|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
12.12.2007 17:31:48   
Nasara88
user posted image flower jaz sem dr. Pelkicevi kar E-mail poslala (sem ga nasla v eni temi se mi zdi o NS). Napisi kdaj si imela ZM in te bo ze ona narocila, kot trebauser posted image  Drugace pa meni moja G ni nic povedala, ker vem da je bila ze v prvi user posted image  proti temuuser posted image  cces da je to itak vse samo skomercializirano. No jaz grem vseeno, ker nic ne skodi pa se pikico bomo vidli in celo posnetek na CD lahko dobis

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
12.12.2007 17:34:35   
Inigo
točn tko Nasara88!!

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
12.12.2007 17:37:36   
Nasara88
bi dala gor E-mail, pa ga imam v sluzbiuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
12.12.2007 17:46:17   
karamela6
Ciao mamice!

Jaz sem si tudi kupila najprej mandljevo olje, pa še isto kremco kot Rubin - Chiccotovo Mamma Donna.
tedy
, jaz sem jo kupila v drogeriji Tuš, stane pa 10€ in je je 200ml.

Kilogrami? Glede na to, da me je od nekdaj preveč skupaj, z njimi še nimam težav. Zaenkrat isto, kot prej - 66kg. Vmes je šlo že malo dol, pa spet gor, pa spet dol, ampak načeloma 66 ne presežem. Bomo videli naprej. Dejstvo je, da nimam apetita. Npr. se spravim kuhat kosilo, nekaj kar se mi fulllll lušta. In ko je zadeva na krožniku, me mine do hrane in ne morem vase spravit nič. Ponavadi se prisilim vsaj kakšno žlico dat v usta, zaradi user posted image .
Drugače se pa kar zdravo prehranjujem. Zjutraj vsak dan obvezno sadje - mandarine, pomaranče, jabolka, banane. No, danes se mi ni dalo gristi in sem si naredila sok iz 1 pomaranče, 1 rdeče grenivke in 1 korenčka. Ti sveži sokovi so mi zakon in to redno prakticiram. Od ostale zelenjave, ki je ne sočim, pa redno jem jušno zelenjavo, pa v rižoto jo dam, pa kakšno omako zraven pašte iz zelenjave naredim, pa špinačo...Tko da, se trudim. V bistvu jem skoraj isto kot prej. Najbolj opazim, da mi ni do sladkarij. In če bo bog dal, mi ne bo več do njih do konca življenja! user posted image user posted image Ker so namreč sladkarije krive za moje odvečne kilograme.

Danes mi je drugače cel dan slabo, vendar v mejah normale - lahko funkcioniram.
Sem dobila od Raho danes Angelsounds, pa ga bom potem kasneje sprobala. Vam jutri poročam, kako je bilo.

Pridne bodite in pazite nase.
papa

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
12.12.2007 18:05:48   
Anonimen
punce dans ste pa čist odkloplene user posted image user posted image  fajn vas je brat. hvala vsem za odgovore glede kopanje, bo po moje bolje, da vsaj tele tri mesece počakam s kopanjem, pa potem navalim, ker se mi fuuul lušta.  drugače pa vidim da pišete o angelsoundih. madona jaz še vedno nič ne slišim in ne najdem srčka. pa grem v 12 teden user posted image  sem prejšni teden mislila da sem ga našla, pa ga nisem. in zdaj vsak dan poskušam. a ve ste pa takoj našle?  

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
12.12.2007 18:11:16   
lex
lunica jaz sem se kopala ta vikend, pa tampon si daj not pa pol fino stuširaj in uživaj v bazenu

