![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 19:02:12
|
|
|
|
Fargesia
|
Oktavija ti si pa čist notr padla v tole navijanje in dodajanje slikic! prav luštno je!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 19:23:33
|
|
|
|
lejla007
|
čau, punce! Pri meni M danes zaenkrat še ni, ampak imam občutek, da prihaja Vam sporočim...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 19:33:49
|
|
|
|
pufika
|
dajmo lejla 007 in vse ostale se moram zahvalt vsem navijačicam ki tako vzpodbudno navijate, ker ste mi vlile ful ful energije in pozitivizma... še lubek je ves navdušen sama bi se tudi želela vpisat za 5. 12. da miklavž ne bo prinesel ampak jo bodo parkeljni odnesli vsem čimveč pa pa zdravih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 19:37:48
|
|
|
|
lučka 25
|
Jap! Veseli december se je že začel! Upam, da bo na seznamu videti veliko ROZA barve in . lejla007, upam da ne bo. Imam pa tudi jaz občutek, da pri meni prihaja in ne bo nič s . Me prsa bolijo (tako kot pred vsako ), le tam spodaj me malo še zapeče in ne tako kot ponavadi,, ko le na vsake toliko časa začutim bolečino. Me pa nekaj zanima. Ali vas prsa bolijo res samo, ko ste noseče oz. ko mislite da ste (pred in po pričakovani M)? Namreč mene pred vsako bolijo. Me ta znak za morebitno nosečnost zelo zmede. Jaz vseeno mislim, da so si znaki za in zelo podobnii. Ali se motim? Upam, da nisem izpadla kot nek pesimist.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 19:40:55
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 19:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Lučka25... tudi mene je to vedno motilo, k me pred bolijo prsa. In k sem bila so me tudi. Lahko še to povem, da sem imela znake za iste kot če bi pričakovala . Sam sem pa kar v sebi čutila, da sem . Škoda, da se je pri meni v 17t vse žalostno končalo. Ampak danes sem začela navijat za vse vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 19:52:25
|
|
|
|
lučka 25
|
gantar, zelo mi je žal za izgubo. Kmalu bo prišel čas, ko boš zopet skakala od veselj ob novici, da si . Je pa res, da jaz kar upam, da sem noseča in nama je uspelo. Po drugi strani pa me je strah neuspeha, ker sem sedaj po lapari in zopet ponujeni novi rešilni bilki za naravno zanositev, vsa zmedena in preveč čustvena. Ah, spet jamram! V glavnem, ne smemo obupati in, če ne uspe decembra bo pa januarja!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 19:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Res, je... ne smemo obupat. Enkrat nam bo že ratal. Zato pa navijam, da enim že v decembru. In vem lučka 25, da si ti med njimi. Kje ste navijačice...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 20:10:14
|
|
|
|
lučka 25
|
Evo, ena dobra vila za vse nas, da nam vsem pričara tako željene . In se bomo kmalu vse takole sprehajale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 20:12:19
|
|
|
|
Serendipity
|
Gremo punceeeeeeeeeeeeee! NAŠ december je tu!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 21:26:45
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Živjo punce! Pa smo končno dočakale december! Juhuuu!!! Jaz "čakam" danes, pa zaenkrat še nič ni priteklo . Zanalašč nisem kupila testa, da če je še vedno ne bo, da bom morala do ponedeljka počakat. Ene 4 dni nazaj sem sicer opazila nekaj sveže krvi, ampak kar ne upam mislit, da bi bla to vgnezditvena...se mi je zdela prepozno in premalo jo je bilo. Mogoče pa le Masa upam, da si kaj bolje in da antibiotiki prijemljejo . Lučka, saj ne jamraš....samo iz sebe je pa treba dat tist kar nas "žre", ane! Saj zato pa smo tukaj, da si pomagamo in se vzpodbujamo. Drugače pa jaz pred oz. med menstruacijo nikoli nimam bolečih prsi, samo tak občtek kot da me vse tišči dol. No, zaenkrat ni nobenega občutka . S strahom grem pa vsakič na WC in upam, da ne bo kaj priteklo! Gantar, žal mi je za tvojo izgubo . Enkrat bo vse to poplačano! zagotovo! Punce navijam za vse nas!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 21:30:52
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Eh, pa je šla moja anonimnost po gobe ... sem drugače anonimna ...pa mi tokrat očitno "ni šlo". Mah, nočem da bi kdo vedel, da delamo na dojenčku, ker vem da kar nekaj znank bere tale forum pa nočem, da vsi drugi vejo prej kot moji domači..če ratat!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 8:36:05
