|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
16.12.2007 18:03:18   
*chance*
Lučka 25, žal še ni pokazal nič, vendar pa tudi user posted image  še ni od nikoder...bom počakala do petka, če je ne bo...potem zopet naredim test...pa bomo vidli;) upam da vidm user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
16.12.2007 18:04:23   
sonček33
chance - naj bo plus, držim pesti

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 16.12.2007 18:09:35 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
16.12.2007 18:07:27   
*chance*
aha...pa še neki sm pozabla...ČESTITKE vsem "novim" nosečkam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
16.12.2007 18:45:53   
matejchi
Neža, ledenka, Kate.. hvala vsem po vrsti....
Čakam vas, prej ne grem bruhat...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
16.12.2007 18:51:35   
polaris
user posted image user posted image user posted image čestitke obema bodočima mamicama user posted image user posted image user posted image

Chance - upam, da je ne bo, pa tud za vse tiste, ki je decembra več NE pričakujete.

Sonček - držim pesti user posted image user posted image user posted image

Maša - a ne bi povprašala še koga drugega za mnenje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
16.12.2007 19:03:22   
Kate26
Ja matejchi, ti nas kar pridno počakaj, da bomo potem lahko skupaj user posted image  in božale bušije user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bom delala test v sredo, če se seveda prej ne oglasi user posted image . Sicer vlada pri meni malo zmede, zaradi meritev telesne temperature (sem namreč ugotovila, da mi termometer pokaže isto kot pri BT). Merim si jo namreč zjutraj in zvečer, pa jo imam zjutraj 36,5, zvečer pa 37 - tako da ne vem kaj si naj mislim. Še do včeraj so se mi tudi prsi zdele bolj polne, danes pa že nekako plahnijo, tako da ne vem, če se res ne bo prikazala user posted image . Pustila se bom presenetit.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
16.12.2007 20:05:31   
Tiara123
Kate26, večerna temperatura je popolnoma irelevantna in nima smisla, da preverjaš temperaturo zjutraj in zvečer. Meriti jo moraš ZJUTRAJ, preden vstaneš in predvsem je pomembno, da jo meriš v ustih, vaginalno ali analno, ne pa pod pazduho. Če bo BT zvišana še čez običajno dolžino tvoje lutealne faze, potem lahko računaš na user posted image .

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
16.12.2007 20:38:06   
murkica
majči22-čestitke še z moje strani. Želim ti vse lepo.

Sonček33- zate pa tako ali tako vse držimo pesti. Želim ti, da čim prej zagledaš user posted image user posted image .

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
16.12.2007 20:44:09   
Fargesia
Punce, najlepša hvala za vse besede...res...Ja, spet naj bi bila hiperstimulacija, ampak so mi na urgenci rekli, da ne bo nič hudega...skratka, pijem veliko tekočine in se probam pazit...ne vem no, men je vse dol padlo...zdaj pa zares...

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Pismo, me ni kak dan gor in evo.. je že moja maši žalostna user posted image ... Lej mašolinči, ,islim da bo čas, da se vsedeš malo sama s seboj in si prisluhneš. Jaz mislim, da lahko najde vsak v sam sebi odgovor, kaj njegovo telo potrebuje...samo prisluhnit mu je treba. To govorim sedaj predvsem za ta tvoj klomifen (al kaj je že)... mogoče ga ti sploh ne potrebuješ, ampak, ker si tako neizmerno želiš otročička, boš naredila in vase "zmetala" vse, kar povečuje možnost zanositve. Ampak, včasih se je treba tudi vprašati, če ne bomo naredili več škode kot koristi. ne vem, mogoče bo zvenelo neumno, ampak, tudi ospen ne pomaga vsem odpraviti angine, ampak jim povzroči še dodatne težave... lej nekaterim aspirin pomaga, nekaterim lekadol... In jaz sem mnenja, da ti teh klomifenčkov sploh ne potrebuješ... zdravniki pa itak predpisujejo zdravila kr vsem, bolj kot ne ista, za iste tegobe, ker se jim ne "ljubi" pogledati še malo levo in malo desno... halo, pa saj vsak posameznik čisto drugače funkcionira... upam, da si razbrala iz tega, kaj je bil sploh moj namen pisanja...kajti včasih je lažje povedat, kot napisat user posted image .

