|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
13.12.2007 10:03:03   
ilatic
Punce dobro jutro. Prosim a je katera gledala včeraj film ob 20h na POP TV?? Jaz sam seveda zaspala in me zanima kam je izginila žena od Scota oz. a je njen mož bil kriva ali ne??
Se vem da to ne spada sem sam ne vem koga nja vprašam?!

Čao

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   [Brisano sporočilo]
13.12.2007 10:21:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
13.12.2007 10:24:41   
nanka
O Ilatic mene tudi zanima, ker sem seveda zaspala. Kaj je bilo z njo? Po moje ni mož nič kriv.

Da se malo javim, da sem še tu , v pričakovanju NS 27.12., ki bo obenem tudi pregled, ker moj g. opravlja NS. Si bom pa plačala tudi dvojni hormonski test.

Pridobila sem 1,5 kg, imam pa dobro podlago od prej tako, da se bom morala kar paziti.

Mene prsi tudi ne bolijo več toliko kot so me, pravzaprav so na dotik skoraj neboleče.

< Sporočilo je popravil nanka -- 13.12.2007 10:27:01 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
13.12.2007 10:43:42   
ilatic
Nanka mislim, da sva se na napačen forum obrnile, ker tukaj po mojem vse zaspijo že pred deveto. Hi hi. Ampak vztrajam in čakam mogoče pa se ba javila kakšna ki je že ven iz utrujenosti.
Skratka glede slabosti in dojk morate biti vesele da je konec. Kaj ste mislile da bo to trajalo do konca nosečnosti. Bodite vesele da se ne redite preveč, ker kg bodo še veselo šli gor ko se bo pikica večala in večala. Kar pogumno in ne komplicirajte preveč punce. Imejte se radi lepo uživajte in se vidimo julija z vozički, ko se bomo smejčkale.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
13.12.2007 11:02:10   
Nasara88
Jaz pa nisem zaspala user posted image in sem gledala film do konca ampak moram reči, da sem bila malo razočarana nad razpletom. Bom poskušala čim krajše povedat. Trupli (ne ve se zakaj ločeniuser posted image ) so našli na obali 3 km oddaljeni. Mož hoče po tem pobegniti v Mehiko ali nekam vstran, vendar ga izdsledijo in zaprejo. Zadnji prizor, Scot pogleda v kamero in to je to. Brez kakršne koli razlage za motiv in ali je žena rodila, ali kako pri user posted image sta bili dve trupli (eno celo brez glaveuser posted image ). No jaz sem bila nad rezpletom razočarana.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
13.12.2007 11:07:46   
ilatic
Nsara hvala ti ampak nemogoče!? A je priznal da je bil on? Kakor je film prikazoval sem bila sigurna da bodo na koncu ugotovili da on ni kriv. Pol se pa sploh ne sekiram, če sem zaspala! Ne maram takih koncev, kjer nič ne razložijo.
Še enkrat hvala.

LP

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
13.12.2007 11:10:57   
Nasara88
Jaz sem bila tudi do zadnjega prepričana, da ni bil on in se bo kaj takšnega zgodilo da bo dokazalao njegovo nedolžnost. Jaz sem smatrala, da je gledalec po tistem zadnjem prizoru moral sklepat da je on krivuser posted image ker ni bilo res nobenega razpleta. Sem bla ful divjauser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
   [Brisano sporočilo]
13.12.2007 11:21:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
13.12.2007 11:30:24   
Anonimen
hei!

a mogoče katera ve kdaj se vidi spol user posted image ?
oziroma, po kolikem čsau ti G pove kaj bo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
13.12.2007 12:12:56   
maja24
Na nuhalni boš zvedla je pa kao 80%

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
13.12.2007 12:18:05   
Anonimen

o a že tok hmal?
to bo pa res hmal.... user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
13.12.2007 12:18:19   
Rubin.
Rubin? kje pa kupš to kremo? V lekarni?

Jaz sem jo kupila v DM, stane pa pribl. 10 €.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
13.12.2007 13:00:15   
Yasminka
Pa ne prehitro kupovat cunic v določeni barvi. Meni je pri prvi user posted image na nuhalni Pušenjak napovedal user posted image (sicer je rekel da je prezgodaj, ampak da se že vidi) pa sem rodila user posted image . Tam okoli 20. tedna pa je moja g. videla user posted image . Je bolje še malo počakat...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
13.12.2007 13:22:16   
maja24
Yasminka se strinjam stabo,ma še bol je pa da sploh neveš

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
13.12.2007 13:38:42   
Tinky
A se ne na 3d uz 100% vidi spol? To je okrog 24. tedna, če se ne motim.

Jaz bom vsekakor vprašala za spol, saj sem prevelik firbec user posted image

Midva sva se odločila, da bova cunje kupovala zadnji mesec, prav tako voziček.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
13.12.2007 13:44:26   
nanka
Tinky, samo manjši nasvet, zadnji mesec se ti definitivno ne bo dalo po trgovinah letat, pa še vroče bo ker bo junij. Verjemi pred dvema letoma sem rodila v začetku avgusta, pa še dete te lahko preseneti kakšen teden prej. Jaz bom nabavila kar še potrebujem v mesecu maju, tudi voziček, če bo pa kakšna akcija pa tudi prej.

