Fargesia
|
Punce, najlepša hvala za vse besede...res...Ja, spet naj bi bila hiperstimulacija, ampak so mi na urgenci rekli, da ne bo nič hudega...skratka, pijem veliko tekočine in se probam pazit...ne vem no, men je vse dol padlo...zdaj pa zares... IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Pismo, me ni kak dan gor in evo.. je že moja maši žalostna ... Lej mašolinči, ,islim da bo čas, da se vsedeš malo sama s seboj in si prisluhneš. Jaz mislim, da lahko najde vsak v sam sebi odgovor, kaj njegovo telo potrebuje...samo prisluhnit mu je treba. To govorim sedaj predvsem za ta tvoj klomifen (al kaj je že)... mogoče ga ti sploh ne potrebuješ, ampak, ker si tako neizmerno želiš otročička, boš naredila in vase "zmetala" vse, kar povečuje možnost zanositve. Ampak, včasih se je treba tudi vprašati, če ne bomo naredili več škode kot koristi. ne vem, mogoče bo zvenelo neumno, ampak, tudi ospen ne pomaga vsem odpraviti angine, ampak jim povzroči še dodatne težave... lej nekaterim aspirin pomaga, nekaterim lekadol... In jaz sem mnenja, da ti teh klomifenčkov sploh ne potrebuješ... zdravniki pa itak predpisujejo zdravila kr vsem, bolj kot ne ista, za iste tegobe, ker se jim ne "ljubi" pogledati še malo levo in malo desno... halo, pa saj vsak posameznik čisto drugače funkcionira... upam, da si razbrala iz tega, kaj je bil sploh moj namen pisanja...kajti včasih je lažje povedat, kot napisat . Luna moja, zdej sem pa puščala...ven iz oči in me je moj nekaj v dnevno poklical, pa sem tko notr pršla, da ni videl solz, ampak me je takoj prokužil in sem rekal, da si mi tak ful lep "pisem" napisala... IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 punce.... kaj je to hiperstimulacija?? hiperstimulacija...povečanje jajčnikov...nič fajn občutek...