|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
9.11.2007 21:05:55   
lex
enostavno jih ne imej v hladilniku, še samo jogurte, ko te bo pa vprašal zakaj ni reberc pa reči, da se ne bi rada preveč zredilauser posted image

mene pa uho boli in če ne bo bolje grem jutri k dežurnemuuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa bo spet ena neprespana noč za mano (dans ponoči me je tamala skor s posteje vrgla!!!!!!!!!!! user posted image mali tolk se je rinla k meni)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.11.2007 21:14:28   
Balonchy
Dober večer čvekice...
Je pa res danes malo "okrnjena" posadka user posted image

Kako ste preživele dan?
Kaj novega z vašimi nosečniškimi znaki?
Jaz mam samo zelllooooo povečan apetit user posted image  in na otip malo "bolijo" zizike user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 302
9.11.2007 21:45:02   
LuNa73
no draga lunca24, kar sem hotla sem nardila... zdej pa čakam na ferarri user posted image !
vidim, da kar lepo tu uživaš in da se lepo lepo obnašaš..lepo vzgojo si imela, ni kajuser posted image ! A, ne? user posted image Jah kar se slabosti tiče pa... v tem primeru ti jo privoščim, veš user posted image ! Ampak naj pa čim hitreje mine!

Ostale nosečke pa... pazite nase in svoje pikice!user posted image  Pa čim lepšo nosečnost vam želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
   [Brisano sporočilo]
10.11.2007 8:29:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
10.11.2007 9:01:18   
Anonimen
Jutrčke Mojcej user posted image  Pa maš res živžav z malim user posted image

Meni je to še prihranjeno oz. še nimam otrok, da bi me ob vikendih metali iz postelje user posted image  

Jaz imam pa danes dan zase...oz. pol dneva no. Masaža hrbta, masaža stopal, pedikura in manikura. Ali ve tudi kdaj rabite tovrstne dneve zase? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
   [Brisano sporočilo]
10.11.2007 9:10:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
10.11.2007 9:54:50   
Anonimen
helooo luna, pa človek ne more verjet, prav povsod me najdeš user posted image user posted image  prav prijetno presenečenje. zdej pa res dobiš ferrarija al pa dva. sam barvo povej.  drgač pa nič novega, počutim se tak fajn, da se sprašujem, če sm sploh noseča user posted image user posted image user posted image user posted image  mejte se 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
10.11.2007 11:43:54   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

počutim se tak fajn, da se sprašujem, če sm sploh noseča user posted image user posted image user posted image user posted image  mejte se 

user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem tvojemu postu lunica24.
Men za enkrat tut nič ne fali! user posted image

Drugače imam pa jaz tudi pol dneva zase... Zjutraj sem bila pri frizerju, potem mal po trgovinah s kolegicami, seveda je temu sledila obvezna kavica (sem pila kakav user posted image ) in zdaj sem se spravila k računalniku - ob tem, da po malem kuham kosilo.
Po kosilu bova šla z user posted image  na en sprehodek kasneje popoldan pa nimam pojma kaj bova/bom počela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.11.2007 12:30:36   
Tinky
Punce, zanima me, ketere tablete s folno kislino pijete?
Mal sem čekirala po internetu in baje so najboljše Elevit, saj vsebujejo 2kratno vrednost f.k. kot Tifol, poleg tega pa je še dosti drugih vitaminov, ki jih v nosečnosti potrebujemo.

Do sedaj sem pila Tifol in se sprašujem, če je čas za zamenjavo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.11.2007 14:25:09   
Balonchy
Jaz pijem Tifol.

Glede Elevita sem pa tudi jaz slišala pohvale. Kje se ga pa dobi?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.11.2007 14:34:26   
Tinky
Balonchy, ga dobiš v lekarni.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.11.2007 14:56:53   
Balonchy
A ti boš presedlala na Elevit?
Če ga že katera konzumira naj kaj več sporoči! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.11.2007 15:00:29   
Tinky
Jah, razmišljam v tej smeri, saj vsebuje tudi druge vitamine in glede na to, da se ne prehranjujem full zdravo, bi blo kar pametno.
Če ga katera že pije, pa naj pove še svoje mnenje.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.11.2007 16:05:18   
Anonimen
Jaz že dalj časa jemljem od Natural Wealth vitamine za lase 8imam lasne podaljške pa je bojda pametno ohranjati svoje korenine zdrave), ki imajo med drugim tudi 200 mikrogramov folne kisline in je G rekla, da je popolnoma dovolj (nekateri viri pravijo, da je potrebno 400 mikrogramov - ampak je potem več verjetnosti za slabosti).

Potem pa še koralni kalcij (vsebuje kalcij, magnezij in vit. D3) - 3,2 grama na dan oz. 4 kapsule.

Sem s farmacevtske stroke in po mojem mnenju je bolje Elevit Pronatal kot Tifol, saj vsebuje tudi (prepotrebne) vitamine in minerale.

