Anonimen
|
No, pa da se še jaz spet malo javim. Se opravičujem, ker se nisem tako dolgo javila, sem opazila, da ste me ene pogrešale. Nisem še prebrala vse za nazaj, bom šla sedaj počasi čez praznike skozi to. Lena sem tak, da je za znoret. Če mi kaj ne paše za delat, ko stvar pogledam, mi v trenutku slabo postane in me začne silit na bruhanje. A ni to smešno? Isto, če slišim kakšno pesem, ki mi tisti trenutek ne odgovarja ali kaj podobnega. Sama sebi se moram smejat. Sicer je vse OK, na prvem pregledu sem bila 4.12. Moja pikica je bila velika 1,56 cm, noseča sem bila 8t1d. Srček je lepo bil. Po njegovem izračunu imam PDP 17.7.2008, dva dni po mojem RD. Naslednji pregled imam 4.1., ko mi bo hkrati naredil NS, ker ima licenco. Sicer so se mi slabosti malo umirile, pa utrujenost tudi, samo še vedno nimam veliko energije in veselja do ničesar. Vsako stvar se moram prisilit. Sicer pa se zdaj pripravljam na božička, ko bo izvedela celotna ožja in širša družina. Do zdaj so namreč vedeli le moja mama in dve prijateljici, včeraj sem povedala še dvema v službi in jima zabičala, da morata biti tiho do druge polovice januarja, ko nameravam obelodaniti novico še v službi. Nič ne rabijo prej vedet. Sicer sem malo skeptična tudi, da bodo za božička izvedeli vsi ostali, ker še ni NS za mano, pa vseeno, je taki lepi čas. Je pa res, da če bi bilo kaj narobe, bi itak spet vsi izvedeli, tako da.... Tašči in tastu bova dala darilo pod smrekico, notri pa copatke in dudico. Držite se, punce. anonimna
|