|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 11:59:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: Julijčice 08
27.12.2007 12:19:05   
Inigo
helow punce!

jst sm končno domaaaaaaaaaaaaaaaa!!! user posted image sem bila v bolnici user posted image že 17.12 so me sprejeli in sem danes prišla domov. imela sem hudo virozo in vnetje mehurja. grozno me je bolel trebuh, ker sem obupno kašljala... imela sem visoko vročino... in so me kar sprejeli na ginekološkega, da so lahko mojo pikico nadzorovalo. bilo je... grozno!!! saj sem morala biti sama v sobi, ker bi lahko koga nalezla. no, kasneje so ugotovili, da nisem kužna... user posted image dobivala sem kar 3 antibiotike hkrati. zdaj pa sem še dobila reakcijo na toliko zdravil, da mi je jezik zatekel, neke balončke mam po jeziku, nilč ne okusim... punce... vse se me je lotlo kar obstaja!
ampak naš korenjaček je pa vesel in aktiven malček, saj brca, plava,
e prstek sesa - smo videli na UZ user posted image user posted image user posted image zdravnica je rekla, da sem tako zbolela, ker mi mali vse poje, vse vitamine popapca, kljub temu da jemlem Centramed mami... zato sem tudi shujšala... mali celo prehiteva za par dni... morala bi biti v 13 tednu, sem pa v 15tem.... jp!
danes ob 15ih imam NS in vam sporočim kako kaj kaže. mogoče bomo že videli kaj skriva med nogicami - bo igral nogomet al bo baletka user posted image

lepo se imejte in zdaj se bom kaj več javljala!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2727
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 12:25:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 13:15:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.12.2007 13:41:11   
Nasara88
Ojla punceuser posted image

mislim, da je naša tema po kupu slabih novic počasi spet zaživelauser posted image

Inigo - super, da je vse vredu s tvojo pikico. Pa poročaj kako bo na NS (če se ne motim pri dr. Pelkičevi kot jaz; jaz tudi upam, da se bo že videlo tisto med nogicami) user posted image

Rebeca - verjamem, da si se user posted image prestrašila krvavitve.

Flower - tudi jaz imam pri dr. Pekičevi NS. Bom poročala po 4.1., ker vidim da imaš ti pregled za mano.

Neposredna povezava do sporočila: 2730
27.12.2007 14:15:15   
Inigo
ja, samo da je vse ok! zdaj pa šibam na bus.

se slišimo zvečer!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.12.2007 14:15:27   
SM10
Oglašam se po krajšem premoru.
Še vedno so slabosti in glavoboli. Povejte mi s čem si naj zjutraj umivam zobe, ker ko dobim kalodont v usta, se začne zvijanje in bruhanje.
Glede teže sem še vedno 2,5 kg v minusu.

Vsem pa želim lepe praznike še naprej in pazite na pikice.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
27.12.2007 16:38:39   
nanka
Danes sem bila na NS, videti je vse OK srček je bil kot za stavo, dete je bilo čisto pri miru, tako da je komaj izmeril, no proti koncu pa se je prebudil. Nosna kost je vidna rezultat je 1,3 mm, tveganje 1:1500, ostale rezultate sem pozabila, ker sem morala oddati izvid na DHT testu. Za spol nisem vprašala, ker je komaj videl tisto kar bi mora, bom pa vparašala na morfologiji sigurno, čeprav se mi zdi da bo fantek;  sem pa prosila g., če mi da še napotnico za DTH in sem že bila na polikliniki in dala kri. V roku 10 dni bodo testi in če bo vse OK me ne pokličejo, drugače me pokličejo. Sem pa takoj šla tudi na zavod za transfuzijo krvi in dala še kri za toksoplasmozo, tako da sem vse uredila takoj.

Prestavljen imam PDP, po novem je 08.07. naročena sem že na morfologijo, ki bo 04.03., 25.1. imam navaden pregled,samo kri in voda.