Luna
moja, zdej sem pa puščala...ven iz oči in me je moj nekaj v dnevno poklical, pa sem tko notr pršla, da ni videl solz, ampak me je takoj prokužil in sem rekal, da si mi tak ful lep "pisem" napisala...

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

punce.... kaj je to hiperstimulacija??

hiperstimulacija...povečanje jajčnikov...nič fajn občutek...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
16.12.2007 21:14:03   
trinity22
maša82 drži se punca user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate bo posijal sonček

sonček33 navijam zate in držim pesti, da jutri zagledaš kaj lepegauser posted image user posted image user posted image

matejchi n majci22 vama pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa lepo user posted image  in zdravega user posted image

waiting in Vebo kako je kaj z vama je že user posted image ????

Jaz imam pa še eno vprašanje, jaz sem trenutno sredi tečke rdečke, ki pa se meni ne zdi čist OK, kajti ni je veliko in še to kar je, je temno rjava in pa kar v kepah prav strdki so, a je to normalno????? Če imam katera to izkušnjo naj mi kaj napiše, prosim, pa včeri sem imela ful bolečine spredaj pa zadaj v ledvicah pa glavobol, dans je to že boljše sam prave M pa ni. Prosim svetujte ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
16.12.2007 21:24:31   
METULJ1
majči22 - čestitke še z moje strani. Bravoooooooooooooo.
Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Pozdravčki

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
16.12.2007 21:37:17   
Fargesia
Luna, še nekaj...glede klomifena...ne vem vewč kaj naj naredim, kaj naj si mislim...klomifen mi vedno predpiše moj ginekolog, ki je mimo grede zelo znan po tem da zna pomagat...meni očitno ne...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
16.12.2007 23:23:49   
LuNa73
trinty , jaz bi ti tak rada dala kaki pametni nasvet in postavla diagnozo, a kaj, ko pa ne vem.user posted image user posted image  Evo, upam, da ni kaj hujšega... ampak, jaz bi vseeno šla hitro do G, ki ti bo pa verjetno najbolj lahk pomagal! user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
17.12.2007 0:19:25   
naja***
hello bejbike,evo pa se oglašam po doolllgggmu cajtu,aja pa prvo čestitam vsem novim nosečnicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zlo vesela za vas,tiste ki grete pa v nove boje pa veliko sreče,user posted image user posted image user posted image jaz pa komaj čakam da naredim test,samo če po pravici povem nisem preveč optimistična....ne vem no,18.12. ne pričakujem obiska...boli me v križu(občasno),na wc hodim pogosto,odvisno od dnevauser posted image ,mal me špika...no pa da bom čist iskrena sem danes že naredila testek baby chek mini al kaj je že,pa je bil negativenuser posted image tko da ali mam sploh lahko še kaj upanja ta mesec??držim pesti za vse nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
17.12.2007 8:01:42   
vebo
Evo, danes bi morala imeti že menstruacijo. Točno na urco in je ni. Včeraj zopet naredila clear blue in je bila pokončna črtica, ampak spet zelo slaba. Drugače me joške ful bolijo in peeeče zgaga za znoret. Če bo vse po sreči ( imela splav septembra) imam rok okoli 24.08.2008.
Upam, da tudi Ve zagleedate čimprej plusek.

LP

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
17.12.2007 8:50:23   
varci
Končno par novih nosečk. Je bil že skrajni čas.
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE VSEM IN LEPO user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.12.2007 9:26:55   
waiting
Trinity jaz bi bila na tvojem mestu zelo pozorna na
tvojo M, najprej zamuja potem pa se ni to kar more bit.
Ce imas moznost se oglasi pri tvojem G se posebej ce mogoce jemljes
kaksne tablete (npr. Klomifem) jaz se jih pri taki M nebi upala vzet,
saj ves nekatere imajo tudi v nosecnosti redno krvavitve vsak mesec, se posebej na zacetku,
le da je ta krvavitev precej manjsa kot pri obicajni M.

Vebo cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni ni nic novega, o user posted image ne duha ne sluha
kdaj bom delala nov test se ne vem,
glede na to da mi je 12.11. CB pokazal -

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.12.2007 9:31:44   
maska
halo punce!

spet se vam javljam po dolgem času. žal nimam dobrih novic zato se selim k januarkam. upamo na najboljše.

držom pesti za vse, ki še čakate in čestitam vsem, ki ste že dočakale magične user posted image user posted image .

lep praznični mesec pa naj vam dobri možje res prinesejo darilca saj vidim, da ste bile zelo pridne.

lp, M.

