Lusa -> RE: Ali ste se s partnerjem pogovarjale ... (28.10.2007 10:41:39)
|
Pred 5leti ,ko sem zanosila ,še ni bilo takšnega poudarka na NS ,moj g. mi ni predlagal zanjo ,jaz pa odkrito rečeno pojma nisem imela.Pri drugi punčki moji Ajši ,sem bila s tem seznanjena ,ampak nisem šla na NS ,saj sem si mislila ,če je prva punčka ok ,pa mlada sem še(26) ,zakaj bi sploh hodila in si plačevala.Pa še vedno sem govorila ,kaj ti je usojeno ti je.In glej zlomka ,ravno pod mojim srčkom ,ko sem izrekla to izjavo ,sem nosila mojo srčico. Sedaj gledam na to stvar čisto drugače!Če bi mi sedaj pri 4nosečnosti ugotovili z AC ,da ima otrok kakšno kromosomsko napako ,bi se seveda takoj odločila za splav(oba z možem) ,kajti vem ,kakšno je lahko trpljenje tega otroka.Če bi mi pa lahko 100% doktarji garantirali ,da otrok z DS nima nobene napake ,pa bi ga takoj obdržala ,ampak trpljenje ,ki ga je Ajša in vsi mi prestajali ,to pa več ne!Je pa res ,da ti vračajo ti otroci ogromno ljubezni. Taula-zate in za tvojo pikico pa ti pošiljam eno veliko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image].
|
|
|
|