Anonimen
|
Oj, punce! Pri meni vse po starem, še vedno bolna, zdaj sem ful prehlajena, da komaj živim. Včeraj sem v največjih mukah, ko nisem mogla več niti prav dihat, končno vzela eno tableto Lekadola, čeprav je najprej nisem imela namena vzeti. Pa ni šlo drugače. Čisto sem že izmozgana, le kdaj bo konec vsega tega? Upam, da ne bom tako bolehna celo nosečnost..... ok, dovolj jamranja. Sicer se počutim dobro, slabosti so minile, le zaradi utrujenosti se še pojavijo. NS imam čez en teden, tak da res že komaj čakam. Novičko sva povedala vsem na božič in so bili veseli. Zdaj pa samo upam, da bo na NS vse v redu. Sem zdaj klicala g., da preverim, če moram imeti s seboj kak CD, pa ne delata do 3.1., tak da moram takrat poklicat. Lunica, ja, tudi jaz bi šla še po eno mnenje k dr. Pušenjaku, saj lahko kvečjemu pridobiš, nimaš pa kaj izgubiti. Vsaka bi želela v tvoji situaciji slišat še eno strokovno mnenje. Imam en predlog. Kaj če bi vsaka na koncu svojega posta napisala tedne nosečnosti, da bi se bolj znašle, npr. 11t4d? Ker včasih katera opisuje kaj o trebuščku in slabosti, pa nima niti trakca, pa jo je potem potrebno iskati po seznamu, kdaj ima PDP, tak da bi to bilo malo za orientacijo. Kaj pravite? anonimna 11t/4d
|