Anonimen -> RE: Ali ste se s partnerjem pogovarjale ... (30.10.2007 23:24:24)
|
Z bivšim možem se o tem nisva pogovarjala, sedaj s Kamikazo sva pa se. Ne vem, kako bi se odločila, če bi za "drugačnega" otroka izvedela pred 10-imi leti, ko sem bila prvič noseča. Glede na to, da je bil to 1. otrok, bi ga verjento obdržala, ne glede na "drugačnost" ali višino nosečnosti. Danes, ko imam razmeroma normalnega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] partnerja in dva zdrava sinova, pa ga ne bi. Načeloma sem proti splavu - če bi "se zgodilo" in če bi bil otrok zdrav, bi ga obdržala. Če ne bi bil, pa ga sedaj ne bi. Morda bo slišati sebično, hinavsko ali pa kakorkoli že, ampak šele sedaj si poskušam kolikor toliko urediti življenje in trenutno bi mi "drugačen" otrok te načrte podrl. So mi pa ti načrti v prednosti pred tretjim otrokom, pa čeprav bi bila to punčka, ki bi jo rada imela po dveh sinovih. Tako, da je moj odgovor - ne, trenutno "drugačnega" otroka ne bi obdržala. Ne bi ga tudi, če bi bil moj drugi sin "drugačen", pa čeprav je to Kamikazin prvi otrok. V tem sva se strinjala oba.
|
|
|
|