karamela6
|
Ojla bejbe, kako ste? Jaz danes najslabše do zdaj. Čeprav vem, da bi lahko bilo še veliko hujše. Ampak, slabost me sploh ne mine, non stop je prisotna. Čisto sem brez energije, samo spala bi, kljub temu, da spim vsaj 10h na noč. Sicer z vmesnimi pavzami, pa vseeno. Morda je pa to krivo, ker se neprestano zbujam, pa hodim lulat. V glavnem, najbolj me moti to, da sem kot cunja in nič ne morem. Usta so mi ves čas suha, pa pijem kot žolna. Oči me pečejo, kot ne bi spala že celo večnost. Koncentracija mi ni na nuli, ampak v minusu. Jutri imam en zelo pomemben kolokvij, pa me še to nervira, ker se nisem učila toliko, kot bi se morala. Joooj, danes je pa moj dan za jamranje, očitno. Aja, sem pa v nedeljo končno povedala mojim staršem za novico. Zelo me je skrbelo, kako bo, ker sem še študentka, sicer zadnji letnik, pa vseeno. No, sprejeli so zelo pozitivno in veselo. Ostala sem še par dni doma, pa so me razvajali kot otročička. Vsa pozornost mi je strašno pasala in komaj čakam, da grem spet domov. Ah, nič, za knjige se moram spravit, ni druge. Uživajte in poročajte, če je kaj novega. Srečno vsem! Danes 8t4d nosečka in razen težav s počutjem, vse poteka brez zapletov.
|