Anonimen -> RE: nesoglasja ob novem članu (29.10.2007 20:33:07)
|
slončica glej ne bom se spuščala v to. Če se v življenju še nisem praktično nikoli kregala se tudi s tabo ne bom. Škoda tega lepega večera, škoda energoje. Jaz sem pisala kot anonimna, ker pač svojega problema nočem obešati na velik zvon. Če želiš ti lahko to tudi na zs pošljem ni problem, a ni se mi zdelo prav da me žališ kot praviš po 5 minutah, po par prebranih besedah. Kam bi svet prišel n atak način? Saj bi se poklali med sabo-če sem z besedo usekala nazaj sem zato, ker si me prizadela. Sprejemam tuja mnenja, ne maram da me nekdo žali. Nikoli pa ne usekam z besedo, če mi nihče nič noče. A če me kdo prizadane, ne bom ostala tiho. Oprasti, tisto kar mislim, da je pravično sem vedno branila, Če te je to olajšalo jeze - je imelo vsaj nek namen. Te teme naj bi bile namenjene temu, da drugi povedo svoje mnenje, ne da se spuščajo na kat nivo. Ali se ti zdi prav, da nekoga obsodiš na čistuna, na zateženega, nesrčnega- obsodiš kar tako? Se ti zdi to prav? Meni se ne, ne zamerim ti tvojega stališča, a glej jaz in ti sva žal na zelo različni valovni dolžini, brez zemere vzami ta mail zgolj kot moj odgovor, ni pa potrebe po odgovoru. Nisem tip ki bi užival v kregu. In če boš lahko spoštovala mojo željo o nekreganju - bom zelo vesela.
|
|
|
|