Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 11:18:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz bi svojo mogla dobiti jutri. LP
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 11:28:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Sulfinija, upam da si želiš da ne pride in bo na mesto tega raje . Jaz vsekakor navijam za +.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 12:18:44
|
|
|
|
Fargesia
|
O Sulfinija, držim pesti!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 12:37:48
|
|
|
|
METULJ1
|
sonček33 - oprosti za mojo izjavo. Sej nism tko pesimistično razmišljala, kot sem napisala. Tudi za vse ostale zelen, ki je ne čakate v tem letu še vedno močno stiskam pesti. Za vsako, ki bo sporočila veselo novico bom neizmerno vesela in presrečna. Se še enkrat vsem iskreno opravičujem, pa želim vsem še čim več rozik v tem letu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 12:46:16
|
|
|
|
sonček33
|
METULJ -nikar se ne opravičuj, saj tudi jaz nisem tko mislila kot se je morda slišalo...saj vem, kaj si mislila, samo moramo bit optimistične pa bo.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 13:50:22
|
|
|
|
oktavija
|
Dan borke moje! Jaz imam pa zelo žalostno novico, moj je prišel po 40.dneh in jaz sem zelo zelo žalostna , še ko povem mojemu možeku, ki je full upal da sem nosečka in bo on žalosten, bom jaz še bolj žalostna ... Danes ne morem veliko pisat.... Rada vas imam in lep dan!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 13:53:04
|
|
|
|
murkica
|
oktavija- žal mi je, da je prišla. Stisnita se z dragim. Boš videla, da bo bolje.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 14:18:57
|
|
|
|
nf
|
Oktavija Bo pa naslednjič! Murkica, kavica ne paše....ooooOOOOoooo to je pa res lep znak! Navijam navijam navijam! In seveda tudi navijam, da se bo tokrat izteklo tako, kot se mora! Jaz sem imela pa v torek O in sva večer prej in še na dan O. Upam, da tokrat bo kaj! V torek me je res vse bolelo, spodnji del trebuha posebno na desni strani, med slončkanjem tudi, ampak se nisem pustila motit! Me je pa res tako bolelo, da bi lahko bili kakšni šesttvorčki al pa kej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 15:33:01
|
|
|
|
Erin
|
oktavija murkica - naviiiiiiiiiiiiiiiiijam Pa za vse ostale tud, ki ste še ostale v decembru Držim pesti da boste ROZAAAAAAAAAA
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 15:44:40
|
|
|
|
lučka 25
|
oktavija, pa ne no. murkica, a si že doma in že delaš testek? Joj, kako sem neučakana. Po možnosti si še vedno v službi in se ti minute že cel dan vlečejo kot ure. Naj bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 15:52:14
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, bodite pogumne.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 16:19:55
|
|
|
|
Fargesia
|
Oktavija... Sonček, tale tvoj sonček v avtarju je pa taaaak luškan! Kako si?
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 16:30:32
|
|
|
|
emina83
|
oj! oktavija . ne bit preveč žalostna, ker pol smo še me ful žalostne. sej bo, ko se bota z možekom mal stisnila, boš videla, da bo takoj boljš murkica ti nam pa poročaj, ker smo feeeejjjssttt radovedne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 16:34:56
|
|
|
|
spelka12
|
oktavija bogica, zjokajta se oba sulfinija držim pesti da je ne bo sonček33 super avatar imaš cicmic - to so moje solzice sreče, tako lepo si napisala. A je bil tvoj dragi potem presenečen? Si ne predstavljam boljšega darila zanj. Še enkrat čestitke. tinkamiška čestitam tvoji pikici za 2 -letnico varci - tebe me je pa res žal pa sem te že obarvala roza
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 17:38:10
|
|
|
|
murkica
|
Ja v bistvu še ne morem nič poročati, ker še nisem naredila testa. Jutri ga bom pa sigurno. Namreč dan se je tako razvil, da sploh nisem uspela iti do lekarne ali kakšne trgovine, oziroma sva bila z dragim na poti v btc, pa bi ga tam kupila, na koncu pa je bila takšna gužva, da sva si premislila. Tako, da še ne vem... Jaz sem skoraj prepričana, da bo rezultat pozitiven, amapk očitno bo potrebno počakati do jutri. No če pa slučajno uspem priti do testa danes, pa seveda sporočim.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 17:43:53
|
|
|
|
spelka12
|
go murki, go murki, go murki navijačice te podpirajo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 17:46:25
|
|
|
|
sonček33
|
murkica - pa jaz cel dan čakam tvojo novico
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 17:48:09
|
|
|
|
murkica
|
Ja sej vem, saj jaz jo tudi. Že prav cel dan sem si govorila, da bom šla, pol se je pa vse tako neumno izteklo. Jutri sigurno sporočim.!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 18:30:40
|
|
|
|
skrivnost
|
go murkica , go murkica , go murkica navijamo zate,ane punce??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 18:33:49
|
|
|
|
skrivnost
|
pa še ena misel... obupati pomeni ne ustrajati, ustrajati pa pomeni ne obupati.. torej ne obupajte in ustrajajte! BODITE MOČNE!!! NAVIJAM ZA VSE VAS IN ZA VAŠE ! Prijeten pozdravček! ... v imenu navijačic!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 19:07:49
|
|
|
|
ključek
|
moja je tudi prišla na obisk, tako da dedek mraz zame nima darila. lep pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 19:32:43
|
|
|
|
Erin
|
Dejmo murkicaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Kje je testek? Test! Test! test!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 19:43:21
|
|
|
|
skrivnost
|
MURKICA - ne bodi zalostna, tudi zate bo posijal sonček!!!! navijamo tudi zate!!! stisni svojega dragega pa mal se pocrklejta bos vidla, pomaga!!! Lep vecer
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 19:44:14
|
|
|
|
skrivnost
|
sem se zmotla.. .sporocilo je bilo namenjeno tebi MATEJCK
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.12.2007 19:55:51
|
|
|
|
cicmic
|
Oktavija, matejck . Vse bo še dobro bosta videli. Že ni bilo namenjeno, zdaj pa čimprej sproščeno zakorakajta v novo leto v nove boje. Vse decembrke ki še čakate za .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?