|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
14.11.2007 13:46:01   
anariya

Sam so res čudn, kr misljo, da bo kej z dojenčkom narobe, joj kaj čmo sedaj, hahahauser posted image user posted image .lp

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
14.11.2007 13:48:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Saj sem mu jaz tud rekla, da bo še prosil, pa ga včeraj ni nič premaknilo user posted image user posted image

Sej prov, bo že vidu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
14.11.2007 13:50:23   
MetiLu

Za vse, ki si želite JOTO     user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zakon

evo, bom nardila mal pavze, sam me skrbi, če zdej spet neham spet ene dva mesca ne bo nič...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
14.11.2007 13:52:09   
Februarka08
Katka, lep bauhi...user posted image
Joj, kok ste načvekale medtem ko sem za kosilo pripravljala... Glih zdele ma user posted image vaje plavanja po trebuhu - prav čutim ga, kako se premika sem ter tja, tako da mislim, da je še vedno postrani obrnjen/a. No, saj je še čas, kajne? Do katerega tedna se pa mora na glavico postavt?user posted image Ga/jo bom pošteno okregala, če se ne bo...user posted image
Joj, 1 uro sem zelje rezala pa krompir in kuhinjo pospravljala... Pa saj to ni res, vse mi gre tko poooooooočasi...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.11.2007 13:53:16   
bamby
user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.11.2007 13:58:03   
misar
hmmmm moški ki nočejo jote user posted image user posted image user posted image user posted image  to je men ultra čudno...mojga razganja ko tristo user posted image user posted image user posted image  ga nič ne moti moj trebuh al pa dojenček v njem

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
14.11.2007 13:59:41   
anariya

Ja pol je pa eden redkih, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
14.11.2007 13:59:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Za vse, ki si želite JOTO     user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zakon

evo, bom nardila mal pavze, sam me skrbi, če zdej spet neham spet ene dva mesca ne bo nič...

Glede na to, da si si vzela pavzo je stanje alarmantno. Mislim, da NUJNO rabiš JOTO!! user posted image  user posted image  user posted image  Poklič user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
14.11.2007 14:04:13   
MetiLu
Men je mojga včeraj uspelo shecat, čeprav sem enako razlago kot Bamby pred parimi dnevi dobila.

Je blo pa tko, jest spodaj v kuhinji za mizo na prenosniku visim, moj lubek pa na galeriji na svojmu računalniku. Pol sem ga pa mal po MSN-ju začela hecat, pa tole slikco sem mu poslala user posted image  user posted image user posted image
pa je kar hitr dol prišel. Sam pol je pa večerjal, potem se je že dr. House začel po TV in sva itak zaspala pred TV. Se preseliva v spalnico, sem si že mislna da spet ne bo nič, no naprej pa že veste user posted image
Pol sem se pa čist predramila in so ideje za diplomo kar deževale, sem mogla vstat in it po zvezek, pa sem začela pisat user posted image user posted image user posted image ... zakaj že zdej vse to razlagam user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kar se pa likanja tiče, jest zraven ponavadi gledam TV al pa muzko poslušam, pa kar hitro mine. Sicer pa če jest ne bi likala, bi moj kar zmečkan okol hodu, ker ni nič kej dost obremenjen s tem, kakšne cotke ima na sebi user posted image  

Babe, študiram, da bi jutri G rekla naj mi kar UZ naredi - samoplačniško, da malo pogledam našega malčka kako je že velik, pa da še kakšno slikco dobim. Me prov zanima, koliko je zrastel od zadnjega pregleda. Takrat je G rekel, da je kar velik, pa bi rada vidla, če bo kakšen teden prej prišel? kaj mislite user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
14.11.2007 14:09:34   
dolenjka
O Meti, v Grosupljem pa res seka, še dobr da me ni! Sam pazta se, če mi kaka stena na hiški popoka od potresa, bom policijo poklicala user posted image  user posted image  user posted image

No, poklič ždej 113, da rabiš nujno mal jote, da greš lahko diplomo naprej pisat user posted image

Ja, jaz jutri ne bom šla prej dol s tiste "mize" (če se ji sploh lahko tko reče user posted image  ), dokler ne vidim user posted image , ker srček znam doma sama poslušat user posted image  Pa račun hočem user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
14.11.2007 14:13:36   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Men je mojga včeraj uspelo shecat, čeprav sem enako razlago kot Bamby pred parimi dnevi dobila.

Je blo pa tko, jest spodaj v kuhinji za mizo na prenosniku visim, moj lubek pa na galeriji na svojmu računalniku. Pol sem ga pa mal po MSN-ju začela hecat, pa tole slikco sem mu poslala user posted image  user posted image user posted image
pa je kar hitr dol prišel.

Tole slikco bi mogla jaz tud mojemu pokazat user posted image . Morda bi si kaj premislu user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
14.11.2007 14:16:18   
ella79
A veste kaj moj prav za joto? Da ni ravno navajen bit z dvema user posted image v akciji user posted image user posted image (no sej z dvema user posted image tudi ne, da se razumemmo). To mam staromodnega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.11.2007 14:18:07   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O Meti, v Grosupljem pa res seka, še dobr da me ni! Sam pazta se, če mi kaka stena na hiški popoka od potresa, bom policijo poklicala user posted image  user posted image  user posted image

No, poklič ždej 113, da rabiš nujno mal jote, da greš lahko diplomo naprej pisat user posted image

Ja, jaz jutri ne bom šla prej dol s tiste "mize" (če se ji sploh lahko tko reče user posted image  ), dokler ne vidim user posted image , ker srček znam doma sama poslušat user posted image  Pa račun hočem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej Dolenjka, ti ga serješ. Ah jest bom tud rekla kar za UZ, bom pač plačala. Sej zdej že ene 14 dni nisem bla v šopingu, sem mal prišparala user posted image user posted image user posted image

