|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 17:40:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Julijčice 08
21.11.2007 17:40:55   
Zvezdica
Nasara, ne ne nič takega. Ko sem bila prvič noseča kot da nisem bila. Nobenih slabosti nič. Jedla vse, razen ričeta, 1x bruhala, ko sem vidla ričet user posted image . Le zredila sem se 34kg. Jah, polna vode. Načeloma ni bilo niti nekih krčev, al pa se ne spomin. Mogoče, ker se nisem niti malo obremenjevala. Zdaj pa čutim vse user posted image . mah, mogoče mal pretiravam ampak res tko mi nabija srce, da me je groza, da bom esksplodirala.
Ma sej bo bolje ko bom s prvega pregleda, jutri grem pa itak k splošni. da vidi kaj to moje user posted image hoče.

Drgač pa za vse, ki ste bile danes na pregledu user posted image user posted image user posted image . Samo da je vse ok.

Pa pa

i belive i can fly....

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 777
21.11.2007 17:45:01   
Nasara88
mi je kar odleglo Zvezdicauser posted image  Sem ze mislila, da imas kaksno negativno izkusnjo za seboj. Koliko casa pa je ze preteklo od prve nosecnosti? Ves tudi jaz sem se v prvi nosecnosti zredila za 24 kg in sem imela na koncu ze pravo dieto predpisano - ob petkih vodni dan in nic soli zaradi vode, ki se mij zadrzevala v telesu user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 778
21.11.2007 17:51:57   
karmi25
Pozdrav  in čestitke user posted image vsem novim user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni še začuda ni kaj preveč slabo, ampak mam občutek da bo zdaj zdaj. Vsaj prvič je bilo tako, najprej nič potem pa okrog 7 tedna NORO.  Sem enih 7 tednov samo bruhala in nič jedla, shujšala za 4,5 kg. Me je kar malo strah zdaj, če misli bit enako, saj si zdaj ne morem privoščit takšnega brezdelja kot sem si ga takrat. No zaenkrat imam še polno energije.

Aja pa pravijo, da če so hude slabosti, da bo fantek. pri meni je že blo tako. Vedno pa seveda ne drži. Saj veste izjeme potrjujejo pravila.

Baje pa, da je vsaka nosečnost drugačna. Bomo videli, spomini na prvo so še kar sveži.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 779
21.11.2007 17:55:25   
Erin
 Evo mene, ta "frišno"...user posted image
Malo se še lovim ker sem aktivna na večih temah na RR-ju, pa sem bolj na kratkem s časom.
Prvi pregled imam 5.12.  in takrat mi bo Gin povedala kateri datum je moj. No bom pa za vsak slučaj kar na obeh mesecih (julij, avgust).

Lep pozdrav punce in pa lepe novičke na pregledihuser posted image vam želim...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu karmi25)
Neposredna povezava do sporočila: 780
21.11.2007 18:09:18   
Tinky
Mene pa neki zanima.
Materinsko knjižico dobiš že ob prvem pregledu? Koliko pa stane?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 781
21.11.2007 18:16:13   
Erin
A ni zastonj? user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 782
21.11.2007 18:22:58   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: lex

dobila (kupla) sem materinsko knjižico, da sva jo izpolnili.

Po temu sodeč, sklepam, da ni zastojn user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 783
21.11.2007 18:23:54   
maja24
Tinky jest jo še nism dobla, pa mislm da je zastonj.Mrbit jo bom drugič

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 784
21.11.2007 18:29:58   
karmi25
Materinsko knjižico sem jaz dobila na prvem rednem pregledu in je bla zastonj.

29.11.2007 bo moj mali sonček Omen Gabriel pihnil svojo prvo svečko, julija 2008 pa bo že postal starejši bratec.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 785
21.11.2007 18:33:52   
taja11
No pa še ena nova julijčica - 5.7.2008.... Prav lep pozdravček vsem v veselem pričakovanju...
user posted image

(odgovor članu karmi25)
Neposredna povezava do sporočila: 786
21.11.2007 18:45:12   
maja24
Dobrodošla Taja11user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja11)
Neposredna povezava do sporočila: 787
21.11.2007 19:02:18   
Inigo
en popravek oz. dodatek lex: pregled imam 20.12.2007 user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 788
21.11.2007 19:05:53   
nanka
Jaz morem materinsko knjigo kupit in jo prinesti na drugi pregled s seboj, da jo izpolni. Drugi pregled bo NS.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 789
21.11.2007 19:07:16   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jaz morem materinsko knjigo kupit in jo prinesti na drugi pregled s seboj, da jo izpolni. Drugi pregled bo NS.

Kje jo pa kupiš?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 790
21.11.2007 19:08:05   
Anonimen
taja user posted image user posted image user posted image user posted image  razturamo nosečke user posted image   materinsko knjigo sem jaz dobila že na prvem pregledu. mi jo je tudi nekaj izpolnila, drugo pa verjetno kasneje. kaj pa slikce punce? ste jih dobile? moja ginek jo spravi v mapo in je rekla, da dobim vse po koncu nosečnosti. so ble pa sestre tolk prijazne, da so mi jo skrivaj dale zraven, sam rekle naj jo skopiram, pa prinesem v ponedeljek nazaj.

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 19:17:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
21.11.2007 19:21:59   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: taja11

No pa še ena nova julijčica - 5.7.2008.... Prav lep pozdravček vsem v veselem pričakovanju...
user posted image

Pa dej si kakšen lep ticker naredi nooo user posted image user posted image user posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu taja11)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 19:22:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
21.11.2007 19:24:40   
Anonimen
mojcej krasna novica ! sm ful vesela zate.   sm pozabla prej povedat... tko mi je zoprno kar se tiče hrane. prej sm jedla zjutraj pred službo in pol ob 4 ko sm domov prišla, zdej pa preprosto MORAM jest enkrat vmes, pa še mi želodec javla da hoče več. tako me začne bolet, mi kruli, pa slabo mi postane in VEM da se bom ful ful zredila, pa sm že zelo premočna. še kakšna ki več je?

Neposredna povezava do sporočila: 795
21.11.2007 19:27:10   
Anonimen
hruška glede velikosti ploda in tednov. ne vem če si brala ko sem jaz prišla iz prvega pregleda sem zagnala totalno paniko. moj bejbi je bil komaj 4 mm velik in bla sem na koncu 7 tedna. pol pa berem in tut pušenjak pravi, da je med 4 mm plodom in 12 mm plodom par dni razlike. kot se on izrazi, plod ni manjši, ampak je pač mlajši. in mene je s tem popolnoma pomiril.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 19:33:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 797
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 19:51:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 798
21.11.2007 19:53:49   
Anonimen
moje slike so tut vse prevelike... ne vem kaj naj nardimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 799
21.11.2007 19:54:52   
maja24
A katera od vs kadi,k baje da je zarodek ali otrok manjši kokr od nekadilk.Zej nevem kolk je to res sam dost kolegic mi je to že rekl.

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?