|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
7.11.2007 13:21:38   
Janey
Kaj pri user posted image  se bolj zrediš??

Dolenka kakšne pasme pa je avto?

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 176
7.11.2007 13:28:00   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

user posted image user posted image user posted image user posted image , janey, nesem vedela,da psa kupuje user posted image
user posted image aliuser posted image  po moje nima veze. Od samega telesa je po moje odvisno, kako funkcionira in kako se hranimo user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 177
7.11.2007 13:38:51   
Janey
hehehehe

pa če bi vprašala po firmi se mi čudno sliši, če bi vprašala po znamki še bolj (hormoni mogočeuser posted image user posted image ) pol pač sem vprašala po pasmiuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 178
7.11.2007 13:39:27   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra...

dolenjka, ne nas zdej zanemarit. odkar si prišla iz slovenjie se nekam malo javljaš...je blo preveč jote auser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.11.2007 13:45:51   
srečka nosečka

A ta pasma laja ali mjavka? user posted image user posted image user posted image

Mnjami kako dobri so bili čevapčiči, pa kajmak, pa tista lepinja zraven. user posted image
Kaj pa naj mojemu rečem, ki me doma čaka s segedinom? Pa saj ne morem bit takšna, da ga pustim, da bo jedel sam. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 180
7.11.2007 13:49:29   
Februarka08
Evo, pridna jest, sm vse prebrala za nazajuser posted image .
Sej bi jest tud sam jedla in jedla in še enkrat jedla... Sm dons že prekoračla mejouser posted image . Me je mami okregala, da premal jem user posted image , ha ha sm se kr smejala - čeprav vem, da bom zdej več jedla pese, špinače, solate, jetrc... Vse kar ma železo... Nič, zdej bo pa treba kaj na šporget postavt (dobr, da mam že vse skuhan, sam pogrejemuser posted image ), pridno čvekajteuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.11.2007 13:59:29   
pina-1
jaz sem pa zdej eno tako veliko pizzo pojedla za kosilo, da sedaj komaj diham..... jao meni pa do petih moram delat.... ufffffff kdo bo zdržal...

pa še zeham kot bi volja hotla pojestuser posted image

bamby sem pozabla pohvalit tvoj avtar.... full lušen

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.11.2007 13:59:58   
bamby
Ta teden ste pa dosti na segedinu user posted image user posted image user posted image . Očitno je želja po joti upadla user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.11.2007 14:01:48   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

bamby sem pozabla pohvalit tvoj avtar.... full lušen

Je čisto frišen. Sem včeraj prvič sama iz fotoaparata kopirala slike, potem sem pa ustvarjala user posted image .
Hvalal za pohvale! Mojster buče je bil pa naš ati.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.11.2007 14:07:25   
Janey
Meni se pa sline cedijo. Komaj govorim tak mam polna usta...slineuser posted image user posted image
Tu mam neko grozdje...pa kaj mi to ko ve pišete o čevapih pa lepinjah pa makaronih pa pesi....
ova pa kuj lije ven iz ustuser posted image  ne folgam je več dol požiratuser posted image

dolenjka kje si?? Te bomo kregali.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.11.2007 14:12:48   
ŽogiMarogi
user posted image  jao me trebuh boli in prav napeta sem od te hrane. Sem se nabasala ko pras.. župca, pire in zrezek, špinačko, kompot, kava pa še par balkic grozdja.

Jaz sem tudi prebrala, da se mal več zrediš, če je fantič, ker so baje ob rojstvu tudi bolj težki.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.11.2007 14:14:17   
Suzi*
ojej, jaz sem se zdele tud tako mojih makarončkov v solati najedla, da komaj sedim. Pa buši mi nekaj otrdeva. Najraje bi šla malo v horizontalo, da prebavim. user posted image user posted image user posted image

Bamby, super avatar!!!

