karamela6
|
Tudi jaz sem gledala včeraj zgoraj omenjeni film - čist brezveze. Kot že rečeno, trupli sta bili blizu mesta, kjer je Scott na božični večer "ribaril". Ko so uradno potrdili, da sta trupli res od žene in sina, so ga takoj šli aretirat. Kje je, so pa vedeli po sledilni napravi na njegovem avtu. Ob aretaciji je bil spremenjen - druga barva las, dolga brada v isti barvi kot lasje...to in pa pobeg naj bi bili dokazi, da je kriv. Kr neki. A veste kaj? Ste mi naredile lušte za kopanje. A to si daste not navadne tampone ali obstajajo kakšni posebni za to? Ker ni vrag, da se v nedeljo ne bom šla nekam kopat. Ej, kar se angelsounds-a tiče: Tudi jaz sem bila na začetku skeptična, sploh cena mi ni kaj preveč dišala. Potem se je pokazala prilika, da ga dobim po polovični ceni + kar nekaj, ki so ga uporabljale sem povprašala o vsem skupaj. No, včeraj sem ga torej prejela po pošti in zvečer tudi sprobala. Srček sem našla po dveh minutah. Kje? Tam kot večina, s katerimi sem se pogovarjala: na desni strani skoraj pri dimljah, torej med "tamalo" in nogo, v bistvu skoraj pri kosti od kolka. Verjamem, da če nič ne najdeš in ne slišiš, da občutek še zdaleč ni prijeten. Vendar, drage moje, ne morem vam opisat, kako sem se včeraj počutila, ko sem slišala tik-tak, tik-tak...Meni in se je kar smejalo in kar nisva mogla nehat poslušat. Preden sem zaspala, sem še par minutk poslušala, uživala in po dolgem času brez težav zaspala. Zame čudovita izkušnja, ve pa presodite same. Kar se tiče spola. Tudi jaz čutim, da bo punčka in kot že dve pred mano, tudi jaz sumim, da zato, ker si jo želim. Bomo videli. Prvo pa je seveda zdravje, vse ostalo ni tako pomembno. Lep dan vsem in pazite nase!
|