|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
12.12.2007 11:16:24   
pina-1
dan souser posted image .
sva z Mio dlje spali,ker ponoči zopet nisvauser posted image . je zpet prišla k nama ob 2 in pol do 4 ni spala. Pol sva pa do 8 potegnili. Smo pa ble že v trgovini.s edaj sva se najedli in ona pridno gleda risanke, jaz pa se pripravljam na pucanje hladilnika. Mii se vidi da nima več vročine, je pa še vedno kar švoh. Tako da se bova cartali do konca tedna.

Sploh še nisem polno zaživela biti doma. Se ne zavedam da je konec dela. No še 4 dni oddelam in da sem pol fraj eno celo leto. Sej komaj čakam, sam se mi zdi da se komaj sedaj začenjam zavedat da res gremo h koncu nosečnosti. Da bo kmalu konec vseh nosečniških težav. Malo bom pogrešala brcike po bauhiju. Ampak takrat bo Ana že tuki. Uhh kakšne misli me danes obdajajouser posted image

No kaj bo finega dišalo iz loncev danes?
PRi nas boo piščančji zrezki z gobicami, riž in solatka... Malo olj light hrana

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
12.12.2007 11:19:47   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: larisa
Anandrej, ko bi ti poznal mojega G.....jst se ga bojim, ne pa da bi ga napuser posted image
Drugač pa svaka čast. Maš zgleda dobre radarje, da nič ne spregledaš. Si opazil da bomo imeli user posted image , ne morem verjet. Res si priden, tvoja ženka je lahko zelo vesela, če si seveda tud doma tako pozoren user posted image

Ja kak zmaj pa je to? user posted image Vprašaš ga pa najbrž lahko, da ti kaj razloži. Drugače pa sem že enkrat rekel, da smo tu huje kot SOVA - izbrskamo vse user posted image . Če bi mi pa dolenjka dostavljala podatke za seznam, bi pa zdaj najbrž vseboval še vaše naslove, kraj in datum rojstva, ime očeta in matere, telefonsko številko in vašo številko čevljev user posted image .

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
12.12.2007 11:29:46   
mlavla
dober dan vsemuser posted image

danes sem pa kar dolgo spala...user posted image  mah zadnje čase bi itak samo spala...
dugače pa me danes čaka polno dela za faks..razna poročila itd.user posted image
A katera kaj ve (sej mislim, da ste o tem že celo nekaj debatirale) kakšni bodo paketi -pomoč ob rojstvu v letu 2008?? A se bo znesek kaj dvignil...oz. vrednost paketa?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
12.12.2007 11:41:22   
vrtnica76
Mlavla,a si za pakete že kej pogledala na strani od CSD?
Kolk vam zavidam,ker lahko mal dalj časa poležite v posteljiuser posted image .Jest ustajam že ob 6-ih, da pol še našo šolarko spokam v šolo.Ko pa pridem domov mi pa ni več za spat,ker obvisim tukaj z vamiuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
12.12.2007 11:42:57   
itata
Meti: čist točno ti bo pisalo na odločbi ki jo boš dobila.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
12.12.2007 11:43:57   
anandrej
mlavla, sem ravnokar klical na CSD in med drugim spraševal tudi glede paketov in je rekla, da bodo spremembe, da naj bi bila samo dva, tretji bi bil pa tak, da bi si sam izbral stvari. Konkretno kdaj in kako, pa ni še nič vedela. Da bi bil kaj znesek višji je tudi dvomila.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
12.12.2007 11:49:33   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej
Če bi mi pa dolenjka dostavljala podatke za seznam, bi pa zdaj najbrž vseboval še vaše naslove, kraj in datum rojstva, ime očeta in matere, telefonsko številko in vašo številko čevljev user posted image .

user posted image  To bi pa res najbrž držalo!

pina, fajn, da je Mii bolje. Najbolj važno je, da ni vročine, k močem bo pa že prišla.
suzi, vidim, da ste tudi pri vas bolj bolehni user posted image . Očitno nas bo sedaj po jeseni še zima preganjala user posted image .

Jaz sem pa v lonec pravkar pristavila krompir, v drugega pa repo (prvič domačo user posted image ) Pri nas bo repa alla jota user posted image user posted image user posted image  na jedilniku.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
12.12.2007 11:53:24   
itata
anadrej / mlavla: to je povedala tudi zadnjič gospa na MŠ, da bodo po novem letu zdej te novi paket - pa da če se ne mudi zelo, da počakamo in preverimo kako je s tem.
jaz bom itak denar vzela, tako da me kej dosti ne gane...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
12.12.2007 12:22:49   
Suzi*
še sem prilepim tole pesmico, ker sem se glihkar zjokala ob njej kot otrok.

