|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako se pri vas organizirate v takih prim...
30.10.2007 7:54:05   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

1. primer: naša dva sta vedno v vrtcu, pa če je kdo doma ali ne. Otroka imata svoj ritem, gresta rada med prijateljčke in jima tam čisto nič ne manjka. Midva pa, kadar sva doma, opraviva stvari, ki jih drugače ne moreva ali pa težje, ali pa sva enostavno doma. Brez slabe vesti. Iz vrtca ju vzamema samo, ko je kašen praznik in podaljšan "vikend".

2. primer: Pri nas v vrtec odpelje tisti, ki gre od doma in ne tisti, ki je doma, še na pol umit in v pižami/trenirki. Kot sem že prej povedala, otroka sta navajena na nek ritem, vstajata tako ali tako vedno ob isti uri, na petek ali svetek, torej ne vidim potrebe, zakaj bi tisti dan "poležala".

Torej...tu se moram kar s tvojim možem strinjati.

Evo, enako. Tako ali tako vstaneta, zjutraj zgodaj, ker sta tako navajeni. V vrtcu pa jima je tudi tako všeč, da ga že čez vikend zeloooo pogrešata.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.10.2007 8:22:25   
Enolla
Organiziramo se tako, da čimmaj motimo rutino. Če ostane eden od naju doma, da bo kaj naredil potem gre v vrtec, če pa kar tako pa ostane doma. Pelje ga tisti, ki to dela vsak dan - to sem jaz in to tudi če bi ostala doma.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.10.2007 9:02:30   
nejcko
Pri nas je enako kot pri Marogici. Se pa o tem v bistvu z možem sproti dogovarjava. Mož dela v dveh izmenah in kadar dela popoldan, potem on pelje otroka v vrtec tiste dni, ko jaz začnem bolj zgodaj, kadar začnem pa tako, da ju lahko v vrtec peljem ob običajni uri (beri pred zajtrkom), potem pa ju peljem jaz oz. greva velikokrat kar oba. Vrtec imamo tako ali tako 50 m od doma.
Kadar pa mož dela dopoldan, ju pa vedno vozim jaz, ker mož začne še ob bolj ubitačnih urah kot jaz.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.10.2007 15:29:21   
babylove
Ali daste v takih primerih otroke v vrtec, ko je le eden od vaju doma?

Meni na kraj pameti ne pade, da bi dala sina v varstvo, ko sem doma. Itak ga vidim samo zjutraj in zvečer, ne bom ga še na proste dneve v vrtec tiščala. Niti v sanjah, čas z otrokom je zame dragocen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.10.2007 18:29:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men se pa zdi, da ti samo zganjaš fovšijo, ker bo tvoj lohk mal dlje spal. Pelji otroke v vrtec, pa ne zganjaj panike.

Za crknt user posted image user posted image user posted image user posted image ...matr Kalbo zadetek v polno user posted image user posted image ...definitivno mu je favš, ker lahko on še 2x zjutraj v topli postli prdne, kot pa ona user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
30.10.2007 18:31:52   
Anonimen
Drugač pa...odg. na vpr.: Kadar je kdo od naju doma je Aljaž tudi doma- razlog...ker smo sicer zelo malo čez teden skupaj...če pa sva oba doma pa itak...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
30.10.2007 18:56:04   
Primoza
Odvisno od tega ali je lepo vreme ali ne. Če je lepo vreme jih raje vzamem ven pa gremo kam sami. Če je vreme slabo pa jih dam raje v vrtec pa kaj drugega naredim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.10.2007 19:43:51   
silvya
Ti časi so že za nami, pa bom vseeno kaj napisala. Midva sva se o tem vedno sproti dogovarjala. Gledala sva pa na to, da je peljal tisti, ki je šel zjutraj z avtom od doma, da sta otroka lahko čimdlje spala ( še posebej pozimi) tudi, če sta potem zamudila zajtrk - sta ga imela doma. Ko pa so bile počitnice pa sta bila absolutno doma. Mogoče za kakšen dan na počitnicah pri babici, nista pa šla v vrtec.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......