|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
28.12.2007 9:57:15   
maja24
Lex jest mam tut pregled 11.1

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.12.2007 11:03:26   
Inigo
Nasara88 - ja ja, nujno rabiš s sabo DVD - R!!! user posted image mi je posnela 4 filmčke dolge po 4 do 6 minut user posted image in sem včeraj še ene parkarat pogledala vse skupaj... ne moreš se nagledat...

a katera ve mogoče, če se da na RR tut filmček naložit? bi vam pokazala kak naš pišek maha user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.12.2007 12:59:23   
sasula

odgovor za MARPA, ki mi je poslala na zasebno in ti ne morem odgovoriti na zasebno spročilo, ker mi šteka računalnik(bom popravila)

Priv ultrazvoj sem imela začetek 9 tedna. In TEst je bil pozitiven po 28 dneh zadnje mensturacije. Drugače sem imela jaz vedno menstruacijo nekje od 30-35 dni, vendar je test pri meni pokazal že po 28 dneh dve črtici.
Upam, da ti bo tole v pomoč.

Pozdravček, lahko mi pišeš tudi na zs,bom poštimala:)
S

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.12.2007 13:21:20   
Anonimen
Oj, punce! Pri meni vse po starem, še vedno bolna, zdaj sem ful prehlajena, da komaj živim. Včeraj sem v največjih mukah, ko nisem mogla več niti prav dihat, končno vzela eno tableto Lekadola, čeprav je najprej nisem imela namena vzeti. Pa ni šlo drugače. Čisto sem že izmozgana, le kdaj bo konec vsega tega? Upam, da ne bom tako bolehna celo nosečnost..... ok, dovolj jamranja.
Sicer se počutim dobro, slabosti so minile, le zaradi utrujenosti se še pojavijo.
NS imam čez en teden, tak da res že komaj čakam. Novičko sva povedala vsem na božič in so bili veseli. Zdaj pa samo upam, da bo na NS vse v redu. Sem zdaj klicala g., da preverim, če moram imeti s seboj kak CD, pa ne delata do 3.1., tak da moram takrat poklicat.

Lunica, ja, tudi jaz bi šla še po eno mnenje k dr. Pušenjaku, saj lahko kvečjemu pridobiš, nimaš pa kaj izgubiti. Vsaka bi želela v tvoji situaciji slišat še eno strokovno mnenje.

Imam en predlog. Kaj če bi vsaka na koncu svojega posta napisala tedne nosečnosti, da bi se bolj znašle, npr. 11t4d? Ker včasih katera opisuje kaj o trebuščku in slabosti, pa nima niti trakca, pa jo je potem potrebno iskati po seznamu, kdaj ima PDP, tak da bi to bilo malo za orientacijo. Kaj pravite?

anonimna user posted image  11t/4d

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.12.2007 15:35:52   
Anonimen
hvala bejbike, zlate ste. je pa danes moj dragi klical v pušenjakovo ambulanto in mu je sestra povedala, da sicer lahko prideva, ampak da ima že 35 naročenih, da mi niti ure ne more dat, da jih je več kot ponavadi. zdaj sva se soglasno odločila, da pač počakava, da pride dr. strah iz dopusta, nekje v torek, sredo pričakujem odgovor (ne naslednji teden, ampak čez 10 dni). potem pa lepo naročit na amniocentezo, kjer bojo končno povedali, da mava zdravega otroka in potem veselo uživam naprej :user posted image  sem postala ful optimistična in mislim da bo še vse ok. sem kar nekako spregledala vse vaše dobre novičke, zato naj za nazaj in naprej vsaki čestitam za dobre rezultate in uživajte. papa lunica24    12t 6d

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.12.2007 18:36:26   
Majuska
Da se še jaz malce javim, nekaj časa sem bila brez internetne povezave in se nisem mogla javit. Imela sem prvi G. pregled in je dohtarca ugotovila, da se zanosila malce kasneje, kot kaže koledarček na RR. Zdaj smo v 9. tednu in dete pridno raste, vse je v redu. Dobila prvo slikco user posted image