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
17.12.2007 9:38:22   
jana84
živjo!
Danes gospe user posted image  tudi še ni, in mislim da je tudi ne bo...
V glavnem midva bova počakala še do jutri, ko bova delala test, pol bomo pa zagotovo vedeli pr čem smo user posted image ...Verjetno pr user posted image  in user posted image ...
No, vsem skupaj lep zimski dan...

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
17.12.2007 9:38:56   
Anonimen
morda bom pripomogla k boljši statistiki... user posted image

je ne pričakujem 20.12

------------------------------------------------------------------------------------------------
anonimna/jokica

(odgovor članu maska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
17.12.2007 9:56:20   
skrivnost
majči22 in vebo!
Čestitke se z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zelim vama cim bolj mirno user posted image  in čim manj user posted image !

Grem drzat pestke naprej še za ostale borke!!!

Prijeten ponedeljek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.12.2007 10:23:40   
vebo
Jaz sem še vedno v dvomih, danes se pa zelo slabo vidi, tako da bom še počakala. Ker po mojem bi se plusek že mogel videti in kr močno, če je danes že 28 dan.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.12.2007 11:09:55   
Anonimen
Vsem rozikam iskrene čestitke!!!

Mene pa kr pobarvajte v modro, je včeraj pršla hudobnica!user posted image

user posted image

(odgovor članu vebo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.12.2007 11:40:48   
oktavija
Živijo borke!

Maša82-user posted image user posted image user posted image upam da si danes dobro, malo sem preletela in videla da si spet imela hiperstimulacijo, a ni bilo še pred tednom rečeno da imaš full male folikle...user posted image user posted image user posted image  Ne razumem kako je to mogoče.. Kaj pa pravijo zdravniki? A te hudo boli? Jaz hvala bogu nisem imela takih težav.
Dej punca bodi močna in drži se!!user posted image user posted image user posted image

Vsem rozikam iskreme čestitke in zdrave user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem modrim pa ne se sekirat gremo v naslednji krog!user posted image user posted image user posted image

No jaz je ne pričakujem jutri, ampak nimam niti enega sindroma ne za user posted image  in ne zauser posted image , tako da se bom kr pustila presenetit, kar bo pa bo!

Lepo se imejte deklata!!!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
17.12.2007 12:02:28   
Kate26
Pozdravljene punce!

Bom šla kar po vrsti, da katere ne pozabim:

Tiara sem upoštevala tvoj nasvet in sem si danes zjutraj izmerila temperaturo vaginalno in to še preden sem vstala iz postelje - termometer pravi 36,9 (jutri pa naj bi se prikazala M, če se bo). Je to dovolj visoka T?user posted image

Trinity, kar se tiče takšne čudne menstruacije, naj ti povem, da ima moja mami podobno vsak mesec, vsak mesec jo namreč grozno boli trebuh, menstruacije pa skoraj nič, vse dokler ne začnejo od nje it kepe strjene krvi, velike tudi za oreh, potem pa se iz nje dobesedno ulije kri (skoraj tako kot bi se polulala). Čeprav mislim, da je pri njej kri temno rdeča. Ne želim pa take M (user posted image ) prav nobeni, ker je takrat tako boga, da samo leži (sploh prva dva do tri dni, preden začnejo it kepe od nje, ker pravi, da ima občutek, da ji bo maternico razneslo).

naja*** ti boš pa z mano še enkrat ponovila test (ne pričakuješ je namreč jutri, enako kot jaz ne), in sicer v sredo zjutraj, ker mislim, da si ga naredila prehitro - saj ti še ne zamuja. Torej, seveda še imaš upanje!!user posted image

Vebo, jaz mislim, da če ti je CB pokazal pokončno črtico, pa četudi je slabo vidna, da si nosečka user posted image . Čestitam user posted image user posted image user posted image ! Zdaj pa se lepo umiri, pa ponovi test čez en teden, če boš potem bolj mirna, ko se bo + močno obarval.

maska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jana_k kaj ne bi vidva naredila test že danes, saj ti že zamuja. Veš kako smo firbčne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?