|
|
|
|
naty13
|
Dobro jutro punce. Ker sem prva danes, vam pošiljam . Pa smo v veselem decembru. Sem vas brala, za pisanje pa nisem imela časa. Sprašujete se vse kje so rozike , pa sej je bil šele prvi dan, počakajte do srede, četrtke ko je miklavž. Prav lepo ste okrasile z Božički tele strani. Trinity22 pa želim veliko sreče na pregledu jutri
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 8:48:28
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro, punce. December se je začel in upam, da bo bolj roza, lahko kar za vse, ne bo nič narobe. Še kak dan je do moje O, potem pa bo kar bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 9:46:03
|
|
|
|
jakoLUlana
|
dobro jutro moje krvavitve ali karkoli je to ze bilo, so se nehale.. morda je bila pa res vgnezditvena (k bi bila vsaj)-- V prvi nosecnosti je nisem imela, ampak to verjetno ni vazno a ne... Upam, da boste jutri tiste, ki vam zamuja, pohitele v lekarno po test in nam sporocile dobre novice.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 10:01:12
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana dobro jutro moje krvavitve ali karkoli je to ze bilo, so se nehale.. morda je bila pa res vgnezditvena (k bi bila vsaj)-- V prvi nosecnosti je nisem imela, ampak to verjetno ni vazno a ne... Upam, da boste jutri tiste, ki vam zamuja, pohitele v lekarno po test in nam sporocile dobre novice. Držim pesti, da je res vgnezditvena!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 10:34:48
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Punce mislim da mene lahko kar obarvate v modro barvo... sedaj sem opazila na wc-ju rozast izcedek in spika me v spodnjem delu....mislim da je ta nezazeljenka le prisla- KLJUB POVISANI BT 37,4!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 10:37:54
|
|
|
|
jazzz27
|
ooojjj punce!! Navija za vs vas, da bi vas le bilo čim več nosečk. Žal se vam ne morem pridružiti v decembru, ker je moja M prišla včeraj!! Čim več rozik prosim!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 10:49:14
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica* Eh, pa je šla moja anonimnost po gobe ... pa saj se še vedno lahko skriješ v nadaljnem... men so tanovi antibiotiki prijeli...sem še prehlajena, pa mal me vsake tolko v pljučih zaboli...sem pa še pon in torek doma, za naprej pa ne vem...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 10:50:56
|
|
|
|
Fargesia
|
Jazzz, ti si taprva na seznamu za nosečko v januarju!!! ratalo bo!!! Lučka, mene pred laparo niso nikoli bolele prsa...zdaj po laparo me pa od časa ko naj bi bila O vedno ful bolijo...se pravi cca 14 dni pred M...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 11:45:53
|
|
|
|
stunfek
|
Ni še nobene rozike, da ji vzklikamo hura?!? Komaj čakam, da se vsuje rozast plaz!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 12:55:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Lep poozdraaaaaaaav moje vesele decemberke!!!!! Jaz sem se odločila, da vas spet lepo počastim s kavico, pa posladkom. Tak, da boste imele energijo in voljo za vnaprej! torej kavica, da vas prebudi - posladek, da vas pogreje - pikapoka, da vam prinese srečo (beri ) - in nekaj, da vsa spomni, da je PRIŠEL NAAAAAAŠ DECEMBER! - PUNCE - jaz vam/nam držim pesti! Lepo je, da si stojimo ob strani in se vzpodbujamo . Ups ... sem se raznežila, le kje pa zdaj hodi moja hudoba Uživaaajte
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 13:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za posladek! Se mi zdi, da smo ga vse zelo vesele. Sicer pa kar čakam na rozike. A bote vse čakale na Miklavža in Božička? Ena se bo morala pokorajžit. Katera bo ta prva... Dajmo punce
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.12.2007 14:07:38
|
|
|
|
trinity22
|
punce držimo pesti, tiste, ki ste pa na vrsti da poročate pa hitro testke delat ... naty13 hvala za lepe želje, upam da bo pregled uspešen tiste, ki ste imele kakšne flekce pa držim pesti in navijam za vas da je to vgnezditvena in da bo potem vse polno rozik
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.