SAMO TO JUTRO

Samo to jutro bom stopila čez kup perila
in te odpeljala v park,
da se boš tam igral.

Samo to jutro bom pustila posodo
v pomivalnem koritu
in ti dovolila, da me naučiš
sestaviti tvoje puzzle.

Samo to popoldne
bom izključila telefon
in pustila računalnik ugasnjen,
s teboj bom sedela na dvorišču
in spuščala milne mehurčke.

Samo v tem popoldnevu niti enkrat
ne bom zavpila nad teboj,
še takrat ne bom zagodrnjala,
ko boš kričal in jokal
za sladoledarjevim tovornjakom,
pač pa ti bom kupila eno lučko,
če se bo pripeljal mimo.

To popoldne me ne skrbelo,
kaj boš, ko odrasteš,
ne bom ponovno premlevala
vsake odločitve,
ki sem jo sprejela v zvezi s teboj

Samo to popoldne ti bom dovolila,
da mi pomagaš peči piškote in
ti ne bom visela čez ramo,
da bi jih popravljala.

Samo to popoldne naju bom peljala
v McDonalds na Happy meal,
da boš lahko dobil obe igrački.

Samo ta večer te bom držala v objemu
in ti povedala zgodbico o tvojem rojstvu
in kako zelo te ljubim.

Samo nocoj ti bom pustila čofotati v banji
in se ne bom razjezila, ko boš škropil.

Samo nocoj ti bom pustila ostati dolgo pokonci,
sedela bova v preddverju in preštela vse zvezde.

Samo nocoj bom ob tebi dolge ure,
zamudila bom svojo najljubšo oddajo na TV.

Samo nocoj,
ko ti bom šla s prsti skozi lase medtem,
ko boš molil,
bom enostavno hvaležna Bogu, da mi je
podaril največji dar,
ki je kdajkoli bil podarjen.

Mislila bom na matere in očete,
ki iščejo svoje izginule otroke,
na matere in očete, ki obiskujejo
grobove svojih otrok namesto njihovih sobic,
na matere in očete,
ki po bolnišničnih sobah gledajo
nesmiselno trpljenje svojih otrok
in v sebi kričijo, da ne zmorejo več.

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.

Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
12.12.2007 13:02:54   
Februarka08
Suzi, res ganljiva pesem...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
12.12.2007 13:04:47   
vrtnica76
Suzi,kolk lepa pesmem.Res te do user posted image gane in ob tem se pošteno zamisliš koliko časa nameniš svojemu otrokuuser posted image .Ne morem več pisat-mi je učke zalil.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
12.12.2007 13:08:18   
pina-1
suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
12.12.2007 13:13:45   
misar
joj ampak res lepa pesmica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4413
12.12.2007 13:14:10   
bamby
suzi, pesem, ki ti da res misliti user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
12.12.2007 13:24:14   
anariya
Ojla, zanima me kolk dajo vaše občine za rojstvo otroka, pri nas je letos 200 evrou, kolk bo pa drugo leto se pa še ne ve,lpuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
12.12.2007 13:25:43   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Ojla, zanima me kolk dajo vaše občine za rojstvo otroka, pri nas je letos 200 evrou, kolk bo pa drugo leto se pa še ne ve,lpuser posted image

Povej kje stanuješ, da se preselimo user posted image  Tu v Mb baje da občina 100 EUR - no nekaj je!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
12.12.2007 13:32:04   
*Naja
Živjo ženskice...

Suzi- user posted image user posted image user posted image user posted image ....ful lepa pesmica.

Jst sem ravno s pregleda. Mi je G naredil podroben Uz in mere zaenkrat ustrezajo. Je sicer bolj majhno dete, ampak ni pod mejo....plodovnice je še dovolj. Rekel je, da me bo zdej pač bolj pogosto spremljal z Uz-ji, tako da ga imam čez teden dni ponovno, da vidimo, kako detece raste. mi je pa naročil, da v bodoče, če ne naštejem 10 gibov na dan, da se moram priti še isti dan pokazat v P. Hvalabogu, zdej bomo lahko končno mal bolj mirno zadihaliuser posted image user posted image user posted image .