Hvala za razlago fkonca filma, bi bila tudi jaz razočarana.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
13.12.2007 13:46:58   
karamela6
Tudi jaz sem gledala včeraj zgoraj omenjeni film - čist brezveze. Kot že rečeno, trupli sta bili blizu mesta, kjer je Scott na božični večer "ribaril". Ko so uradno potrdili, da sta trupli res od žene in sina, so ga takoj šli aretirat. Kje je, so pa vedeli po sledilni napravi na njegovem avtu. Ob aretaciji je bil spremenjen - druga barva las, dolga brada v isti barvi kot lasje...to in pa pobeg naj bi bili dokazi, da je kriv. Kr neki.

A veste kaj? Ste mi naredile lušte za kopanje. A to si daste not navadne tampone ali obstajajo kakšni posebni za to? Ker ni vrag, da se v nedeljo ne bom šla nekam kopat.user posted image
Ej, kar se angelsounds-a tiče: Tudi jaz sem bila na začetku skeptična, sploh cena mi ni kaj preveč dišala. Potem se je pokazala prilika, da ga dobim po polovični ceni + kar nekaj, ki so ga uporabljale sem povprašala o vsem skupaj. No, včeraj sem ga torej prejela po pošti in zvečer tudi sprobala. Srček sem našla po dveh minutah. Kje? Tam kot večina, s katerimi sem se pogovarjala: na desni strani skoraj pri dimljah, torej med "tamalo" in nogo, v bistvu skoraj pri kosti od kolka. Verjamem, da če nič ne najdeš in ne slišiš, da občutek še zdaleč ni prijeten. Vendar, drage moje, ne morem vam opisat, kako sem se včeraj počutila, ko sem slišala tik-tak, tik-tak...Meni in user posted image se je kar smejalo in kar nisva mogla nehat poslušat. Preden sem zaspala, sem še par minutk poslušala, uživala in po dolgem času brez težav zaspala. Zame čudovita izkušnja, ve pa presodite same.

Kar se tiče spola. Tudi jaz čutim, da bo punčka in kot že dve pred mano, tudi jaz sumim, da zato, ker si jo želim. Bomo videli. Prvo pa je seveda zdravje, vse ostalo ni tako pomembno.
Lep dan vsem in pazite nase!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
13.12.2007 13:53:11   
Tinky
Midva bova že prej hodila po trgovinah, tko da bova šla "pripravljena" v šoping in itak opraviš vse v enem dnevu. Voziček pa imam itak že izbran.
Dosti stvari bom dobila od kolegice, tko da ne bo panike.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
13.12.2007 13:58:54   
Nasara88
karamela6 in morda še informacija za katero drugo. Ne bi želela delari reklame v imenu tretje osebe, vendar se splača pobrskati malo po starih postih glede nakupa AS. Ena punca ga je naročila po spletu (E-bay)za ca. 30 EUR s poštnino vred. Karamela a si ga ti tudi na tak način kupila? Jaz 30 EUr že dam, drugače pa se mi zdi naprava občutno predraga, čeprav sem nekje zasledila da je v decembru celo znižan.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
13.12.2007 14:19:59   
Motoristka
Pozdravljene!

Danes je prav čuden danuser posted image -vsaj zame.....

Glede filma....torej konca sploh ne vemo?To je bilo resnično, a ne?Taki filmi me prav v jezo spravljajo-na sredini je konecuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
13.12.2007 14:34:45   
karamela6
Nasara88, vem za Ebay. Sem hotela naročiti tako. Vendar, ko sem izvedela, da članica RR prodaja AS za 32 € + poštnina, sem si rekla, da za 5 € razlike ne bom čakala na Ebay ne vem koliko časa, niti še nisem registrirana in se mi enostavno ni dalo ubadati še s tem. Sem pa prebrala vse poste iz starih tem in se o vsem pozanimala. user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
   [Brisano sporočilo]
13.12.2007 14:40:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
13.12.2007 14:47:43   
Nasara88
Karamela pol si pa tako ful ugodno kupila stvarcouser posted image Jaz sem poprosila znanca, ki je že naročal, da on naroči za mene, ker jez nekako nisem imela sreče z registracijo user posted image in sem tudi sama skoraj obupala. Bomo vidli, saj naj bi AS prišel nekje v 1-2 tednov, kar pa tudi ni tako hudo. 

Neposredna povezava do sporočila: 2373
13.12.2007 14:50:46   
Inigo
jst sm rekla, da bom mela na kasneje konec maja vse pripravljeno. otrok te lahko kadarkoli preseneti.

Neposredna povezava do sporočila: 2374
13.12.2007 15:04:34   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jst sm rekla, da bom mela na kasneje konec maja vse pripravljeno. otrok te lahko kadarkoli preseneti.

Pametna punca! Jaz sem imela pri mali mis PDP 11.8., pa sem še konc julija ne veliko prala in peglala, noge sem imela tako zatečene, da se gležnji in členki sploh niso videli, sem rekla v drugo zadnji mesec, to je sedaj junij, samo še vse 4 od sebe držim.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?