Seven* -> RE: nesoglasja ob novem članu (29.10.2007 21:39:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shania IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR In kaj je narobe s tem, da pes ne živi v hiši ampak v pesjaku? Poznavanje pasjega načina življenja, njihove zgodovine ti bo dalo odgovor. Drugače pa - poznam nekaj psov, ki živijo v pesjaku in se imajo prav luštno. Ampak ti psi nimajo prepovedanega vstopa v hišo in že to je del miselnosti, ki marsikaj pove o lastniku. Poleg tega, pa večina lastnikov, ki imajo pse v pesjaku misli, da je s tem, ko psa odpne iz verige/spusti iz pesjaka naredila vse in je to vrhunec "sprehoda", ki to ni. Večina, ne pa vsi, kar sem že zgoraj omenila. Se stirnjam s cisto vsem kar je Shania napisala. Ko smo se preselili v novo hisko smo se odlocili, da psicka ne bo vec spala pri nas v nasi postelji, ker enostavno nismo utegnili vec toliko cistit. Ampak je to bila res edina stvar in moram rect, da obcasno to kar pogresam. Smo se stisnili na postelji kot krdelo v navezi clovek-pes. Hvalabogu psicka tega niti ne pogresa prevec, ker smo to skompenzirali z vecjim prostorom, kar pomeni vec gibanja. Ima pa v dnevni svoj kavc, na katerem prelezi vecino dneva. Meni se pes nikoli ni gnusil in se mi tudi ne bo. In komaj cakam, da bom lahko sla kamorkoli s psom, tudi v trgovino. Drugace pa Anonimna, mogoce pa je tvoj moski osamljen in pri psu najde to kar pri tebi ne. Slisi se kruto, ampak psi so znani kot dobri terapevti v slabi volji, osamljenosti, zalosti.. Mogoce v razmislek.
|
|
|
|