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
12.12.2007 18:19:06   
Anonimen
hvala ti lex. pa drugače kako si ? morm rečt, da te prav občudujem, dva majhna otroka, tretji na poti, jaz pa razmišljam, koliko energije pobere en sam user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
12.12.2007 18:20:59   
Anonimen
punce še nekaj... to že skoz razmišljam. a imate kakšen "občutek" kaj bo, fantek ali punčka? jaz imam močan občutek da nosim fantka. dajte še ve napisat, da vidimo potem kasneje koliko so nas občutki prevarali ali ne. ps: maja24, ti vem da maš punčko. majo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 18:21:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
12.12.2007 18:23:26   
Anonimen
ježek teka teka in se kotali jabolke in HRUŠKEEEEE nabirat že hiti user posted image  hruška jaz sem nekak podobno. 4 dni brez mojega dragega, ki je v tujini, naveličana tega čakanja na pregled, pa še tko slab občutek, da nekaj tam notri preprosto ni ok. odštevam dneve, še dolgih 11 dni do nuhalne svetline.  in za božička povema, da sva noseča. jupijaaaaaaa, pr 13 tednu user posted image  a nisma norca?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2335
12.12.2007 18:29:47   
Tinky
Glede angelsounda sem se pa jaz odločila, da ga NE bom kupila iz preprostega razloga, ker bi non stop poslušala, če otročku bije srce in bi preveč paničarla.
Bom počakala, da začne brcat in bom po tem vedela, da je vse ok. user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
12.12.2007 19:22:40   
papir
kilogramčki?user posted image jaz sem imela 58 sedaj pa mam 57.moj jedilnik je obupen.bogi moj ...karkoli kuham mi preveč smrdiiiiiiiii.hladilnika še odpret ne smem.jam kar mi paše na koncu pa itak zbruhamuser posted image .prejšnji dan sem probala zdrob za večerjo...................oooooooo kako je šlo ven.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
12.12.2007 19:39:26   
ina82
e-mail od dr. Pelkičeve: ksenija.pelkic@siol.net.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
12.12.2007 19:49:32   
Inigo
jst mam filing da bo punčka. ne vem od kod... mogoče si to želim... kaj pa vem. vam povem 27.12 po NS user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
12.12.2007 19:51:11   
Inigo
glede anglesounda pa bi ga jst enkrat samo probala. kupila ga neb, kr se mi ne zdi pomemben nakup. enkrat bi poskusila, da bi videla kako to gre in to je to... je pa pomoje tudi idealne za delat paniko. sploh zdaj, ko je še mogoče malo prehitro, da bi slišale tika tak. kaj pa vem... 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
12.12.2007 21:32:21   
lex
Inigo in Tinky točno tako se meni zdi AS samo za paniko delat. Saj sem že prej opisala da ga je mela frendica pa sem prišla iz pregleda, kjer je blo vse OK, pol pa nisem pri njej srčka našla. sicer sem se naredila pogumno a vseeno me je neki črv najedal, kaj pa če,....
lunica ja ti poberejo energijo, tako da sem včasih ko cota. Še posebej je pestro če Alina ne pi tako kot bi mogla, pa potem še Aleks prileze k meni v posteljo. Še sreča da sva kupila navadni pograd in ko je njegova postelja fraj eden od naju gre kv njegovo, da smo samo 3 v veliki postelji, ker drugač se ne moreš naspat. Pa zjutraj če mis potegne malo bolj dolgo skliznem nazaj pod kovter ko Aleks gre v vrtec.

Jao jutri morem klicat G in se prenaročituser posted image  upam, da me bo jutri kam zbulala. Namreč naše gredo na eksurzijo v vrtcu in šoli in nekako so prosili, da bi bili otroci bolj doma. Pa še tašče ni doma, da bi ju vsaj tisti 2 urci pazila tako da upam, da me prestavi, če ne pa v ponedeljek. Ker se mi ga ne da tja vlačit za 3 ure ker bo ful malo osebja in ni tak fajn kot pa če so redno v oddelkih. mah bom videla.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
12.12.2007 22:04:50   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Rahelca in _rebeca_, mene pa zanima, ali imata vajina partnerja kakšne dvojčke v družini? Ker baje samo po moški strani se prenašajo dvojčki, ne? Tak sem nekje prebrala.user posted image  
Pri nas tega ni, pa me zanima, če je pri vama bilo to ključnega pomena ali so naravni čudež.user posted image

anonimna user posted image

Jaz bi tu samo nekaj dodala...

