|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
5.12.2007 17:26:10   
taja11
Jantra - no še ena k uživa tako kot jaz... jaz že pišem diplomo in upam, da bom imela kmalu to za sabo... Da se potem lahko posvetim sebi in sončku... službo bom pa tut jaz začela iskat šele proti koncu porodniške...

pa en lep pozdravček vsem novim...user posted image user posted image

(odgovor članu jantra)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
5.12.2007 17:32:01   
Balonchy
Pozdravljene nove souser posted image , tastare pa itak... user posted image

Mene dans razganja... Da vam ne povem kolkrat sem že jedla - verjetno ene 500 - krat!
Dokler grem spat pa še 200 - krat!? Če jaz ne bom mela ene tone, ko bom šla rodit, pol ne vem... user posted image

Najbolj na živce mi gre to, da ne jem sadja in zelenjave. Pol pa same neumnosti namest tega bašem v usta. Sej se full trudim glede sadja (mi morda še uspe), ampak zelenjave pa ne dam v usta, da me ubiješ!

Kaj in koliko jeste čez dan???

(odgovor članu jantra)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
5.12.2007 18:24:44   
titanika
Pozdravljene spet! Smo bli na Miklavžu, zdaj pa počasi priprave na pričakovanje "domačega Miklavža". Jantra, hvala za spodbudo, saj ne da se stara počutim, ampak je toliko mladih v forumu, pol pa se kar "postaram" . Fanta sta stara 10 in skoraj 7 (čez 10 dni). Smo kar dolgo odlašali s tretjim, zdaj je pa skrajni čas! Kar vidim ju, kako bosta vesela novice...

(odgovor članu jantra)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.12.2007 18:39:24   
titanika
A je katera nad 35 let? Zanima me glede NS! men je G rekla, da je brez veze da grem na NS, ker sem že toliko stara, da bo itak pokazalo tisto mejo za AC. Tako da moram na AC (ni nujna, je pa baje dobrodošla) v 16.tednu. Mal me je strah AC, ker sem že enkrat bila na tem. V drugi nosečnosti sem imela svežo okužbo toksoplazmoze- tega nobeni ne privoščim! Zato se punce paziteuser posted image , splih tiste, ki nimate v sebi protiteles! Toksoplazmozo prenašajo MAČKE!Vprašajte G, če kaj ne bo jasno. Ob prvi kontroli vam morajo vzeti kri zoper toks., da veste kje ste. Če ste že "prebolele" to, ni straha. Najslabše je sveža- nova oz. prva okužba in to SAMO ZA PLOD. Mamica nima skoraj nobenega znaka. Jaz sem staknila okužbo takoj ob zanositvi, pol smo pa letali kar naprej na kontrole v LJ , pa v laboratorij vsake 4 tedne,.. celo nosečnost sem bila na antibiotikih. 
Ne bom več nakladala, če katero še kaj zanima , me lahko vpraša!

(odgovor članu titanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
5.12.2007 19:17:32   
papir
joooooj kolk ste se razpisale.nč hudega vsaj vidim da nisem edina ki jo hlače tiščijo .Pri nas v službi je noro -povedala pa še nisem pa čeprav mi je danes šef reku če se kaj zredim k tok jemuser posted image .

(odgovor članu titanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.12.2007 19:43:18   
suzugov
sem bila danes na pregledu (že drugič) in sem še bolj žalostna kot prejšnji teden... pikica je bila po enem tednu še kar premajhna, da bi jo G lahk zmerila. videlo se je samo, kako srček bije... ampak je bila zelo nezadovoljna... sem bila na BHCG in je rekla, da je vrednost premajhna... in potem je za drugo mnenje poklicala še drugo G in mi je še ona isto povedala... spet sem user posted image , ko vlka (ko sem šla od tam). kar ni in ni vesela decembra zame in mojega lubija. sva oba žalostna.