< Sporočilo je popravil nanka -- 27.12.2007 16:50:48 >

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
27.12.2007 17:03:50   
Anonimen
punce, prosim za nasvet... kot veste sem bila v soboto na nuhalni ki je pokazala tveganje 1:91 v ponedeljek sem dala tudi kri za dvojni presejalni test. danes sem imela redni pregled pri svoji osebni ginekologinji, ki dela samo še do jutri, potem pa gre za 6 tednov na izobraževanje. rekla mi je, naj poskusim dobit izvid dvojnega presejalnega testa, če bi že slučajno bil, da mi lahko jutri kar napiše napotnico, če bi tveganje še vedno bilo večje kot 1:300. klicala sem doktor strah ki mi je delala NS in se potem spomnila, da je odsotna do 7.1.2008, zato sem klicala direkt laboratorij. Moj izvid je bil res že tam, laborant je bil zelo prijazen in mi je povedal podatke, ampak zdaj si pa nimam z njimi kaj pomagat, ker so pač samo številke. pisala sem doktor pušenjaku, ki mi je rekel, da mi tveganja ne more računat kar tako, lahko pa me stisne nekam vmes to soboto, pod pogojem da celo nuhalno še enkrat opravim pri njemu. in zdaj... kaj bi naredile ve? glede na to, da grem na amniocentezo v vsakem primeru, tudi če se tveganje zmanjša in bo samoplačniško in da grem v postojno, kjer imajo AC samo vsake 14 dni... in da bo dr. strah prišla šele ko bom že polnih 14 tednov, jaz pa če zamudim tisti 14 dnevni rok, bom prišla na amniocentezo šele v 17 tednu... razmišljam ful. it v soboto pušenjaku ali kompliciram. samo meni se zdi vsak teden pomemben, če bo rezultat na AC da mam downčka, potem bi rada bla čimmanj noseča da naredim splav.  ful sem zmedena. a bi pretiravala, če grem še k pušenjaku v soboto, na še eno nuhalno in ne počakat 10 dni, da pride domov doktor strah? bojim se da izpadem komplikator in da bo doktor strah jezna, da sem šla po drugo mnenje. ma obremenjujem se z vsem no. prosim mnenja

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.12.2007 17:09:13   
nanka
Lunica, jaz bi na tvojem mestu šla k Pušenjaku, da naredita še en o NS in ti da tvoja g. napotnico za amniocintezo. Jaz sem takoj za drugo mnenje in še lažje ti bo, ker boš naredila vse za svoje dete in nikoli ne boš imela slabe vesti, to bo vajina odločitev za celo življenje, pa kakršna že bo.

Meni se pri tvojem rezultatu ne zdiš komplikator, sploh ne, ampak odgovorna mamica, sploh pa saj Strahovi ni potrebno vedeti, da si šla h Pušenjaku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 18:27:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
27.12.2007 18:45:07   
Motoristka
lunica24...ti se kar najavi v sobot na nuhalno. pri Pušenjaku...jaz jo imam tudi ob 8:15user posted image ....sem ravno prišla z urgence..od zvečer samo bruham, kar pojem in so rekli, da sem staknila eno virozo...počutim se obupno-slabost da komaj stojim, bruhanje v neomejenih količinah, želodec me boli za znoretuser posted image ..komaj čakam, da bo konec...pa ravno danes ko imam rojstni dan...nisem za nikamoruser posted image .Grem ležat...

Neposredna povezava do sporočila: 2737
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 18:46:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2738
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 19:22:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2739
27.12.2007 20:28:23   
Inigo
joj zeza ta RR... noče objavit... user posted image

na hitro da obnovim, ker zdajle že 4. pišem.

nuhalna je bla suuuuuuuuper. najprej je dete spalo in ga nismo mogli nikakor zbuditi. smo skakali smo migali z bokeci sem in tja... ni šlo! user posted image potem me je G poslala na sprehod hitre hoje za 20 minut. no, potem pa je blo. pol je pa migalo, kot za stavo user posted image
spol se ni videl, ker je popkovina bila med nogicami in ni bilo videt... je pa rekla, da bi ona rekla, da bi to lahko bila punčka. bomo videli kasneje! user posted image
tveganje je 1:5792 kar je super. veliki smo 7cm, srček bije 158, rok pa so mi prestavili na 4.7.2008.

lex - malo popravkov, moj PDP je zdaj 4.7.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2740
27.12.2007 21:36:27   
lindy
Ja kolk je lepo brat take novičke, jest tud komi čakam 9.1, da grem na ns. Drugač me pa skoz ene prebavne motnje dajejo, pa spodaj me špika pa mal boli, upam, da je z mojo pikico vse vredu!user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
28.12.2007 7:48:37   
Nasara88
Dobro jutro punceuser posted image

lunica - kar idi k dr. Pušenjaku, da se pomiriš. Tako kot so napisale že druge punce, saj dr. Strah ne rabi vedet.