Sem pa dobila tudi potrdilo o pdp-ju in grem v petek na CSD. A mi lahko prosim poveste, kakšen je postopek, ker obrazce že imam sprintane, nekaj sem že izpolnjevala...predvsem me zanima, če morem it najprej do delodajalca in kaj rabim....in potem s tistimi papirji, ki mi jih v službi potrdijo na CSD???

Bamby- Mogoče bi tudi jst koristila 10 dni dopusta potem, po tistih 105tih dnevih in bi bil moj pač tisti čas tudi doma. A ti to služba mora omogočit, al ni nujno in je odvisno od njihove dobre voljeuser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
12.12.2007 13:39:47   
vrtnica76
user posted image Lara,za uspešen pregled.Zdej si pa res lahko pomirjena in nič več se toliko ne sekiraj.Sekiranje prepovedano!!!
Najprej greš do delodajalca,da ti izpolnijo tisto kar morajo oni, potem pa vse skupaj odnesi na CSD.Na CSD ti pregleda papirje,pokažeš os.izkaznico(ali katerikoli drugi os.dokument),pa če si izbrala namesto paketa denar,si skopiraj še bančno kartico.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
12.12.2007 13:43:35   
Marusah
No, sedaj sem pa jaz sama ostala user posted image  Moj možek je šel na smučanje do nedelje...in povrhu sem še vedno bolana, tako, da tut nikamor ne morem ituser posted image  Še dobro da obstaja internet in TV user posted image  Pa saj danes kr paše poležavat, ko je tako gnilo vreme...

Suzi kje si našla to pesem? Res je lepa...bi si jo moral vsak starš večkrat prebrat!!!

Zdej pa mi že malo kruli. Si grem nekaj za jest naredit. Imam še golaž od včeraj...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
12.12.2007 13:47:24   
vrtnica76
Marusah,sej nisi sama-mi smo vedno s tabouser posted image .Nedelja bo pa tudi hitro tu.Zdaj si vzami čas za počitek, da bo telo nabralo dovolj moči, da prežene te zlobne viruse.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
12.12.2007 13:50:37   
Marusah
Vrtnica hvala bogu, da mamo forum user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4421
12.12.2007 13:50:41   
vrtnica76
Oh,se moram spokat likat.Še nekej pleničk in povijalne so mi ostale-pa, ker je to zauser posted image mi sploh ni težkouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4422
12.12.2007 13:55:09   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Oh,se moram spokat likat.Še nekej pleničk in povijalne so mi ostale-pa, ker je to zauser posted image mi sploh ni težkouser posted image .

Joj, kak si pridna. Pridi še k meni...mam eno velko kopico za zlikat user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4423
12.12.2007 13:57:16   
pina-1
vrtnica jaz mam tudi za likat...kar pridi... te bodo vrata na stežaj odprta čakala..

samo ste res priden ko imate že vse oprano in zlikano za user posted image . jaz sem samo na kup zmetala skoraj vse kar je za oprat, ampak lotila se pa še nisem, pa ne vem niti če se letos bom...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
12.12.2007 14:08:03   
bamby
Lara, služba ti nima kaj omogočit. Dopust je tvoj in ga imaš pravico koristiti. Moraš pa delodajalca obvestiti o tem tvojem namenu. Mene je iz kadrovske poslala še k šefici, s katero sva se lepo pomenile. Je rekla, da mora sicer še direktorco vprašat, da pa glede na to, da imam pravico do svojega dopusta ne bo problema. Jaz bom tako na dopustu od 1.-27.maja, mož pa isti čas doma (na moj račun).
Pri nas očitno niso navajeni, da kdo vmes prekinja bolniško, da korosti dopust, pa se bojo počasi navadili tudi tega.
Lepo, da ti bojo sedaj tudi bolj pogosto preglede delali. Si vsaj pomirjena glede tega.

maruša, kar na RR in čvekat, pa ti ne bo nič dolgčas. Pri nas se vedno kakšna najde za klepet user posted image , če ne greš pa še malo k sosedom pokukat user posted image . Sploh pa kje pa imajo že toliko snega za smučat? Pri nas je menda samo na Krvavcu malo več snega, ali pa tujina (Avstrija) user posted image

vrtnica, kako si ti pridna, da imaš že praktično vse zlikano za  user posted image   user posted image . Meni je user posted image  včeraj komaj polici namontiral v omaro. Zdaj pa čakam do sobote, da bom na cenejšo elektriko prala in predvsem sušila ter spotoma likala, ampak najnujnejše, kar gre direkt na kožo. To so plenice, majčke in bodiji, morda še kakšna stvar, kar bo potrebno.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?