|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
21.11.2007 12:26:59   
Nasara88
rebeca, nedolgo nazaj sem sama pisala o čisto enakih težavah kot jih imaš ti. Upam, da bomo zdržali vsaj do prvega UZ. Glede hlač jih jaz že kar lep čas  ne morem zapirati, ker me vse tišči in moti.

Na srečo imam jaz hlače še iz 1. user posted image tako, da tukaj ne bi smela imeti večjih težav. Je pa res, da imam v njih še veliko prostora user posted image Nakupi pa so ugodni predvsem v H&M in C&A, s Kepico pa nimam izkušenj. La Vie je bil takrat ca. 5 let nazaj precej dražji, sedaj pa ne vem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 12:38:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
21.11.2007 12:55:36   
Zvezdica
Punce, jast imam pa manjši problem.
Že en teden sem hudo utrujena, če naredim 5 prehitrih korakov, kondicijsko sem na psu (pa pred nosečnostjo teh težav nisem imela) in ob najmanjšem naporu mi srce razbija do onemoglosti. Rabim 20 min da k sebi pridem. Potem pa spet jovo na novo. Klicala sem g. in je rekla da moram k splošni in na bolniško do 1. pregleda. Res da imam nizek pritisk ampak zdaj me pa skrbi kaj bi to lahko bilo?!?! Še bolj me skrbi to, da sem terenska in sem včeraj skoraj zaspala za volanom.

Kaj mislite, kaj bi to lahko bilo?

LP Zvezdica

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 753
21.11.2007 13:38:17   
Yasminka
Živijo!
jaz sem se pravkar dobesedno privlekla domov. Mi je bilo cel dan tako slabo.... Zdaj se mi sploh ne da kosila delat. Včeraj sem spravljala spat hči in sem zraven zaspala - že ob 20.00. Zjutraj pa sem se zbudila tako utrujena, kot da ne bi celo noč spala.
Glede nosečniških oblačil - v 1.user posted image sem kupovala v Kepici, H&M, Mothercare (na žalost so ga zaprli), La Vie, C&A. Osebno so mi za zgodnjo nosečnost najbolj pasale La Vie hlače, na koncu pa C&A (širši trak ob pasu). Oblačila sem si še shranila, samo ne vem koliko jih bom lahko porabila, saj je bila hči decembrska zdaj bo pa poletno dete. Bomo pa spet zapravljali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 754
21.11.2007 13:44:00   
suzugov
hvala za vzpodbudne besede in tolažbo... sem mal prespala in sem se danes zjutraj drugačne volje zbudila... moje user posted image lepo raste in se razvija!

joj, komi čakam, da si bom prisiljena kupit nove (večje) hlače. zaenkrat še ni nikakršnih sprememb, trebuščka še ni, samo prsi so tumač velike in boleče...

user posted image user posted image user posted image

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.11.2007 13:47:09   
Motoristka
Pozdravljene!

Zvezdica-kaj pa ščitnica?

Mene pa še 10 dni matra VNETJE NOŽNICE, ki pa je vsakič slabše-slišala sem da Canesten ni dober v nosečnosti....ali ima katera izkušnje z jogurtom ali čem podobnim?Bom pa  drugače vprašala v petek, ker imam prvič pregled...samo me je strah da mi bo ginekologinja(je taka bolj čudna)vsakič za vnetje dajala Canesten.

Lp

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
21.11.2007 13:53:58   
lex
evo, jaz sem iz pregledauser posted image . vzela mi je bris, kri za hemoglobin in krvni sladkor, ter me je poslala še v laboratorij na vse krvne preiskaveuser posted image , pri Alini sem mela samo 1 krvno preiskavo, ker vse ostalo velja od prej, sedaj so mi pa spet vse delali. dobila (kupla) sem materinsko knjižico, da sva jo izpolnili. no uz mi ni delala ker sem itak bila prejšnji teden pri njej. naslednji pregled imam 14.12 in NS še pred praznikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . nič šibam kuhat, pa po Aleksijusauser posted image v vrtec

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 13:55:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 758
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 13:56:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 759
21.11.2007 14:03:25   
Yasminka
Motoristka - jaz sem bila teden nazaj pri G. zaradi vnetja in mi je dala Canasten ter še ene svečke, ki sem si jih vstavljala 7.dni. Mi je pa zagotovila, da ne vplivajo na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 760
21.11.2007 14:08:05   
Yasminka
Zvezdica: zaradi podobnih težav kot ti (ampak se mi pojavljajo že od avgusta) sem bila prejšnji teden na EKGju (je bil čist OK), v ponedeljek pa sem dala kri za preiskavo ščitnice. Zdaj čakam do pon. na izvide.

Glede prsi - me tako bolijo in napete so kot kamni. Me je samo strah kako bodo v tej user posted image spet zrastle. Prvič sem šla iz 75C na 85G. Sem komaj dobila moderc za dojenje. Ampak ne mislit, da je bilo kaj več mleka.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.11.2007 14:19:39   
kenya
Evo mene v službi, na kratki pavzi. Šefice ni user posted image user posted image .
Suzugov, mislm, da sva midve čit na istem. Jaz nimam prov nobenih znakov, še prsa me nč ne bolijo, prov nič. Ampak nismo vse iste, tko da to čist nič ne pomeni in škoda se sekirat brez veze zaenkrat- si pravim sama.