Inigo - no vidiš pa je za teboj user posted image in spet si videla svojo pikico. Eno vprašanje glede pregleda. Kaj si imela CD zraven? Si dobila kaj sličic itd.?

Tudi jaz sem se do sedaj zredila za 5 kguser posted image . Saj se sploh ne bojim, da jih ne bi dol spravila, vendar sem imela v prvi user posted image težave na koncu, ker sem se preveč zredila (25 kg) in se bojim, da bi se ponovilo. Pa kaj ko pa sem, dokler so slabosti trajale (že en teden je miruser posted image ) morala vsako uro nekaj pojesti, da ni bilo hudouser posted image . Mogoče pa bo sedaj boljšeuser posted image .

Pridne bodite in pobožajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 8:45:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
28.12.2007 8:50:57   
maja24
Dobro jutro pupe moje,včeri sm bla na NS blo je zelo lepo,moj pišek raste velik je že 4.7cm,sm v 11t5d,tveganje za DS ni je blo 1:6886,pikec se lepo razvija,pa tut plesat že zna ampak se mi zdi da najraj pančka ker ga je mogla ene parkrat mal z UZ zrukat da je začel plesat,srček mu bije 162 (nama ga je dala za poslušat,blo je zelo lepo slišat),pa tut spol nama je povedala je zaenkrat še skrivnost lahko vam povem da me občutki niso varali kar se spola tiče,je pa rekla da ni 100%.
Mi je na CD dala tri kratke filmčke v 4D,fotke sm pa dala v album tolk da jih loh pogledate,sam pomoje se ne vid tok dobr,ker sm kar se tiče fotkanja en velik amater tolk da bo pol moj zrihtov ker bol obvlada.
Ko sva šla vn mi je moj dau lubčka,pa še na večerjo me je pelov,TO JE RES NAJLEPŠE DARILOuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
28.12.2007 8:58:14   
Tinky
še ena lepa novica user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja, moj vesoljček je podoben tvojemu (4d) user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
28.12.2007 9:03:02   
maja24
Tinky moj mu tut prav da je vesolca vidu pa sm ga kr kregalauser posted image ,drgač pa a niso to nori občutki k zagledaš svojga pajaca kolk se lepo premika pa razvija,da na koncu komi čakaš da se rodiuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
28.12.2007 9:09:49   
Tinky
Ja, nor občutek je, še posebi ko ga zagledaš 4d user posted image .
Meni je pokazala tudi vse prstke na roki (podobno kot pri žabi) in slikco stopal je naredila (jo imam v albumu).

Tebi se trebušček že kej pozna?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
28.12.2007 9:12:16   
maja24
Men je tut pokazala kako zgledajo nogice sam ni mi pa naredla fotke.

Trebuh mam pa tak ko da bi bla v 6mescu,nevem kaj je to user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
28.12.2007 9:43:34   
lavita*
Pozdravljene punce!

Se nisem že lep čas nič oglasila in upam, da ste vse vredu!

Jz še vedno ful bruham. Ponavadi zvečer vso hrano. poleg tega mi tud ne paše nič kaj jest. Na pregeldu so ugotovili, da sem skoraj malo dehidrirana. Apak ni bilo potrebno iti na infuzijo. Seveda sem tudi shujšala. No potem so ugotovil, da imam verjetno neko baketrijo na vodi in zdaj čakam, če bo prišel kak izvid oz. mi bodo poslal kar antibiotike. Svetoval so mi pa naj piejm ameriško brusnoico čaj.
Drugač eje malček vredu. Na nuhalno nisem šla, tak da bo kar bo.

Če še vodite seznam nosečk, imam naslednji pregled 21. 1.08

Uživajte v nosečnosti in lepo praznovanje novega leta.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
28.12.2007 9:54:58   
Tinky
Aja, lex - moj naslednji pregled je 21.1.

Glede trebuščka pa...ne duha ne sluha. Kot da ne bi bila noseča. Baje, da se v 4. mesecu neki pokaže. Bom počakala še par tednov, pol bom pa štrajkala, če ne bo nič user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.