LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Punce, najlepša hvala za vse besede...res...Ja, spet naj bi bila hiperstimulacija, ampak so mi na urgenci rekli, da ne bo nič hudega...skratka, pijem veliko tekočine in se probam pazit...ne vem no, men je vse dol padlo...zdaj pa zares... Kaj, a zize? Ker druga pa lohk dol pade sam tvojmu.... Luna moja, zdej sem pa puščala...ven iz oči in me je moj nekaj v dnevno poklical, pa sem tko notr pršla, da ni videl solz, ampak me je takoj prokužil in sem rekal, da si mi tak ful lep "pisem" napisala... Mašika, jst sem tu zato, da vas spravljam v smeh in ne v jok... razen če so ble to solze od smeha... Se hecam! Ti kuj ventile odpri do fula pa pust da vse spušča... gre vun sam negativna energija s tem . Ampak, sej mogoče sem jst mal čudna, ampak sem šla petkrat brat post (celo čas sem si vzela , ki mi ga zadnje čase kronično primanjkuje) in res ne vem kaj sem napisala takega, da je zarad tega, v Palomi bla cela panika, ker niso folgal robčkov delat pa pakirat pa LJ pošiljat . Sem pa jaz zato da nes vesela, ko sem prebrala, da si že boljše in da je spet praprot.... sej veš kam jo morš zdej odpičit, a ne? Pa možno je, da imaš spet O! Tablete delajo svega i svašta. Sonček33, mene bolijo že roke...fejst... a ste vriskal kaj al kaj? Hiter na raport sem! Takoj! Si obljubla... jaz pa obljube ne pozabim . Pikica36 meni se v nosnicah spet sprehaja tisti stari vonj, ki so ga vmes zasenčle zagrebške in ne vem kaj še
|