karamela6
|
Ciao mamice! Jaz sem si tudi kupila najprej mandljevo olje, pa še isto kremco kot Rubin - Chiccotovo Mamma Donna. tedy, jaz sem jo kupila v drogeriji Tuš, stane pa 10€ in je je 200ml. Kilogrami? Glede na to, da me je od nekdaj preveč skupaj, z njimi še nimam težav. Zaenkrat isto, kot prej - 66kg. Vmes je šlo že malo dol, pa spet gor, pa spet dol, ampak načeloma 66 ne presežem. Bomo videli naprej. Dejstvo je, da nimam apetita. Npr. se spravim kuhat kosilo, nekaj kar se mi fulllll lušta. In ko je zadeva na krožniku, me mine do hrane in ne morem vase spravit nič. Ponavadi se prisilim vsaj kakšno žlico dat v usta, zaradi . Drugače se pa kar zdravo prehranjujem. Zjutraj vsak dan obvezno sadje - mandarine, pomaranče, jabolka, banane. No, danes se mi ni dalo gristi in sem si naredila sok iz 1 pomaranče, 1 rdeče grenivke in 1 korenčka. Ti sveži sokovi so mi zakon in to redno prakticiram. Od ostale zelenjave, ki je ne sočim, pa redno jem jušno zelenjavo, pa v rižoto jo dam, pa kakšno omako zraven pašte iz zelenjave naredim, pa špinačo...Tko da, se trudim. V bistvu jem skoraj isto kot prej. Najbolj opazim, da mi ni do sladkarij. In če bo bog dal, mi ne bo več do njih do konca življenja! Ker so namreč sladkarije krive za moje odvečne kilograme. Danes mi je drugače cel dan slabo, vendar v mejah normale - lahko funkcioniram. Sem dobila od Raho danes Angelsounds, pa ga bom potem kasneje sprobala. Vam jutri poročam, kako je bilo. Pridne bodite in pazite nase. papa
|