DVOJAJČNI dvojčki..teh nikakor ne more določit moški...saj 2 jajčeca pomenita, da se je pri ženski zgodilo nekaj 'narobe' in sta se sprostila 2 in ne 1 kot je običajno za ciklus. Tako ni važno potem, če je naletel tvoj dragi al pa pač poštar. user posted image  Je pa moški tisti, ki določi spol. On in nihče drug.
ENOJAJČNO dvojčki...ti se pa zgodijo potem, ko je jajčece že oplojeno, saj se razdeli na dva identična dela in to je lahko posledica moških genov- ni pa nujno. Glede na to koliko časa se pa potem jajčece deli so pa enojajčni s pregrado-ti so najhitrejši, tisti ki rabijo dlje so brez pregrade, tisti ki pa rabijo še dlje so pa siamski- ker se predolgo ločujeta, ostaneta delno zaraščena skupaj.

Poseben primer so lahko trojčki od katerih sta dva enojajčna dvojčka. Sprostita se 2 jajčeca. Oba oplojena. Od tega se eno deli v dva identična dela.

In julijke, kako kaj drugače? Joj, mi smo stari že 7(korigirano 5) mesecev. Kako čas beži. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 23:03:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 23:28:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2344
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 23:33:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2345
13.12.2007 7:44:51   
Nasara88
Dobro jutro zaspankeuser posted image a danes pa ste očitno vredu spaleuser posted image
Malo se javljam, ker sem že v službi in potem se lotim delauser posted image
Glede spola, pa sem jaz prvič imela občutek oz. sem bila skoraj prepričana, da bo user posted image , pa smo dobili malega princauser posted image Tudi tokrat mislim, da bo user posted image pa bomo videli ali me spet občutek vara. Sicer pa je važno da je user posted image   zdrav.

Se kasneje vrnem do takrat pa pridne boditeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2346
13.12.2007 7:47:39   
Anonimen
hruška tvoj otrok bo itak lep, če že po očku ne, pa po mamici sigurno user posted image user posted image   punce, zdaj mam pa resno vprašanje in lepo lepo prosim odgovor. Ko sem začela nosečnost sem imela 85 kg. to je bila moja konstantna teža že par let. potem sem zgubila na začetku 2 kilograma, zadnja dva tedna pa še 3. zdaj imam 80 kg. glede na to, da take teže že nekaj let nisem imela in da zadnji mesec nenormalno veliko jem, da sem bruhala zelo malo... zakaj hudiča zgubljam težo?? če ma katera kaj pojma, prosim.  sem se šla zvagat ker vse govorite o tem kako se redite, jaz bi se pa sploh mogla. 5 kg minusa v 2 mesecih pa je malo huda... dopuščam možnost, da se je pokvarila tehtnica, zato grem danes se vagat v ambulanto in potem poročam.  mejte se punce

Neposredna povezava do sporočila: 2347
13.12.2007 7:57:45   
SM10
Dobro jutro user posted image

Jaz sem imela včeraj otvoritev sezone bruhanja in spet cel dan sabosti.
Danes je na srečo veliko bolje.
Glede kilogramov sem še vedno - 1,5, trenutno sem na 52,5kg. Je kakšen dan, ko nimam nič apetita, drug dan normalno jem. Ma glavno, da moj mali srček raste.
Komaj čakam božično večerjo, ki jo letos kuhava midva in bomo objavila novičko njegovim staršem in bratu. To bo letos najlepši božič za vse in največ solz v celem letošnjem letu. Imam pa še eno zoprno opravilo, nakup daril, ker ne vem, kako bom zdržala v trgovinah v gužvi.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
13.12.2007 9:38:16   
maja24
Dobro jutro,evo dones sm pa dobr spala in to clo do 8h,kr nemorm vrjet.

Vidm da ste se od včeri pa do dons kr načvekale,pridne,pridneuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
13.12.2007 9:49:09   
pika74
Ojla čvekiceuser posted image ,

jaz sem še vedno na istem... brez izcedka, malo slabosti, joške mam še isteuser posted image ... driske pa nimam več user posted image  hehe.

Ja nč... dejmo še par dni počakat, pa pogledat na UZ. Balonchy zate držim pesti za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz bom pa v pon. na vrstiuser posted image .

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?