|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
6.12.2007 11:06:19   
ksenci
jz sm se že dansk odkar sem pršla s prvega gin. pregleda dvakrat tako zjokala, da moj ni vedu ka je z mano. pa sj jz tud ne vem!!! kr ulijejo se solze pa ne nehajo tečuser posted image user posted image user posted image

prišla k ginek., najprej me je stehtala in zmerla pritisk. pol pa rekla no pa poglejmo!
pa vidla pol svojo pikico, kok je že velka. nov PDP mam 11.7, glede na prvi dan menstruacije pa14.7

moja pikica je velka 19 mm in sem v 8 tednu in 6 dnevu nosečnosti. dobla materinsko knjižico in slikco-zastonj.

bla sm tok ganjena ko mi je rekla, no a vidte, tu je glavica, tu nogice, o o pa poglejte srčka kako bije, a vidte. prej vas ne spustim s stola, ko pa da rečete, da ste dojeli. jz sm bla čist user posted image

šla sm še dat kri in urin, pa me pokliče, če kaj ne bo ok. naslednji pregled 31.1.08

mejte se lepo. jz sm user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
6.12.2007 11:34:29   
silmarillion
js mam 15.7. ...tko da se vam pridruzujem !user posted image user posted image

lp ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 11:35:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
6.12.2007 12:28:26   
ilatic
Čawči user posted image . Evo mene iz pregleda. Nova G mi je zopet naredila UZ in dobila sem slikico svoje pikice. Tako sem vesela!!! Komaj čakam da pridem domov in jo pokažem svojim user posted image . Dala sem tudi kri in naročila me je na NS 04.01.08. Sedaj pa sem res srečna. Zimska vidim, da tvoj 1. pregled ni bil uspešen. Tudi moj ne in sem zamenjala G, čeprav so  baje 1. pregledi res različni. Baje se pravo pregledovnje začne nekje pri 12. tednih, nekatri G pa že pri 8. tednih. Na 1. pregledu večinoma pogledajo če je plod živ in v maternici. Verjemi, da sem se danes pošteno pozanimala kako in kaj. Tko da punce ne se sekirat vse bo vredu in čim manj komplicirat pa je.
LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
6.12.2007 14:08:28   
jantra
Suzugov in Ninica04, želim vama pozitivnih misli. Mislim, da naše počutje močno vpliva na razvoj naših pikic, sploh pa se zdravniki velikokrat motijo in nas po nepotrebnem strašijo.
Titanika, hvala za opozorilo za toksoplazmo! Imamo tri mačke, ki zdaj pozimi vsak večer spijo noter. Prejšnjo nosečnost sem ful pazila, zdaj pa si pozabim vsakič roke umit!
mene pa najbolj 'skrbi', kako bo Kaja sprejela novega člana, ker smo se šele zdaj nehale dojit... in je zelo navezana name.
Imejte se!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
6.12.2007 14:13:19   
titanika
Zimska, ne se preveč sekirat! Kaj si pa zvedla, oz. kaj nisi? No pri meni je potekal prvi pregled takole: bla sem v 8 tednu! sestra me je stehtala, izmerila pritisk, pol pa sem šla k G. Tam sva se najprej pomenile... katera nosečnost, če so kakšni problemi, ... nato sem šla na mizo, vaginalni pregled , otip maternice, nato pa mi je naredila vaginalni UZ ( plod je še premajhen da bi ga UZ zaznal čez trebušno steno). Tako sem videla user posted image , vsa srečna, srček je veselo tiktakal,... Nato mi je še zmerla plod, da določi njegovo  gestatko starost in s tem potrdi datum poroda. pri meni je štimalo. Če je plod prevelik oz. premajhen, določi glede na velikost ustrezen rok. Na mizi sva končali, potem še vpis v materinsko knjigo (dobi jo vsaka najbrž že na 1. pregledu), nato pogovor o nadaljnih pregledih. Zame je to 3 user posted image  in ker sem v 37 letu, mi NS ni predlagala, naj bi pa šla na AC (amniocintezo) v 16 tednu.
Nato sem šla spet k sestri, katera mi je vzela še kri (3 flaške, za vse potrebne preglede).Če je to tvoja prva user posted image , naj ti naredijo vse potrebne krvne preiskave: sploh za toksoplazmozo!
Naslednji pregled imam 7.1.2008.
To je to, na kratko user posted image  , Upam da sem ti malce približala pregled pri moji G.
Lp

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 14:47:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
6.12.2007 14:51:44   
Anonimen
Heeejj!

Js grem tud jutr na pregled. Komi čakam user posted image
Pa neki me zanima.... A slikco zmeri dobiš? Mislm je to
običajno da jo dobiš al moraš prosit zanjo?
Ker se mi zdi da je moj ginekolog mal lesen okrog tega.

Neposredna povezava do sporočila: 1958
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 15:06:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
6.12.2007 15:09:44   
Nasara88
populis jaz mislim, da ko pokličeš G za NS in mu poveš datum ZM on že dobro ve kdaj te bo naročil. Vsaj tako je bilo pri meni. Dovolj je bil samo datum ZM.

tedy user posted image sem drugič in prvič sploh ni bil noben problem slikico dobit na prvem pregeldu (8. teden), sedaj pa pri isti G, mi je sploh ni nameravala dati. Sem pa jo lepo prosila in na prigovarjanje, da bi jo rada malo pokazala in se pohvalila, se me je usmililauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
6.12.2007 15:10:49   
pika74
Kaj je blo dons Zimska? Me kar skrbi... k si tko napisala... upam, da je vse OK. Pismu, zadnje cajte so same negativne novičke okol mene... ta ss pa una ss pa... upam, da je zdej konc s temi slabimi novičkami.