Diplomco bom pa jutri naprej delala. Sem jo že fajn skup vrgla, dejansko mi zdej manjka še 1/3 vsebine, pa da to kar sem do zdej skupi dala malo lepše zapakiram user posted image user posted image  pol pa še zaključek  in vire, pa smo zmagal, do naslednjega maila od mentorja user posted image user posted image user posted image  No bom zdej nehala težit s tem, spet jambram sej vem.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.11.2007 14:23:19   
dolenjka
Ah Meti, glede na to, da že 14 dni stradaš šopinga ti je vse oproščeno, tudi jamranje zaradi diplome user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.11.2007 14:28:29   
pina-1
škoda, da nimam barvnega printerja doma. bi slikio mojmu sprintala pa na povšter zalimala...user posted image user posted image  me prov zanima kako bi reagiraluser posted image user posted image user posted image
pa ravno me o joti na POP TV se pa dva glihkar iz postle spravljatauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo jaz sem delovno sobo (beri miina soba ki kar noče in noče biti končana) pometla praha. ( je moj včeri gips brusuuser posted image ) pa kopalnico sem pospravla, pa postlala postelje in sedaj ležim na postelji s prenosnikom in valda takoj na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.11.2007 14:30:11   
larisa
Oh čveke, tale moja povezava z sosedovim netom me skos zeza. Mal preberem pa prekine pa hočem kej napisat pa prekineuser posted image , zgleda da bo tud tole bolj slabo delalo!

Ej Meti (ker jaz tud delam diplomco) a pa misliš da če boš zdaj kmalu oddala, pa če ti ne bo treba preveč popravljat (ne vem al si do zdaj že oddala na vpogled) da bi zneslo do februarja imet tud zagovor??user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.11.2007 14:53:29   
MetiLu
Larisa, jaz moram dejansko samo napisat zaključno nalogo, zagovora pa nimam, ker sem na visokošolskem porgramu, ne na univerzitetnem. Tako, da ko bo mentor dokončno zadovoljen z diplomco, mi jo samo oceni in odda v referat. Jaz imam največji problem s tem, ker z mentorjem do sedaj nisva skupaj prišla z idejo oz. tematiko diplome. Se mi zdi da je mal bolj zahteven, pa k ideji s katero jaz pridem doda še neke parametre, ki bi jih mogla po njegovem tudi vključit in tle se je potem vsakič nehalo. Sej vem da mi je skušal samo pomagat, ker sama do sedaj nisem prišla do bistva o čem bi pisala, zato upam, da bo s tem sedaj zadovoljen. No spet preveč razpredam user posted image  ja upam, da mi do novega leta uspe, če naredim zdej v roku 14 dni in mu pošljem, počakam na komentarje oz. popravke in upam, da ne bo treba veliko spreminjat. *otem mam še šanse, da zaključim do poroda...

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.11.2007 15:01:12   
itata
tole z joto vidim, da je cel hec!! zanimivo res kako desci gledajo da to. matr sej oni niti ne čutjo dojenčkov, kaj šele če vedel (al pa čutil), da se kdaj premaknejo tud vmes k seksajo!! sej bi jih kap.

moj sicer ni fanatično navdušen nad mano s trebuhom (blagor unim k so), ga pa ne moti al kej da ne bo pomote, pa tud mal mu je tko tko k mora mirkat, da se mi na trebuh ne pritisne preveč al pa mene ob kaj na trebuh, pa men je hecn k se kej obračava pa me zmeri vpraša, če me kej boli k sem bolj okorna, ampak stradal pa vseen ne bomo očitno, je kar pridenuser posted image danes je še ponoči neki rokce stegoval in me grabil sred noči, med spanjem praktično, k ni že od sobote, ker me skoz križ boli k user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.11.2007 15:02:47   
dolenjka
O Itata, pri vas se je pa kar poštimal, a ne? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.11.2007 15:08:16   
MetiLu
joj babnce, ura je že tri user posted image

grem jest zdej mal kavč popeglat, že od zjutraj tle gor visim, tv-ja sploh še prižgala nisem. Pol bo treba pa že kej za pozno kosilo pripravit, ko moj garač pride domov. Se slišmo kasnej, upam, da bo popoldan kakšna tle goruser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.11.2007 15:08:21   
anariya

Ja fajn, sej jest tud mojga komi naštimam, sam ga kr, kaj a zdej bomo pa stradale, sej nismo bolneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.11.2007 15:12:33   
itata
dolenjka: kar se naju tiče štimajo zadeve zdej tko k morjo. tist vmes je mel 2 dni neke izpade pa reeeeeees je bil zamorjen in slabe volje oziroma žalosten in brez volje 2 tedna (al pa tko 10 dni), zdej je pa že par tednov čist normalen in skoz mava neke zadatke, da mu čas hitro in kvalitetno mine (kino, izlet na morje...). za stike pa čakam še, da se uredijo zadeve (sta se zadnjič neki skregala k je šel po otroka - brezveze čist če mene vprašaš, pa ji je pol kar otroka pustil in ves besen odvihral), sam se ne vtikam, ker ni moja stvar, pa hitr se mi kej "maščuje", če preveč rečem... tko da to se bo pa sčasom poštimal.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.11.2007 15:14:46   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Itata user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sej je res bojš, da se ne umešavaš, da ne boš kaj "kasirala" ko bo imel malo slabši dan! Sem vesela zate user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.11.2007 15:16:40   
itata
hvala tiuser posted image  sem jaz tud vesela zdej k je vse normalnouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.11.2007 15:25:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

hvala tiuser posted image  sem jaz tud vesela zdej k je vse normalnouser posted image

To pa res verjamem user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?