Lea2007
|
Lep pozdrvček iz zasneženega dela Slo... Upam, da ste se imele lepo za praznike in veselje širite tudi v prihodnje dni.... Vidim, da ste kar na forumu, potem vas lahko malo prosim za pomoč. Ja spet, mnogo vprašanj, nanje ve odgovor samo Bog, samo vseeno je tako lažje, če jih lahko še s kom deliš. Pri meni stanje naslednje, prsi me na dotik bolijo za znoret, še nikoli tako, da ne govorim, da so skoraj kot pri P.A., pa v spodnjem delu me skoz nekaj špika, dans sm se clo dvakrat ponoči zbudila, tole špikanje se dogaja že od O dalje, ... Bi bili tole lahko znaki ... Ta mesec si tako želim, da se mi zdi, da je vse skup psiha. Samo pa kar malo dvomim, da psiha tako veča prsa... Mah ne vem, imam sto vprašanj, za test je še malo zgodaj... Sej sploh ne vem kdaj ga naj delam, O sem imela 12.12., cikluse imam ponavadi dolge 33-35 dni, pa se mi zdi, da sem imela ful hitro O, ne vem, mislite, da naj s testom še počkam. Sem pa že neki meseceu nazaj kupla first sign test, takrat še nisem vedla, da je CB najboljši, ima katera izkušnje s First sign. Joj....ne bit hude name, da spet ena tečka, samo tko je težko vse zase zadržat, z sicer upava, samo...jst sm ful težko tiho, pa da sploh ne govorim, da joooj, da so v teh dneh na mizi kamor koli greva pršuti, tatarci, ne vem kaka vina, jaz pa ne vem, ali naj se vzdržim ali ne. Kako druge tole rešujete. Lep dan vsem skupaj...
|