Anonimen -> Kako se pri vas organizirate v takih primerih? (29.10.2007 8:50:30)
|
Situacija: mož doma dva dni, žena v službi, ker ne more vzeti dopusta. Ali daste v takih primerih otroke v vrtec, ko je le eden od vaju doma? Jaz gledam takole: mož ima nekaj stvari za narest in pravi, da bo imel mir in stvari naredil, otroci bodo pa v vrtcu. Ok, tudi če bi bila jaz sama na dopustu, bi verjetno dala otroka v vrtec, da bi naredila stvari, za katere ponavadi zmanjka časa ali si vzela nekaj časa zase (ki mi ga tako hudo manjka). Če sva oba na dopustu, so seveda doma tudi otroci, tukaj ni vprašanja. Druga stvar, ki se nanaša na zgornjo situacijo. Če je mož doma, vi pa greste zjutraj v službo ali vi odpeljete otroke v vrtec mimogrede? Mi imamo vrtec malo oddaljen od doma in je otroke potrebno peljati z avtom. Sva se namreč z mojim spičla, ker je rekel, da naj jih jaz peljem v vrtec, saj grem itak mimo, da se ne bo še on fjakal sem in tja. Meni se pa malo za malo zdi, ker bi lahko otroci še malo poležali, se ne bi zjutraj tako hudičevo mudilo (da ne zamudim službe) in, da bi jaz enkrat šla lepo v miru v službo. Kako pri vas naredite v takih situacijah? Saj mogoče delam iz muhe slona, ampak me je to res totalno znerviralo.
|
|
|
|