Pina, srečka nosečka.....me smo prave požeruhinje danes !!!!user posted image user posted image user posted image  

Dolenjka je pa res malo iz forme z oglašanjem. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.11.2007 14:15:16   
Suzi*
o, žogi marogi, ti tudi veliko danes papaš.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.11.2007 14:19:35   
Janey
Zdaj pa že nehajte, ker že s tipkovnice dol brišem user posted image user posted image  če še kera kako sliko gor prilima bom še enkran polizala...LAČNAAAAAuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.11.2007 14:19:46   
srečka nosečka
suzi - a samo danes? Zase lahko trdim, da sem vedno.
Koliko pojem bi mogla imet že 100 kg. user posted image  Imam srečo, do sedaj pridelala 10+.
Pa kaj, saj komaj čakam, da bom začela s sprehodi z našim športnim vozičkom.
Ga bom šibala 500/h, pa bo tudi špehec izginil. user posted image

Meti - a tiste tvoje pajkice iz fotografij so navadne ali nosečniške?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.11.2007 14:20:06   
misar
no da ne boste mislile, da sam ve jeste...da se še jaz mal pohvalim user posted image user posted image

od pol dvanajstih do zdaj: jotica, 2 kosa kruha, kuhana šunka- fejst mastnauser posted image , puding, pa še mandarina za povrh

pa nisem ravno sita, da bi v nezavest padla..še kaj bi šlo po grlu

no prišparajmo še kaj za zvečeruser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.11.2007 14:23:11   
srečka nosečka

Zdaj pa že nehajte, ker že s tipkovnice dol brišem user posted image user posted image  če še kera kako sliko gor prilima bom še enkran polizala...LAČNAAAAAuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - skoraj sem počla od smeha, ekran polizala :)))

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.11.2007 14:25:50   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Meti - a tiste tvoje pajkice iz fotografij so navadne ali nosečniške?

Čist navadne, pa še dvoje čakam, sem jih v Otto.si naročila user posted image  mi je čist ok, da jih pod trebuh zaviham

Jest sem se tud že nabasala dones, tlele se mi pa še mandarince z mize smejijo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 193
7.11.2007 14:26:30   
Janey
srečka nosečka jaz sem jih tudi 10+ pridelala (mogoče celo 11, se nisem vagala že par dni), ampak se nič ne sekiram. Kdaj bom pa papala če ne zdaj. Pa še prebrala sem, da so otroci nosečk ki ne papajo pridno in že otroci v maternici občutijo lakoto in podhranjenost za 2,9% bolj izpostavljeni in podvrženi debelosti kot tisti pri ženskah ki normalo jejo in niso nič lačne med nosečnostjo....pa še jaz že tak komaj čakam, da lahko spet začnem migat in to konkretno tak da bo šlo hitro dol, pa še dojenje malo pomaga, pa sprehodi pa si spet na stari težiuser posted image

Zdaj pa grem na nek "sestanek" pol pa domov.
Lep dan vam želim

čao bao

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.11.2007 14:28:33   
pina-1
janey grem takoj brskat po netu, če kako fajnslikico od hrane najdem da tiprilimam..sej veš, da je treba nosečki izpolniti vse željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

a da smo jote site... Me ne naši dedci so se zelja najedli...bomo mogle spet v akcijo..jazs em mela 14dnevmo sušo in sedaj se mi že lušta po JOTICI in klobasiciiz njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
7.11.2007 14:28:44   
Suzi*
user posted image

user posted image  

A vidte Janey kako liže ekran????? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 196
7.11.2007 14:30:09   
pina-1
sem hotla slikico gor prilimat pa mi ne ratauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.11.2007 14:32:49   
pina-1
suzi moj je že čisto slinast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.11.2007 14:35:34   
Janey
TI PACKA SUZI...
user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 199
7.11.2007 14:35:57   
ella79
Pri nas pa zelje kuhamo po obrokih.. user posted image včeraj sem ga kupila, upam da mi ga danes uspe skuhat, jutri pa jest user posted image
Jaz sam kislo zelje kuham, k smo vegi user posted image pa zravn obvezno žgance ali pa kromperček. Se mi že tok sline cedijo po tem zelju, da že komaj čakam, da se mi po rebrih obese user posted image user posted image user posted image
Dobrodošle nove februarčice. Pomoje se nam bo še ferbruarja kakšna pridružila user posted image
Sam men se tudi zdi, da je ta teden tak da bi sam jamrala, kar pa ni v moji navadi. Gužva v službi za user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?