|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
7.11.2007 11:02:47   
MetiLu
 Zdej bom pa pop user posted image user posted image

Napišem cel roman in me ven vrže!!!

V glavnem:
Dolenjka kje si dones?  sem klicala na CSD, vlogo za pordniško in ostale papirje moram odadt do božičnih praznikov, ker imam nastop porodniške 18.1.2008. Žal mi ne bojo mogli upoštevat decembrske plače user posted image user posted image user posted image
Papirje lahko pošlješ tudi po pošti na naslov CSD Grosuplje, Taborska cesta 13,1290 Grosuplje, tel:  (01)7818050, delovni čas: pon, sre, pet 8-12, nato pa še pon 13-15 in sre 13-17 user posted image

Punce, hvala za pohvale, nobena me ni pošinfala user posted image , Itata tisti bel puloverček je pa iz Leclerca, kupljen na dan, ko smo imele srečanje v Kratochwillu user posted image  
Vrtnica, bodije pa le kupi na preklop, mene so tudi opozorili na to, da jih je lažje oblečt - ni treba čez glavo vlečt, tako da sem kupila take na preklop za prve tri mesece.

Zdele grem pa na banko dvignit keš, sem se odločila z nakup prenosnika, mi ga bojo sodelavci popoldan zrihtal (delam na enaA.com), da bom lahko na porodniški tud klepetala z vami, pa še moj se je strinjal user posted image

Anadrej, sej mal maš prov, lepo da še kej s tvoje strani slišmo.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 151
7.11.2007 11:08:17   
Ms. Anna
Lepo pozdravljene, hvala vsem za lep sprejem.

JAz sem pa danes kar leteča, obletela sem kar nekaj trgovin, pa nič našla. Bila pa sem tudi na oddelku s pohištvom - opremljama namreč delovno sobo, kjer  se je nabralo kar preveč nekih knjig in papirjev in jih je treba pospravit. Sem dala izrisat en del delovne sobe, pa je samo nekaj elementov, cena pa taprava. Sicer je pohištvo boljše kvalitete..... Pa postavitev mi tudi ni najbolj, ne vem, bomo še premislili.

Glede jamranja - pa malo že moremo, da nas partnerji malo razvajajo in pocartajo.

V ponedeljek sem bila na pregledu in mi je G dal napotnico za odvzem krvi ker sem Rh-, sem v 26 t, pa mi je v bolnici rekla da me je prehitro napotil in da naj pridem kasneje, v 28t. M je hecno, zakaj me je poslal toliko prej. Bom danes poklicala in povprašala. NE bi rada, da bi bilo prepozno ali da sama kaj zakompliciram.

Drugače se moja bebika redno oglaša, sinoči je pomoje igral nogomet, brcike so bile kar boleče, sem iskala nek položaj, ki bi mi ustrezal. Sicer je pa blo fajn.

lpuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 152
7.11.2007 11:11:12   
Ms. Anna
Meti jaz nastopim porodniško en dan pred teboj, me pa zanima če si že dobila potrdilo od svojega G.

(odgovor članu Ms. Anna)
Neposredna povezava do sporočila: 153
7.11.2007 11:13:51   
lillchy123
Jaz hodim v materinsko šolo v porodnišnico, III.skupina, ob 16h. Še katera mogoče?

(odgovor članu Ms. Anna)
Neposredna povezava do sporočila: 154
7.11.2007 11:19:58   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Ms. Anna

Meti jaz nastopim porodniško en dan pred teboj, me pa zanima če si že dobila potrdilo od svojega G.

Ne še, imam pa naslednji teden pregled, pa predvidevam, da mi bo naslednjič dal user posted image  

(odgovor članu Ms. Anna)
Neposredna povezava do sporočila: 155
7.11.2007 11:26:28   
Janey
uf..kak čvekate...pri tej gužvi pa ja nimam časa vse prebratuser posted image ..hvala bogu da je gužva, da mi mine in da ne razmišlam. Moj se je javil še enkrat. Res je zlat. Ampak še vedno sem bol slabe volje...kaj pa vem kaj mi je. Pa kr jedla bi nekaj. Pa sem pojedla že banano pa jogurt pa štručko pa mandarino, pa še kar ni dovolj. Imam še grozdje pa kaki vanila, samo do 3h je še daleč, če zdaj to pojem sem pol laaačna.