Drgač pa ilatic - čestitke za dobre novičke (uh se rima auser posted image ).

Pa mal sem počekirala po seznamu in vidla, da ima flower danes pregled... flower javi se... smo firbčne user posted image .

tedy a ti pa prauš, da je tvoj ginekolog lesen glede slikc user posted image user posted image user posted image .

Kaj pa tiste, ki hodte v leonišče na preglede... a se tam tud dobi kakšno slikco? Al je to že čist tu mač pr njih user posted image .

A je slučajn ktera pri Drobniču?

kako ste kej drugač? jest sm se glih prej fuuuuuul najedla makaronov s špinačnim nadevom in ful skledo solate mnnnnjamiiiiii... zdej sm pa glih za spat user posted image

lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
6.12.2007 15:10:54   
Nasara88
flower držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image Pa javi kako je potekal pregled, no skratka vse nam povejuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
6.12.2007 15:13:20   
pika74
evo... mi o volku, flower iz gozda user posted image user posted image ... držimo pesti flower!!!

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 15:55:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
6.12.2007 15:59:36   
karamela6
Ojla bejbe, kako ste?
Jaz danes najslabše do zdaj. Čeprav vem, da bi lahko bilo še veliko hujše.
Ampak, slabost me sploh ne mine, non stop je prisotna. Čisto sem brez energije, samo spala bi, kljub temu, da spim vsaj 10h na noč. Sicer z vmesnimi pavzami, pa vseeno. Morda je pa to krivo, ker se neprestano zbujam, pa hodim lulat.
V glavnem, najbolj me moti to, da sem kot cunja in nič ne morem. Usta so mi ves čas suha, pa pijem kot žolna. Oči me pečejo, kot ne bi spala že celo večnost. Koncentracija mi ni na nuli, ampak v minusu. Jutri imam en zelo pomemben kolokvij, pa me še to nervira, ker se nisem učila toliko, kot bi se morala. Joooj, danes je pa moj dan za jamranje, očitno. user posted image
Aja, sem pa v nedeljo končno povedala mojim staršem za novico. Zelo me je skrbelo, kako bo, ker sem še študentka, sicer zadnji letnik, pa vseeno. No, sprejeli so zelo pozitivno in veselo. Ostala sem še par dni doma, pa so me razvajali kot otročička. Vsa pozornost mi je strašno pasala in komaj čakam, da grem spet domov. user posted image
Ah, nič, za knjige se moram spravit, ni druge. Uživajte in poročajte, če je kaj novega. Srečno vsem!
Danes 8t4d nosečka in razen težav s počutjem, vse poteka brez zapletov. user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
6.12.2007 16:05:25   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: populis

pika74; jaz hodim v Leonišče ne k dr.Drobniču(mi je pa ravno on operiral pregrado in kar sem imela kontakta z njim imam komentar da je super ) ampak k dr Kostoskem. Na prevem pregledu v 6 t sem dobila 2 slikce od UZ , materinsko knjižico ter napotnice za v labaratorij .

a reeeeeees... ej, a te slikce kar sami ginekologi dajo al jih je treba prosit... To so najbrž take slikce na papirju aneuser posted image . uh sm firbc user posted image .

A si tud ti mogla plačat prvi pregled? Meni so rekli, da je prvi pregled 18,36 EUR al neki tazga. Sem pa nek slišala, da nej bi bili naslednji pregledi pol zastonj in v dopoldanskem času. Prvega imam popoldne. Popoldne je pa itak na Leonišču vse za plačat.

Neposredna povezava do sporočila: 1966
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 16:05:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 16:12:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1968
6.12.2007 16:16:12   
karamela6
populis, avtomatsko ti je napisalo: noseči ste 9 tednov. Potem pa samo klikneš na "več", spodaj pod slikico od UZ-ja, pa si prebereš, kaj te čaka v tem tednu. To je vse.

Neposredna povezava do sporočila: 1969
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 16:21:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1970
6.12.2007 16:22:11   
pika74
hvala populis user posted image

p.s.
a se ti je ratal prfočkat na RR koledar? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1971
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 16:31:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
6.12.2007 16:32:20   
Erin
Živjo punce!

Včeraj sem imela prvi pregled in sicer v 5 t in 6 dni ampak se ni še nič videlo, le vrečka in rumenjaček a kako mi je že gin rekla. Je to normalno za 6 t in 5 dni?user posted image user posted image user posted image
Lex, naslednji pregled imam 20.12. še vedno pa ni znano kdaj bom imela PDP, po zadnji M mi kaže 31.7. po času nosečnosti pa kasneje, je gin rekla začetek avgusta..menda naj bi kasneje imela ovulacijo in oploditev. Tako da še vedno ostajam na obeh temah...user posted image
ninica04 - držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
6.12.2007 16:38:39   
pika74
ja populis imaš prav - oktober je bil kar dober za prebivalstvo republike slovenije... in še posebej za penzioniste...ti bodo še posebej veseli podmladka, saj bo le-ta posredno polnil njihove mošnjičke user posted image .

Glede prfočkanja na RR koledarju sem mislila tist, ko ti pokaže v katerem tednu si... ampak pomoje si to že nardila. Drugač pa - če hočeš imet pod avatarjem kako slikco oz. informacijo o user posted image ... to lahko nardiš tako, da greš na:

www.baby-gaga.com
www.babystrology.com
www.lilypie.com

pa še kakšna podobna zihr obstaja...

No tam slediš potem navodilu... in nekje vpišeš svoj PDP in potem ti nardi ticker... ti pa skopiraš html... in ga prilepiš v svoj profil. Pa bi moralo delat.

Lp
user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
6.12.2007 16:41:38   
Anonimen
jst ne bi nč drugega komentirala kot pikin podpis. svašta user posted image user posted image user posted image i like it girl user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?