Glede nosečniških oblačil- men je v prvi nosečnosti odgovarjalo, da sem si kupla hlače z nizkim pasom, kako številko večje, pa tud majce le kako številko večje. Drugač sem bolj gorenjka user posted image , pa so mi ble cene v Kepici in La Vie mal previsoke in sem kupovala v trgovini Clark, kjer imajo včasih te modele z raztegljivim pasom, pa je blo dost ceneje. Je pa baje v Domžalah, v centru Breza tud ena trgovina z nosečniškimi oblačili, sam ne vem za cene - če je katera v tem koncu.
Za vnetje nožnice je men tud Pušenjak reku za probiotični jogurt. Drugače se pa v lekarni dobijo tud ene svečke, brez recepta....

No, zdej pa letim nazaj na oddelek, preden me zasačjo.

user posted image  in sem vam kar malo fouš že za uspešne 1. preglede.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 762
21.11.2007 14:22:18   
Zvezdica
Ja, ščitnico so mi dali pregledat pred enim mesecem in sem bila na meji.
Je pa res, da sem se zredila za 10 kg (v dveh treh mesecih (iz 56 na 66 halo)) , delam pa vse kot prej - jem normalno, sem aktivna,...

Ja, jutri grem k splošni zdravnici. Me je kar strah, če to lahko kaj na dojenčka vpliva. Že tko sem preplašena, da bi šlo kaj narobe, zdaj pa še to. Strah zato, ker mam skoz filling, da se bo vlilo.

Lex super user posted image .

Komaj čakam svoj prvi pregled user posted image

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 763
21.11.2007 14:23:44   
Zvezdica
Aja, pa še to. Mene skoz nekaj ščemi spodaj, pa sem pa tu je kak krč. Sej to je normalno, ane?

Mislim, ko sem bila prvič user posted image , še pomislila nisem na kaj slabega, ker dejansko se ni nič dogajalo, zdaj sem pa vsa pos,....

Bo že bolje.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 764
21.11.2007 14:33:54   
Motoristka
Najlepša hvala _rebeci_ in pa Yasminki.user posted image .bom to danes naredila.

Zvezdica-držim pesti, da bo vse v redu-sploh glede ščitnice-je zoprno kot hudičuser posted image

Zdaj pa grem kuhat kosilo...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 765
21.11.2007 14:38:10   
Zvezdica
Motorista, res? zakaj? Si dala to skoz?
Jast sem očitno nerazgledana kar se tega tiče.

Mater,...Bo že. Samo da ne škodujee user posted image .

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 766
21.11.2007 14:56:05   
Inigo
evo, še ena juljijka. mi bomo prvič zibali 7.7.2008 user posted image in punce ne boste verjele: nosim že prave nosečniške hlače, saj starih ne morem zapreti! user posted image če pa je že šlo, pa so tako tiščale, da mi je bilo še bolj slabo... user posted image

včeraj sem imela drugi pregled in končno videla kako "velik" je naš fižolek. celih 11 mm ima user posted image in srček bije kot zmešan.

kdo če bit bolj vesel... user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 767
21.11.2007 14:57:48   
Motoristka
Meni so tudi sumili naščitnico, ker jo ima babica(preveliko delovanje)...meni je že ob majhnih naporih srce norel, bila sem nenormalno hiperaktivna, oči so me matrale, panični napadi, menjavanje razpoloženja-obupno-bilo je hvala bogu vse o.k.Vidim pa pri babici kako je bilo hudo-so ji potem z jodom uničili ščitnico, zdaj pa jemlje tablete, ki so do konca življenja..pa še zdaj ima težave z srcem-stalno preskakovanje(na pregledu srca pa je bilo vse o.k.), pa z očmi...ščitnica je kar en hudičuser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 768
21.11.2007 16:17:15   
Anonimen
inigoooooooooo user posted image user posted image user posted image  dobrodošla. matr bo velik julijskih otrok naslednje leto user posted image   zvezdica, praviš da te boli, ščemi, pika v trebuhu. mislim da je to normalno. mene tudi. kar naprej neke nove neznane bolečine, da že sploh ne vem več, kaj je to... user posted image  pa še v križu me zbada.   glede slabosti... men je tut vedno bolj slabo, zjutraj, čez dan, zvečer, tko v sunkih, zjutraj zbruham, popoldne zdržim, pa zaenkrat še gre. če bo pa prehudo, bom pa naprej razmišljala. je pa hudo, ko mi pride slabost in ne smem niti zakašlat, ker takoj dobim kepo v grlu, ki je že blizu bruhanja.   aja pa zvezdica, glede srca, baje da je to dokaj normalno, ta hitri utrip po neki aktivnosti. jaz odkar sem noseča, grem samo po stopnicah, pa se mi srce fuuuul usuje bumbumbum in rabim kar nekaj časa, da se umiri.  punce spregledov, bravo bravo bravo , same lepe novičke. jaz pa še 4 dni, pa bom spet videla svojo pikico. upam da bo že kak centimeter velika pa da ji bo pridddno bil srček.   uživajte 

Neposredna povezava do sporočila: 769
21.11.2007 16:55:55   
SM10
Rebeka držim pesti za jutrijšnji pregled. Jaz sicer še ne pričakujem bitja srčeka, ker bo komaj 5t6d, tako, da bo verjetno šlo samo za potrditev nosečnosti.