ponovno sem naročena v ponedeljek - zopet moram najprej na odvzem krvi in nato počakat na izvide, pol pa spet na UZ... ne vem. čist se mi bo zmešalo. ker sta mi obe dali za vedet, da ne morta potrdit vesele novice niti še ne govorita o slabi. zdej smo pa tam ko ni muh... user posted image user posted image user posted image

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.12.2007 19:49:48   
Anonimen
suzugov kako pa so pri tebi tedni?  držim pesti. sploh v ponedeljek bom stiskala. user posted image

(odgovor članu suzugov)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
5.12.2007 19:50:58   
maja24
Suzgov bomo vse držale pestke da bo v pon.tudi pri tebi vesela novička

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
5.12.2007 19:55:47   
suzugov
po izračunih bi mogla bit že v 7t, ampak danes je neki omenjala 6t... je pa itak pol nisem slišala, ker sm se komi z user posted image  zadrževala...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
5.12.2007 19:58:14   
Anonimen
pa sej to pa pol vse štima. v 6 tednu in celih 5 dni, sem mela komaj 4 mm velik plod. ampak tvojemu pa celo srček utripa. si mogoče kasneje zanosila.  edino tele vrednosti ne vem kaj je z njimi. se ne spoznam. vem pa da bom res držala pesti, čimprej javi v ponedeljek.

(odgovor članu suzugov)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
5.12.2007 20:10:10   
suzugov
sej, men se tud tako zdi.. ampak ne vem, zakaj taka panika. res pa je, da me zdej bolj kontrolirajo, ker sem imela lani molno nosečnost... hvala bogu, je rekla, da nič ne kaže na to, da bi se kaj ponavljalo... le bega jo, ker ni razločila pikice... midva si jo pa tako želiva... sem že kr bolana od vsega tega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
5.12.2007 20:16:16   
suzugov
lunica, te vrednosti pomenijo vrednost nosečniškega hormona. več ko ga je, višja je nosečnost...

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
5.12.2007 20:23:40   
pika74
A je tle sploh še kakšna, ki ni bila še na nobenem pregledu?
Men se že tok vleče... se mi zdi, da sem edina, ki še ni bla na 1. pregledu...user posted image ... me že tok firbec matra, da bi včasih šla kr preko vrste user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 20:49:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
5.12.2007 20:51:19   
gajka
pika74 - ja, jaz sem tudi taka, ki še čaka na 1. pregled, pa ga imam šele čez 2 tedna! Mi ja prav čudno brat tule po forumu o tem, kako so že očitno skoraj vse videle svojo pikico, ene že celo dvakrat, pa nekatere že o merah razglabljajo, jaz pa še kar čakam, da vidim, kako tudi moji pikici srček bije in se lepo razvija... Pač očitno posledica tega, da je moj PDP na koncu julija in bom ves čas malo zaostajala! user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
5.12.2007 20:52:32   
Katy\o/
Holja punce. Se mal javlam. Vem, da nisem pridna in se javim zelo redko. Kar za našeškat sem. user posted image

Vidim, da pri mojih podatkih še manjka moja starost. Štejem 25 pomladi. user posted image

Včeraj sem končno imela pregled. In blo je nebeško. user posted image Naše dete je velko 22 mm, srček lepo tiktaka. Najbol vesela sem pa bla, ko je G. obrnila monitor k meni in je naše dete pomahalo z rokico. Kako je to lep občutek. Res neverjetno. user posted image

Upam, da bom v bodoče kej bolj pridna in mal več čvekala z vami.

Pazite nase in na svoje pikice. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
5.12.2007 22:16:10   
ksenci
ja dolg že nism pisala. jutr mam prvi pregled, pa sm cist adijo. upam, da bo vse ok.
ja hlače so mi še sam ene prav!user posted image user posted image user posted image
pa tud jz bi mogla pisat diplomo.
a ktera hod v zdr. dom celje, k g. peternelj

se slišmo jutr.