Grem en kafetek spit.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 156
7.11.2007 11:26:37   
Ms. Anna
Jaz sem računala na to, da ga dobim v ponedeljek, ampak nič. Vprašat sem pa pozabila, ker sem se dogovarjala druge stvari. Čez tri tedne, ko imam naslednji pregled pa ga že hočem!!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 157
7.11.2007 11:29:21   
vrtnica76
Kaj???Nasuser posted image , da bi mogli mal preganjatuser posted image .Mislim, da se včasih že same dost preganjamouser posted image .Ampak bi pa rada vidla naše user posted imageuser posted image stanjuuser posted image .Kolk bi blo pol čele enga jamranjauser posted image ,če so pa že ob enem prehladu celi revčki-nč ne morjo, pa full stokajouser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 158
7.11.2007 11:29:51   
lillchy123
Nam so v MŠ rekli, da potrdilo o PDP dobimo od G 2 meseca prej. Tko da je zdej še skor mal hitro?

(odgovor članu Ms. Anna)
Neposredna povezava do sporočila: 159
7.11.2007 11:33:12   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Kaj???Nasuser posted image , da bi mogli mal preganjatuser posted image .Mislim, da se včasih že same dost preganjamouser posted image .Ampak bi pa rada vidla naše user posted imageuser posted image stanjuuser posted image .Kolk bi blo pol čele enga jamranjauser posted image ,če so pa že ob enem prehladu celi revčki-nč ne morjo, pa full stokajouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
res je se podpišem pod tole

Vse že pridno skrbite, da že hodite ali pa boste ravno začele z MŠ.
Jaz pa že cel teden gledam na mizi listič, da jih morem poklicat.
Pa ni časa. Vmes, ko dam delo na stran, hitro vas prečekiram. user posted image

Nič, grem klicat, upam, da koga dobim.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 160
7.11.2007 11:55:57   
anandrej
Ko že glih o šoli za starše... A katera ve, če je šola ta mesec v ZD Bežigrad al je naslednji mesec? Se mi zdi, da nimajo vsak mesec.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
7.11.2007 11:57:10   
pina-1

user posted image

nimam kaj drugega dodat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 162
7.11.2007 12:00:21   
lillchy123
Anandrej, jst hodim v porodnišnico in je vsak mesec. se začne prvi ponedeljek v mesecu. Tko da po moje najboljš, da pokličeš v zd pa vprašaš.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 163
7.11.2007 12:14:06   
Februarka08
Joj, joj čvekice, da vse preberem od jutra bom rabla kakšno urouser posted image .
No, jaz sem končno iz pregleda - zvedela nisem nič kaj novega razen tega, da mi je hemoglobin padu na 105user posted image ! In sem dobila tablete - neki na H (Hama...user posted image ) pa ene bakterije sem imela v urinu ampak to je baje zaradi belega toka. UZ mi ni delala, mi ga bo drugič, sva pa srčka poslušale. Še vedno morm bolj počivat kot pa ne, pregled imam pa čez 3 tedne. Aja, zredila sem se pa do zdaj 5.5 kg... A je to ful? Do zdej mi glede kg ni še nič rekla...user posted image
No, se beremo, morm se mal uležat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 164
7.11.2007 12:14:42   
Februarka08
Aja za evidenco - naslednji pregled 27.11. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 165
7.11.2007 12:15:54   
vrtnica76
Hvalauser posted image !

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
7.11.2007 12:23:31   
itata
isto sem jaz zadnjič stricu rekla k se je neki hecal iz mene k sem bla vsa zadihana - imamo hišo v 2 štukih in grem večkrat gor pa dol- da moški nosečnosti sploh ne bi preživeli (no, al pa okolicauser posted image )

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 167
7.11.2007 12:24:11   
itata
februarka: meni se zdi 5.5 kg malo

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 168
7.11.2007 12:28:09   
Suzi*
Ja, naši moški so res eni revčki!! user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 169
7.11.2007 12:44:12   
Janey
Ja moški so res revčki kadar so bubani ali pa se slabo počutijo. Me pa nimamo časa da smo bubane. Sploh tiste, ki imate otročičke.

Mene pa spet tak trebuh boliuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
7.11.2007 12:50:18   
dolenjka
Evo mene, živa in zdrava, še vedno pa mal boga boga  (ja stari, mal se sama seb smilim) user posted image  user posted image  user posted image

Meti hvala za info. A kej veš kako je če greš tja osebno, se je treba naročit?

