|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
8.11.2007 15:14:21   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image  al pa je že doma za novim prenosnikom user posted image

tudi to je bi lahko blo... me prov zanima kaj bo povedala v zagovoruser posted image user posted image user posted image

bamby evo link http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 426
8.11.2007 15:17:55   
dolenjka
Če mene vprašate tut če bi šla v šoping ne upa več povedat, k se jo pol tko lotmo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
8.11.2007 15:20:30   
bamby
user posted image   

Za ta link sem pa že vedela, nisem pa vedela, da vsebuje tako originalen smajli za Meti user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 428
8.11.2007 15:20:58   
Suzi*
Ko se vrne nazaj, bo zihr poročala kaj je kupila..... user posted image  čeprav mislim, da je normo za nekej časa spolnila s tem prenosnikom. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
8.11.2007 15:25:16   
dolenjka
Ona je mal šopingholik, mene je definitivno premagala, tko da če bo mene moj kej preveč...mu bom mal njen album pokazala user posted image  user posted image  user posted image
Naj ima veselje punca, po porodu kak mesec verjeno dlje kot do kake živilske trgovine itak ne bo prišla user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 430
8.11.2007 15:27:23   
Februarka08
Joj punce, ampak ve pa res znate iz vsakega dneva narest neki nepozabnega...user posted image Mate take originalne ideje da je kajuser posted image ! Ne vem kje jih pobirate...
Jest sem ravno od kosila, zdej se bom pa mal s slikicami igrala, upam da mi rata kakšnega buhija spravt v arhiv, čeprav moj ni glih najlepši...
Me zanima kaj bo jutri tema debate...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 431
8.11.2007 15:27:14   
bamby
Ali pa čaka, da se na internet priklopi user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 432
8.11.2007 15:27:32   
MetiLu

Če mene vprašate tut če bi šla v šoping ne upa več povedat, k se jo pol tko lotmo user posted image

user posted image

sej sem še tle no user posted image  nove informacije o šopingu pridejo v soboto, ko pridem iz Celja. Greva z mojo Petro v šoping, ker so ji zgubili kufre, ko je prišla iz USA in je čist brez gat user posted image  seveda bom tud jest kej privlekla domov user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
8.11.2007 15:27:48   
Suzi*
hehe, dolenjka. user posted image  ja, pa preden bo rodila bo tud bolj počas šopingirala... user posted image

babuške in stari, jaz počas odhajam domov. zame je konec delovnika, jupi peteeeeekkk!!! user posted image  Se kaj javim tud jutri, ve pa pridno čvekajte, da bo od zdaj naprej pa do ponedelka vsaj 10 strani za prebrat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 434
8.11.2007 15:28:50   
pina-1
no pa smo jo privlekle na planouser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 435
8.11.2007 15:32:42   
bamby
O Meti, sem že misila, da kje tvojega dragija občuduješ user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 436
8.11.2007 15:34:51   
bamby
Naši otroc, bojo pa takoj taki, ko se bodo rodili user posted image . Bojo imel že vse v genih, po njihovih mamicah user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 437
8.11.2007 15:36:49   
MetiLu
uuuuuuuuuuuuuuuuu, ja tale bi bil tud za ponucat, k moj je itak skoz na šihtu user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 438
8.11.2007 15:40:31   
MetiLu

Ona je mal šopingholik, mene je definitivno premagala, tko da če bo mene moj kej preveč...mu bom mal njen album pokazala user posted image  user posted image  user posted image
Naj ima veselje punca, po porodu kak mesec verjeno dlje kot do kake živilske trgovine itak ne bo prišla user posted image  user posted image  user posted image

ampak res, pomojem bova midva v prvih mesecih prov prišparala na ta račun user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
8.11.2007 15:46:12   
bamby
Meti, tale na konju si sigurno ti    user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 440
8.11.2007 15:48:43   
bamby
....in dolenjka v žabah user posted image  .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 441
8.11.2007 15:50:53   
itata
bamby: maš 2 možnosti glede ta trdih kakijev - eni so gojeni taki res lepi, ampak je mal težje ugotovit kdaj so zreli (da ti glih ksihta skupi ne potegne), drugi so pa domači primorski, ki ratajo noter rjavi in jih lahk tud z nohtom mal špikneš in vidiš a so že rjavi al ne. jaz te ta domače kupujem na trgu - v trgovini jih nisem zasledila, ampak samo gojene.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 442
8.11.2007 16:00:59   
Februarka08
Ok - glupi pitajouser posted image - sem si shranila slikice v album, kako pa zdej nardim da se mi pod avatarjem izpiše album, zs, email ipd...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 443
8.11.2007 16:20:36   
vrtnica76
Februarka, a si že ugotovila?Ker pod mojim avatarjem  tut tega niuser posted image ,ampak pod tvojim avatarjem pa jest to vidim.user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 444
8.11.2007 16:22:38   
bamby
Tebi ni potrebno nič več storiti. Vse je v najlpšem redu in tvoje slikce sem si že ogledala in so super in fajn izgledaš user posted image .
Morda te zavaja to, ker pod svojim nickom ne vidiš tega, kar pri vseh ostalih. Nobeden na RR ne vidi svojega (ZS, e-mail, album...)

Neposredna povezava do sporočila: 445
8.11.2007 16:25:32   
Februarka08
Oh, jest blond....user posted image Vse mi je jasn, jupi sam da je rataluser posted image user posted image . Hvala bamby za pojasnilouser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 446
8.11.2007 16:29:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

....in dolenjka v žabah user posted image  .

Bamby, a si pozabila da sem se ustrigla? Barva je pa kar prava. Sedi 5, kar se klobas in mame tiče pa že veš, a ne? user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 447
8.11.2007 16:39:56   
bamby
Sorry, kratkolase nisem videla, čeprav sem z vso vnemo iskala, sploh si pa tudi ti bila prej dolgolasa, kajne user posted image ?
Klobaso sem pa sinoči v joti pojedla user posted image , tako da danes ne verjemem, da jo bo še kaj user posted image user posted image user posted image , razen če bom imela srečo user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 448
8.11.2007 16:44:33   
dolenjka
Bamby, popapala klobaso? Ja nič punca, zdej maš kar si hotla, zdej bo pa vegetarianstvo pelo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 449
8.11.2007 17:09:21   
vrtnica76
ej, jest sm šele blond-še vedno mi ne rata smeškotov not spravtuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?