Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 14:58:32
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
maša82 upam in držim pesti, da se čimprej pozdraviš! Kje so rozike? Dajmo punce!! Odpret še bolj uspešen mesec kot je bil november!! Moje še vedno ni, jutri zjutraj delam še en test, če bo -, grem pa jutr do G, da vidimo kaj se to dogaja z mano. BZ imam še vedno povišano 37,15.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 17:08:37
|
|
|
|
Fargesia
|
ja nič še ni rozik...al so se pa vse od sreče kr mal potuhnile!!! men gre zdravje že na bolje...sam popoldne mi je malo slabo...pa ne vem al od antibiotika al od klomifena...ni panike...ni huda slabost tak da bom preživela...sem danes pojedla zadnji antibiotik, zvečer še en klomifenček, pa jutri zadnjega...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 17:17:57
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla! Teče že drugi dan veselega decembra pa še kar nič ne vemo kako kaj stvari stojijo in, če je že kakašna rozika med nami. Upam, da bo kmalu zavriskalo in zavreščalo med nami ob prvi čestitki eni od bork. maša, upam da se kmalu pozdraviš. tale bolezen te je pa res čisto zdelala. Hitro si naberi nove energije, da boš šla lahko v nove boje. lidija, upam da te še ni potrebno pobarvati na modro in bomo raje še malo počakale, da te pobarvamo na roza. katja, naj bo jutri test tak kot mora biti, z veliiiikim in mooočnim +!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 17:24:01
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 maša, upam da se kmalu pozdraviš. tale bolezen te je pa res čisto zdelala. Hitro si naberi nove energije, da boš šla lahko v nove boje. sej midva sva v boju non stop...bolezen naju ne ustavi...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 17:25:49
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 sej midva sva v boju non stop...bolezen naju ne ustavi... Tako se govori!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 17:28:28
|
|
|
|
matejchi
|
a se res ne da ze prej vedet, preden pride ?
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 17:30:27
|
|
|
|
jakoLUlana
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi a se res ne da ze prej vedet, preden pride ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 18:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst bom pa kar navijala, sej že cel dan, pa bom sedaj tud
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:02:55
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Heeej punce! Moje danes še vedno ni ( juupi), pa že včeraj bi morala priti . Jutri pade test, pa upam, da se mi pokaže . Kaj pa ostale, a še nobena ni delala testa? Matejchi, po žal treba še mal počakat...bo potem tolk bolj veselo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:08:15
|
|
|
|
trinity22
|
*zvezdica* držim pest za jutri, da ti pokaže Prav tako navijam za ostale, da bo čim več
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:09:26
|
|
|
|
LuNa73
|
zvezdica, pa a ga ne bi že kr dons?????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:31:39
|
|
|
|
ledenka
|
zvezdiva, drzimo pesti
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajmo *zvezdica*...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:34:37
|
|
|
|
Fargesia
|
Zvezdica, ja dej hitro naredi ta test, da te obarvam v roziko!!! mam veliko barve, veš! ziher te kej na wc tišči...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Bilki, ki jo je ne pričakovala 1.12. je žal prišla predčasno. Beri tukaj.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:43:48
|
|
|
|
Fargesia
|
bomo počakale da nam sama to sporoči, če bo želela...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:45:40
|
|
|
|
jakoLUlana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Bilki, ki jo je ne pričakovala 1.12. je žal prišla predčasno. Beri tukaj. in zakaj nam ti to sporocas? bilki ce je res...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 19:56:50
|
|
|
|
Serendipity
|
maaaaaaaaaašaaaaaaaaaaaaaaaa - WAAAAAAAAAAUUUUUUU!!! A to si ti delala? Čudovite so! Vsaka ti čast!http://makanasakana.moj-album.com/album/10275465/ *zvezdica* - Upam da bo !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 20:08:31
|
|
|
|
LuNa73
|
mašika, jst bi tud mela čestitko pa kaki taki lepi prtiček ! Kak se bova zmenli? Čuj, ti pa maš ročne spretnosti.... hmmm, jih vsepovsod tak uporabljaš?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 20:17:48
|
|
|
|
METULJ1
|
zvezdica - upam, da ne zagledaš in da nas jutri razveseliš z novico o in da dobro začneš barvati decembrski seznam. JakoUlana - zate pa držim pesti, da je bil krvavitev res vgnezditvena (prijateljica je tudi prvič ni imela, tri mesece nazaj se ji je pa zgodilo enako kot tebi in je sedaj nosečka). Za vse ostale pa držim pesti, da nas ta mesec čim več zagleda . Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 20:19:43
|
|
|
|
Fargesia
|
Lunca, lunca...ročno sporobosti so zlo zaželjene povsod... prtička nimam nobenega več doma, ker sem vse delala za darila...no ja unga oranžnega mam, k sem ga zase naredila...katero čestitko bi pa mela? te mam pa še vse... Se*, ja vse sem sama delala...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 20:26:56
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Lunca, lunca...ročno sporobosti so zlo zaželjene povsod... prtička nimam nobenega več doma, ker sem vse delala za darila...no ja unga oranžnega mam, k sem ga zase naredila...katero čestitko bi pa mela? te mam pa še vse... Se*, ja vse sem sama delala... tisto, ki mi jo boš poslala! prtiček mi pa lahk nardiš za.... hmmmmm...RD imam šele septembra... tak da najboljš, da za tri kralje ... a vela?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 20:29:50
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Uuuu bravo maša super izdelki . Testa pa zanalašč včeraj nisem kupila, da moram mal čakat . Upam, da se bo vsaj splačalo. Pa še to ga bom delala šele popoldan, ker prej ne bom mogla v trgovino . Vam pa seveda takoj obvestim kako se bo izeklo! bilka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 20:50:52
|
|
|
|
ledenka
|
potem bos lahko jutri zvecer komaj povedala kak suspenz, ko kaka kriminalka
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 20:55:22
|
|
|
|
ledenka
|
masa, ful lepi prticki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.