Čist sem še zmedena in hepi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.12.2007 19:29:59   
Nasara88
Inigo - super sem vesela, da posname filmcek oz. filmcke user posted image  Jaz na zalost ne vem, ce se da to zadevo naloziti na RRuser posted image  bi pa bilo res lustno za pogledat user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
28.12.2007 19:58:06   
veseljko
ojla,

tudi za menoj je prvi uradni pregled, vse ok.. moram pa se vedno strogo lezati zaradi krcev in izcedka.
naslednji pregled imam 24.1.

lepe praznike vsem in drzim pesti za vse, da bo julija pravi baby bummmuser posted image

10t5d

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
28.12.2007 21:34:39   
Inigo
mogoče bi morala glede objave videev povprašat administratorja oziroma moderatorja RR... bom jutri spisala en mejlček, če je to možno.

filmčki so res enkratni! boš videla... user posted image user posted image

(odgovor članu veseljko)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 10:52:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 11:14:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 11:15:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2762
29.12.2007 11:27:28   
Anonimen
Hruška debeluška, saj jutri pa bo kmalu in se boš potem lahko cartala. No, jaz pa mojega imam doma, pa se nič ne cartava, ker meni sploh ni do tega. Pravzaprav mi ni do ničesar. Še dobro, da imam tako razumevajočega moža.user posted image

Danes še nisem imela niti zajtrka, ker nimam apetita. Zdaj se mi npr. lušta sadna solata s smetanouser posted image , mislim, na tešče. Grozna sem! Pa se mi ne da nič naredit za jest, ker mi niti dišat ne more, ker sem tak prehlajena, da sem brez voha.

anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2763
29.12.2007 11:28:58   
Anonimen
Ups, 11t/5d.user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
29.12.2007 11:57:19   
Tinky
Daaan

Uf, danes sem bila pa full pridna. Generalno sem spucala stanovanje, oprala in zlikala perilo, pa še orehove rogljičke sem naredila. Mmmm....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 12:04:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
29.12.2007 12:08:39   
Anonimen
Flower, v naši družbi boš vzdržala brez problema. Ti, a lahko pridem k tebi na kosilo? Zdaj si mi lušte naredila.user posted image

Jaz pa grem zdaj spečt čokoladne navihančke, si me spomnila Tinky.user posted image

anonimna user posted image  11t/5d

Neposredna povezava do sporočila: 2767
29.12.2007 12:17:28   
Tinky
Kako smo pridne danes user posted image
Za kosilo bom pa naredila fuže s tartufi.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 12:17:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 12:18:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2770
29.12.2007 12:18:48   
Tinky
Flower, če se boš še naprej pridno učila, ti bom prinesla mal rogljičkov, pa kakav seveda. user posted image  

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2771
29.12.2007 12:29:51   
netki
lunica24....dr. Strah menda začne delat 3.1.08. Ko sem se jaz naročala na NS mi je tako povedala. Ker najprej me je hotela naročit 28.12. pa je rekla da takrat dela nekdo drug. Sem imela pa željo po dr. Strahovi in je rekla da ni problema, da potem pa 3.1.. Tako da naj bi že prej začela.

13t

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
29.12.2007 12:33:55   
Anonimen
oo netki super fino fajn, hvala za novičko. user posted image  punce, jaz sem pa ravn s kosila, o moj bog, kako žremo med prazniki, ne morem niti rečt da jemo, ker to ni res user posted image user posted image user posted image  pa obiski nonstop, pa okol hodiva z mojim pa kr jaooooo user posted image  zdej pa še nov let, pol pa itak mal miru. ja punce same pridne ste tu morm rečt, tinky mimgrede a se ti še kej pospravla? jaz mam posodo za pomit user posted image user posted image user posted image user posted image   punce mejte se , papa  13 t

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
29.12.2007 12:35:41   
Anonimen
aja lex (mim grede, ful si pridna s seznamom), jaz mam 18.2 pregled in morfologijo. madona kak hitr čas teče, berem junijčice že brce čutijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
29.12.2007 12:38:59   
Motoristka
Pozdravljene!

Sem z nuhalne svetline pri Pušenjaku-je pa res faca ta človek...rezultati so v redu, je vse o.k.....samo z mano pa še vedno ni bolje-stalna slabost z bruhanjem, ki ne neha, driska da je joj, želodec me boli da je joj....upam, da bo kmalu minilo in da je samo kakšna virozauser posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.