Drugače pa sem čisto hin od utrujenosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
21.11.2007 16:59:22   
nanka
Tudi jaz sem s pregleda. Imam precej nezgovornega doktorja, tako da nimam nobenih mer bebe. Pregled je bil vaginalni, videla sem bebo, utrip je bil viden, noseča sem 7 do 8 tednov, NS imam 27.12. in to je to. Kupiti moram materinsko knjižico in jo prinesti s seboj na naslednji pregled. Pregled je trejal 5 minut in to je to. Aja pdp imam po novem 8.7.08.
Sem pa neznosno utrujena in grem počivat vsak dan ko pridem iz službe. Samo kakšne pol urice rabim pa sem kot nova. Tako je bilo v vsaki nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
21.11.2007 17:01:30   
SM10
Anja PH tudi tebi veliko sreče jutri.

Lex kako lepo...., kje pa ste ostale Angelina, Mojcej, Nanka, ke ste imele danes pregled. Javite nam dobre novičke.

Zdaj grem pa res malo počivat.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 772
21.11.2007 17:02:43   
SM10
Nanka pravkar sem razmiašljala o tebi.

Spočita se s pikico.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 773
21.11.2007 17:14:31   
lex

user posted image

najsi PDP 2.7.08 (1user posted image ) pregled 19.12.07
 mis PDP 3.7.08 (2user posted image )
 Katy/o/ PDP 4.7.08 (1user posted image ) pregled 4.12.07
Anja PH PDP 4.7.08 (1user posted image ) pregled 22. 11.07
 lunica 24 PDP 5.7.08 (1user posted image ) pregled 26.11.07
lex PDP 7.7.08 (3user posted image ) pregled 14.12.07
Nasara88 PDP 7.7.08 (2 user posted image ) pregled 29.11.07
claude PDP 7.7.08 (1user posted image )
jerebica PDP 7.7.08 (2user posted image ) pregled 27.11.07
maja 24 PDP 7.7.08 (1user posted image ) pregled 4.12.07
Inigo PDP 7.7.08 (1user posted image )
KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image )
 Tinky PDP 8.7.08 (1user posted image ) pregled 22.11.07
Mojcej PDP 8.7.08 (2user posted image ) pregled 21.11.07
nanka PDP 12.7.08 (4user posted image ) pregled 27.12.07
Petra PDP 9.7.07 ali 10.7.08 (2user posted image ) pregled 28.11.07
Juno PDP 10.7.08 (1user posted image ) pregled 18.12.07
*Angelina* PDP 12.7.08 (1user posted image ) pregled 21.11.07
_rebeca_ PDP 12.7.08 (1user posted image ) pregled 22.11.07
ilitac PDP 12.7.08 (3user posted image ) pregled 27.11.07
Hruška debeluška PDP 12.7.08 (1user posted image ) pregled 3.12.07
Motoristka PDP 13.7.08 (1user posted image ) pregled 23.11.07
karmi25 PDP 14.7.08 (2user posted image )
ksenci PDP 14.7.08 (1user posted image ) pregled 6.12.07
zarjica PDP 15.7.08 (1user posted image )
CIPRESA PDP 15.7.08 (2user posted image )
Balonchy PDP 15.7.08 (1user posted image ) pregled 10.12.07
lavita* PDP 15.7.08 (2user posted image ) pregled 18.12.07
andras PDP 17.7.08 (1user posted image )
kenya PDP 17.7.08 (2user posted image )
SM10 PDP 19.7.08 (1user posted image ) pregled 22.11.07
anonimmna PDP 20.7.08 (2user posted image )
tincy82 PDP 20.7.08 (1user posted image ) pregled 3.12.07
lindy PDP 20.7.08 (1user posted image )
suzugov PDP 20.7.08 (1user posted image ) pregled 27.11.07
Yasminka PDP 22.7.08 (2user posted image ) pregled 7.12.07
Zvezdica PDP 24.7.07 (2user posted image ) pregled 12.12.07
Erin PDP 31.7.08 (1user posted image )
papir ? (1user posted image ) pregled 19.11.07
nima (1user posted image ) pregled 3.12.07
kenya (1user posted image ) pregled 28.11.07
s@nny?

Evo seznam, če kaj manjka, je narobe ali se želite dodati mi javite.

Inigo pozdravljenauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 774
21.11.2007 17:28:45   
Nasara88
Zvezdica a lahko nekaj vprasamuser posted image  Kaj pa si mislila s tem, da se prvic ni nic dogajalo? Ce sem spregledala, kaksen tvoji post od prej se opravicujemuser posted image  Pa ce ne zelis o tem pisati, tudi razumem.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?