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
5.12.2007 23:24:56   
Rubin.
Suzgov glavo gor, vse bo še dobro, ne predajaj se slabemu počutju, saj vse vpliva na user posted image . Tudi meni je g. rekla, da je plod majhen (naj bi bil 6 teden velikost pa 5,8mm), pa se s tem sploh ne obremenjujem, ker vem, da bo do naslednjega UZ naša Pikica/Pikec že moooočnoooo zrastla. Sicer pa je ena od Julijk napisala: da se v prvem tromesečju ne gleda velikost ampak starost.

Verjemi vse bo še dobro. Enga pujska za srečo v ponedeljek:
user posted image .

Pika 74, da ti čimmprej mine, saj občutkov, ki te oblijejo, ko zagledaš svojo Pikico na ekranu, se ne da opisat. Ne pozabi rečt za sliko, se rado zgodi v tisti evforiji.

Zdaj pa grem čakat Miklavža...

user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
5.12.2007 23:34:52   
pupi
Tudi jaz se vam  moram pridružit in vam, čeprav malo pozno pa vseeno čestitat!! Naša pupa je rojen 18.7.! Vidim da ste tudi tako pridne s čvekanjem kot smo bile me, kar naprej tako in uživajte v nosečnosti!! Kolko se jaz spomnim mi je v takem času bilo svinjsko slabouser posted image . Saj bo mimo, še prehitro. Fajn bodite punce in še vas kaj prekontroliram user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.12.2007 7:35:32   
Anonimen
punce živjo... se mi zdi, da sm komaj se javljala včeraj, na pa je spet nov dan. v glavnem, včeraj sva spet poskusila angelsound, iskala nekje 15 minut, potem pa zaslišala tisti čuhapuha, 2 udarca na sekundo, potem pa sva ga zgubila. in zdej sm čisto v dilemi. a je sploh možno, da sm jst to slišala. 9 teden 4 dni, plod par dni zaostanka, sem debela in mam maternico obrnjeno nazaj( al pa tut ne več)... ampak midva sva čula. zdej bova pč vsak dan poslušala, da vidva če je to -to.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.12.2007 9:24:01   
netki
jutro!

Da se malo oglasim.....user posted image user posted image

Lepo pozdravljene vse nove nosečke....sam res...po moje bomo podrle rekord, tolk nas je. A je katerih več v letu 2008? Julijke ....brez besed in vse čestitke za nas.

Avam je kaj prinesel miklavž? Mi imamo polno mizo user posted image user posted image user posted image
Sva zjutraj z s sinčkom vse pregledala in zdej komi čaka da pride iz vrtca da bo dal vse narazen....to bo veselje in kako lepo je gledat okice k se svetijo od veselja in pričakovanja.

Upam, da ste polne darilc, saj ste si jih zaslužile.....vem pa da je največje darilo to, kar nosimo pod srčkom....user posted image user posted image

Lep dan in brez slabosti!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.12.2007 9:26:12   
ninica04
Suzugov tudi jaz imam iste probleme. V pon. bi morala iti na čiščenje ker se plod ni razvil, sedaj pa čakam jutri ali bo kaj ali ne. Res upam da se moja mala pikica bori za življenje tako kot midva z možem upama da se. Sem danes čisto na tleh. Zdej par dni sem bila kr ok, danes pa katastrofa. Ful me je strah kaj bo jutri user posted image . Držite pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.12.2007 9:50:27   
taja11
ninica04.. držim pesti in močno upam, da bo vse vredu... user posted image  Kdaj pa imaš jutri?

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.12.2007 9:52:32   
ninica04
Okrog 8 moram bit v Celju, na ginek. Sej me je ful strah.

(odgovor članu taja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.12.2007 10:12:43   
Inigo
ninica, vse bo ok. boš videla. imam občutek, da je tvoja pikica super in  da pospešeno raste in bo jutri pokazala, da se zdravniki hudo motijo! ena user posted image da te malo pomiri!

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?