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
10.11.2007 16:11:12   
nanka
Dan,
uf kako je mrzlo zunaj, nič kaj prijetno ni. Sva s tamalo ravnokar noter pobegnile, ker naju je dobro prepihalo.

Jaz jem centramed mami, pa še to ne vsak dan, sem kar malo pozabljiva.

Moji znaki so tudi vsi izginili, samo malo me še joškice bolijo, drugače pa nič. Tudi slabosti še ni, upam da tako tudi ostane.
Kar se pa tiče časa čisto zase, ga že nekaj časa nimam, vendar ga tudi ne pogrešam, ker niti nisem tip človeka ,ki bi hodil h kozmetičerki, pediterki in podobno. To meni ne pomeni razvajanja ampak ravno nasprotno. Veliko rajši si v v miru privoščim poležavanje na kavču ob dobri knjigi ali pa filmu.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.11.2007 16:12:51   
CIPRESA
Anja jaz sem pa po tabletah Elevit postala ful zaprtauser posted image In sem zato prešaltala na Tifol.
Potem sem pa premišljevala če naprimer  jemljem tablete Elevit ki imajo vsega veliko v sebi potem naprimer Donat ki ravno tako vsebuje Magnezij in Kalcij... ne smem pit hkrati al kako je s tem?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.11.2007 16:19:08   
CIPRESA
Oj nanka tudi pri nas piha kot pri norcih, samo malo sva s tamalmu mogla it ven ker drugače ima energije za znoret in smo ponoči do 9-10 pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ga fino napravim in  grem ven, zaenkrat se mi še ni prehladil!

O času zase pa raje nebi, jaz sem se kar navadla na to da ga pač imam zelooo maloooo, od 9-10h zvečer ko mali mrkne -12h zvečer ko jaz zaspim na kavču. Ostalo pa ga delim z mojim Žigom in včasih je prav fletnouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.11.2007 16:19:18   
Anonimen
Cipresa, verjamem, da te je zaprlo. To so vse kontraindikacije tako Elevita kot Tifola.

Donat je vsekakor dobrodošel! Jaz ga redno pijem čeprav nisem zaprta, ravno zaradi elektrolitov. Razstruplja črevesni trakt in to je tisto kar nosečnice potrebujemo user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
10.11.2007 16:21:31   
CIPRESA
A potem lahko jem tablete Elevit in hkrati pijem Donat za boljšo prebavo?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.11.2007 17:13:52   
Anonimen
ja glede tifola in tega, jaz tudi jem samo tifol, men je vse ostalo čist preveliko za pogoltnit. ene roza tablete ne vem katere so, so kot veliki bonboni. no way da gre to po grlu. 

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
10.11.2007 19:35:10   
Anonimen
A potem lahko jem tablete Elevit in hkrati pijem Donat za boljšo prebavo?

Lahko user posted image

Sicer sem pa z nakupov in sem naravnost presunjena nad svetlobno hitrostjo trgovcev... Povsod so že smrekice, jaslice in novoletni okraski user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
10.11.2007 20:02:25   
lex
anja midva sva sred oktobra stopla v ritar v mb in se je meni skor božič zasral, ker je bilo že vse okrašeno in bunkice itd naprodajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa dans tolk utrujena, se mi zdi da bom kar skup vrezala, pa še bajto sem morala spucat, ker si je moj dragi namislil martinovo pojedino pri nas, da jim povemo novičko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.11.2007 21:39:54   
Anonimen
dober večer punce.

Mene je bilo pa prej tako strah, da sem se čist tresla. Šla sem na WC in na papirčku videla kar precej svetlo rjave sluzi. Tako se je začelo tudi nazadnje pred SS-s sluzjo in me je kar odpihnil na urgenco. Sem se ulegla na mizo in sem se čist tresla. Obupno, kaj mi psiha dela. Je zdravnica pogledala in je rekla da vidi rjavo sluz, ampak da ne ve zakaj je tam. Mi je naredila UZ in videla gestacijsko vrečko in notri rumenjaček in mini pikico, ki je rekla da bi lahko bil plodek ampak da ne more pa trdit.
Da pa naj počivam in da se moram predvsem umirit. Joj, a bo že konec teh najbolj kritičnih mesecev, da se malo umirim. Vrečko pa je namerila veliko 1 mm.

Dajte mi kaj vzpodbudnega povedat. Saj so ženske normalno donosile navkljub rjavi sluzi kajne da so??

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
10.11.2007 21:48:37   
lex
ja sem pred skoraj 3 leti. Sem 2x doživela kar velik rjav izcedek, ki pa se je ulil in je bilo konec. Nisem šla niti do G, ker se je prej umirilo. Se vidi da sem bila še mlada in naivnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.11.2007 9:22:27   
Anonimen
jaz sem pa dans tolk utrujena, se mi zdi da bom kar skup vrezala, pa še bajto sem morala spucat, ker si je moj dragi namislil martinovo pojedino pri nas, da jim povemo novičko.

lex javi kako je šlo user posted image

Angelina, nisem še bila v tej situaciji, lahko samo držim pesti, da bo vse v redu user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?