa skuhat je tud drugač k pa da to vsakodnevno počne, zato da maš ti več časa. Kaj pa njihov čas?

No jaz osebno pač mislim da je moja mami že dovolj delala v življenju. Ma svojo hišo in še tri otroke doma. Še tam ma preveč dela. In pol da bi še k men hodilauser posted image
Si rajš kej odtrgam, resno.... Jaz hočem da ona živi v miru in da si kej privošči, kam gre....dela stvari ki jih prej ni, saj je skrbela za nas. Delala pa meni ne bo, jaz njej pomagam, ona pa pri meni uživa v miru na kavici....in tako bo kar ostalo.

Hvala za mnenjauser posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
31.10.2007 11:17:44   
Lolypop
IZVIRNO SPOROČILO: caillou
Da bi mi tašča al pa moja mati brkljale po stanovanju ? Ma, si pa rajši pustim da me strela zadane. Sta pa le že babici in babice sedijo v gugalnem stroju in kvačkajo, pa štrikajo svojim vnukom. Pa revma, artritis in išias jih v tem obdobju začne načenjat. Kdo jih bo pa imel potem na vesti ?

user posted image user posted image user posted image
Marsikatera babica bi bila ob tem užaljena.
Meni se ne zdi nič narobe, če mi mama ali tašča včasih skuha pa prinese kosilo, Sploh zdaj, ko sem zaradi nosečnosti malce 'gibalno omejena'. Jst tudi njim včasih kaj skuham. Vzajemnost.
Lažne samohranilke se pač znajdejo, vsak po svoje. Nekateri pa smo jim fovš, ker jim rata.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 94
31.10.2007 11:39:49   
caillou
Eh, naši ne, ker me poznata in vesta, da prosim samo, če mi voda v grlo teče. Takrat se pa zavzameta in smo vsi srečni in veseli user posted image  .

(odgovor članu Lolypop)
Neposredna povezava do sporočila: 95
31.10.2007 11:41:39   
Anonimen
Samo tega ne razumem, zakaj iščeš potrditev, da pa ti delaš prav? Da se te ne obnašaš "poniževalno"?

....saj če veš, da je ok, kakor živiš, živi :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
31.10.2007 11:52:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Samo tega ne razumem, zakaj iščeš potrditev, da pa ti delaš prav? Da se te ne obnašaš "poniževalno"?

....saj če veš, da je ok, kakor živiš, živi :)

Sej ne iščem potrditev. Jaz zase čist kul živim. Drugi pa zase verjetno. Mene je sam zanimal zakaj mam tako razmišljanje. Pa če sm slučajno preponosna. Pa so mi redki odgovoriliuser posted image .
Je rija kar fajn zadela s svojim odgovorom. Da očitno hočem nekomu neki dokazat, sam zdej premišljam komu....verjetno sebi, kaj pa vem.user posted image
Pa trmasta sm .... zelo....očitno preveč učasih.
Pa itak pravte da me bo miniluser posted image ....bom poročala čez par letuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
31.10.2007 11:52:42   
Anonimen
Kar se samohranilstva tiče, jaz osebno mislim, naj se mamice brez dohodkov oz. z minimalnimi dohodki znajdejo . Sem pa prepričana, da to izkoriščajo tudi osebe z visokimi dohodki, to pa ne odobravam.

Približno dve leti nazaj v 7 mesecu nosečnosti  2. otrok, je moj dragi ostal brez službe (ne po svoji krivdi, da ne bo pomote), nove službe pa še ni imel,  sem šla na CSD, da bi mi izgubo dohodov upoštevali pri otroškem dodatku, pa so rekli nemogoče, gleda se za dohodek za eno leto nazajuser posted image . Kje je logika, ne vem. Povedali so mi za možnost socialne pomoči, pa sem bila preponosna, da bi jo sprejela.  Danes bi se verjetno  odločila drugače. Preživeti z eno plačo trije, plačati položnice ni bilo lahko, a je šlo.

Pomoč tašče je druga. Moja tašča je sicer dobra po srcu, preprosta, vendar nemogoča za prenašat oz. živeti z njo (na srečo ne živim z njo). Vsaka 2  do 3 meseca, ko pride na obisk, govori 4 ure nepretrgoma kako je bilo pred leti, me sprašuje kolikokrat na leto operem povštre in oddejeuser posted image , če imam poseben pralni stroj, da mi ni treba popivnati vodo na gumi, ker se kao guma uničiuser posted image , obesim perilo, ga obesi drugače in brez  pretiravanja še 2x v enem dnevu obrne na drugo stran, da se prej posuši, otroka vedno premalo oblečem, za jest mu dam prevelike kose... v 6 letih sem jo en mesec nazaj prvič prosila za varstvo 2 mojih otrok za 8 ur, pa jo je moj dragi 20 minut po telefonu pregovarjal, da je prišla. (se ne počuti dovolj sposobno,  kaj pa če se mi otrok zaduši, kaj naj mu dam jest,  je bila  tema madona sem bila jezna, saj je imela 5 svojihuser posted image

Torej, hotela sem povedat, da je moja tašča dobra po srcu, vendar nehote oz se ne zaveda tudi nemogoča, obsedena s čistočo, tako da bi bila res vesela, če bi mi vsaj 1x na mesec odpeljala oba otroka na 2 urni sprehod, da se posvetim sama sebi, ali pa pucam stanovanje. gre brez pomoči tašče, a želela bi si vsaj občasno pomoč.

karin, dokler sta brez otrok še gre, boš videla, da bo šlo z otroki malo težje, a verjamem da ti bo uspelo.

(odgovor članu Lolypop)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
31.10.2007 11:54:03   
Anonimen
Mene je sam zanimal zakaj mam tako razmišljanje.

Ponavadi nas zanima, ne "samo", ampak iz določenega razloga, ki ga sami niti ne vidimo.

Ok, dobila si odgovore :). Si naredila korak naprej? Nisi. Zato razmisli, kaj iščeš :). Ker vedno nekaj iščemo :)).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
31.10.2007 11:56:38   
Anonimen
Ok, dobila si odgovore :). Si naredila korak naprej?

Veš da določene stvari mogoče res drugače vidim. Ne tko črno belo. No sej jih tud prej nisem, sam....sm mal premišljevala ja....pa še premišljam....pa še dolg bom verjetno....sm še mladič....pa se mal še iščem včasih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?