Se opravičujem za dopoldanski mrk, sam je blo mal pestro. Na šiht sem se primajala ob 9.15, pol je padla hitra kavica in potem oddelčni sestanek. Ob 11h sem imela redni zdravniški pregled v službi, ki ga je gospa dr. odpovedala ko sem prišla tja, ker je nujno mogla domov user posted image  
Pol semmogla prebrat vaše romane in evo, zdaj sem tu user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res, da bom šla kmalu na kosilo, ker user posted image  zahteva svoj obrok user posted image  Sej mami ni drgač nič lačna user posted image  user posted image  user posted image

Meti moram še tvoj katalog mode pohvalit user posted image  user posted image  user posted image  Tist pulover sem jaz že v rokah držala, pa sem si premislila, ker jaz bi zgledala ko žakelj, ti si pa res bejbika! Moja bedrca so veliko močnejša od tvojih, pa tudi pajke moram najprej nosečniške najt, ker tko kot ti jih ne morem nosit user posted image  Še trenirke doma si ne morem pod trebuh zavihat, ker se mi zdi, da mi bo dol padla user posted image

Kakšno imate pa  vreme? Pri nas je user posted image  ali drugače kr neki user posted image
Sem pa vesela, ker grem danes v avtohišo po papirje od mojega novega avtočka in ga bom že videla, potem pa še zavarovanje in registracijo uredim in brm brm brmmmmmm user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
7.11.2007 13:02:46   
vrtnica76
Dolenjka, slikco od avtočka hočmo videt!Obvezno!!!!Pol pa prec v Portorož na kafeuser posted image !Bo pa mal dolga fura, kaj?user posted image Si kr predstavljam kolk si happy!Pa srečno vožnjo.Ko sva midva nabavla nov avto se je moj za vsako pikico sekiral in se skor vtla metu(k en mejhn otrokuser posted image ).Sm mu rekla, da novga avta ne bomo nčveč kupval-sam kej rabljenga k ma že kakšno pikico gor od prejuser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
7.11.2007 13:09:17   
vrtnica76
Aja, zredila sem se pa do zdaj 5.5 kg... A je to ful? Do zdej mi glede kg ni še nič rekla...
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Februarka ne se sekirat za kilažo-jest sem jih že 11kgnašibala gor-tolk jih v prejšnji celiuser posted image nisem (samo 10).Aja sej res-mogoče jih je tolk več, ker jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 173
7.11.2007 13:19:35   
bamby

Dolenjka, slikco od avtočka hočmo videt!Obvezno!!!!Pol pa prec v Portorož na kafeuser posted image !Bo pa mal dolga fura, kaj?user posted image Si kr predstavljam kolk si happy!Pa srečno vožnjo.Ko sva midva nabavla nov avto se je moj za vsako pikico sekiral in se skor vtla metu(k en mejhn otrokuser posted image ).Sm mu rekla, da novga avta ne bomo nčveč kupval-sam kej rabljenga k ma že kakšno pikico gor od prejuser posted image .

Se pridružujem za slikco jeklenega konjička user posted image . In vrtnica, da nista tvoj in moj kaj v žlahti, ker pri nas je bilo isto oz. se še zdaj sekira za vsako piko, pa je avto star že dobrih 7 let. Mene pa ta sekirancija spravlja ob živce. Jaz sem mu rekla, če hoče avto brez prask ga lahko samo še v vitrino postav, kajti šele takrat bo kot nov user posted image user posted image user posted image .
anandrej, jaz se s tvojo trditvijo čisto strinjam. Bomo vse bolj sitne, ker nas bo vse bolj nekaj matralo, če se začnejo pa še kakšne druge težave je pa sploh katastrofa. Meni se že bližajo kritični tedni in se kar bojim, kaj mi bo prinesla ta nosečnost. Najboljše bi bilo, ko bi ostalo tako kot je user posted image .
februarka, glede na to, da smo ostale v povprečju pridobile okrog 7 kg, tvojih 5.5 kg ne pomenijo nič, zato ti G niti ni pojamrala. Kar tako naprej user posted image .

Mi smo pa že pojužnali. Danes makarone in solata. Zdaj se mi pa že kruh vzhaja. Danes sem ga zamesila ročno, pa mi je kmalu postalo žal user posted image , ampak kar je je. Bom videla kako mi bo ratalo. Ponavadi sem ga pekla na kruhomat, danes gre pa kruh na peko v pečico.

Neposredna povezava do sporočila: 174
7.11.2007 13:20:06   
MetiLu
Dolenjka, ne rabiš se napovedat, lahko kar prineseš. Meni ni nič rekla, je samo rekla, da če ne morem osebno pridt, da lahko kar po pošti pošljem user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za avto user posted image

O joti res ni več veliko hvale. Pri nas je zelje zadnje dva dni na jedilniku, v spalnici pa spet suša...

Kaj slišm, da če nosiš fantka se bolj zrediš user posted image  user posted image  mah sej se ne sekiram, sam mal sem si hecna, ker se res od nekdaj poznam, da sem bla med suhimi, zdej se pa že vse okol pasu zalito pa ritka je tud mal zrasla user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?