|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
20.12.2007 10:33:37   
Tinky
Rubin, sem brez besed, žal mi je user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
20.12.2007 11:26:10   
lindy
moj pdp je 19.7., 9.1. pa imam NS!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 12:32:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
20.12.2007 13:54:38   
ina82
pozdravljene,
čeprav se javljam bolj poredko pa to ne pomeni da vas ne prebiram vsak dan, pravzaprav si sploh neznam predstavljat dneva brez vas. Nobene od vas ne poznam pa mi je zelo hudo ko preberem da je katera izgubila svojegauser posted image , vedno se zjočem ob takšni novici, zato Rubinuser posted image , razveselijo pa me vaše pozitivne novice s pregledov in takrat sem tudi jaz srečna. novoletna želja je samo ena in sicer naj vse naše pikice zdržijo do julija ter da so zdrave.
Aja, men je moja ginekologinja priporočala samo Elevit ker ne vsebuje joda vse ostale pa ga, mažem pa se že od dneva ko sem izvedela za nosečnost in sicer 2x na dan.
za nuhalno sem naročena 9.1.2008
lep pozdrav vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2629
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 14:13:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2630
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 15:20:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2631
20.12.2007 16:31:29   
ilatic
Punce pozdravljene.
Vsem, ki so izguble svoje pikice, user posted image iskreno sožalje. Odkar sem zanosila, šele vidim, kaj resnično se dogaja. Nisem si predstavljala, da bo samo v našem mesecu toliko nosečk odšlo. Res žalostno. Najbolj žalostno pa je to, ker za večino to ni prvič. Sploh si ne predstavljam njihove žalosti. Res držim pesti, da bi vse bile obdarovane z user posted image .

Imam pa eno vprašanje za vse ostale. A katera že ve spol user posted image ? Mislim, za tiste ki so že imel NS. Ali se že vidi ali je še prezgodaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2632
20.12.2007 17:54:13   
taja11
tudi od mene po dolgem času en lep pozdravček...danes sem prvič slišala bitje srčka te moje male pike (60mm - 12t3d) in morm rečt, da sem v user posted image ... naslednji pregled imam 17.1.2008...komaj čakam...user posted image

ilatic - kolikor jaz vem se spol vidi tam nekje po 16 tednu! Če se motim me popravite... to zanima tudi mene...

Zanima pa me še nekaj: kako je z jemanjem Tifol tablet...Jaz sem v 12 tednu in tri dni  in nekje sem prebrala, da se jih je tri mesece pred zanositvijo in prve tri mesece nosečnosti! se pravi, da jih jaz lahko neham jest! No kakšen nasvet bi mi prišel prav....

drugače pa mi je G prestavil PDP v junij, ampak jaz si želim ostati pri vas...user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 18:19:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
20.12.2007 19:14:51   
Rubin.
Jaz se vam javljam še zadnjič, da se vam zahvalim za vaše user posted image  in dobre želje za naprej, mi veliko pomenijo . Ostanite takšne kot ste, drage moje julije.

Jutri imam še zadnje dejanje, zato vas prosim, da še enkrat držite pesti za mene, saj ne vem kaj me čaka (pismo pa sem rekla, da se ne bom več jokala).

Pred vami je še dolga pot, naj vam bo posuta s cvetjem.

Pogrešala vas bom.

Rubin.

Neposredna povezava do sporočila: 2635
20.12.2007 20:15:43   
Motoristka
Rubin...drži se user posted image bo prišel čas tudi zate, ko boš najbolj srečna mamica na svetu.jaz sem takrat rekla pri sebi-bohve zakaj je to dobro?In še vedno verjamem, da se je pač to moglo zgoditi(na žalost)...in da vedno za slabim "posije sonce"!In v to še vedno verjamem....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 21:44:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
20.12.2007 22:20:41   
najsi
Mislim, da se dans ne da nobeni kaj extra čvekat.....no vsaj jst sm dans tk brez energije, da smrdi....

Sm bla pa včer na pregledu in sem kr mal razočarana,....najprej sm mogla materinsko knjigo plačat. A ktera ve a lahk nesem račun na ZZSS, da mi povrnejo stroške?
Pol so mi začeli nabijat, da mi pripadata sam dva ultrazvoka in da prvega sm tk že mela, se pravi mi drugi pripada šele za morfologijo ...WTF user posted image , če hočem več ultazvokov jih morm plačat, pravtako vse dodatne krvne preiskave, ki bi jih nardili na mojo željo user posted image  
mslim, jst sm bla čist paf.......je....user posted image  privatnike.

Pol sm mogla pa še sama papirje za podaljšanje bolniške od moje dohtarce pa do komisije sama vozit.....popuser posted image  sm skor dans....pa nikjer uradnih ur.....dol padeš

pa bo že, sam da bo pikec zdrav

nočko bejbe

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

Neposredna povezava do sporočila: 2638
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 22:54:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
21.12.2007 8:29:09   
Tinky
hmm, to z Uz mi je mal čudno

Na prvem pregledu sva se z G pogovarjali kako bojo potekali pregledi v nosečnosti in sicer res je, da ti pripadata 2 uz (v 12 t in 24 t približno), to sta pa pregleda tipo morfologija, kjer G temeljito pregleda otročka. Ostali pregledi v nosečnosti pa naj bi bili le taki, kjer se preverja otrokov utrip in mere.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2640
21.12.2007 8:48:05   
Yasminka
Res je odvisno od ginekologa, kolikokrat ti dela UZ. Jaz sem pred nekaj leti zamenjala g. Šla sem k taščini znanki in je res super user posted image . Nosečnicam (vsem - nimam prioritet) na vsakem pregledu dela UZ, si vzame čas za pogovor. Sprva mi je bilo hecno, saj sem jo večkrat videla pri tašči na obisku, kofetkala z njo - no res mi je bilo sprva nerodno na pregledih. Zdaj se pa prav veselim vsakega pregleda. Mojo hči je najprej videla na UZjih, v živo pa šele pri 1. letu user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
21.12.2007 8:51:15   
Yasminka
Sicer pa user posted image ...kaj delate danes? Jaz imam prosto user posted image in grem na lov za božična darila. Še prej pa se s kolegico dobim na user posted image . Me pa trgovine čist zmatraja...prav slabo mi postane v gneči. Potem pa me možek pelje na kosilo user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
21.12.2007 10:10:00   
ilatic
Čao punce. Kje pa ste vse? Večinoma vas berem, zdaj je pa prava žalost ratala. Kaj se vam nič ne dogaja?
Dejmo kaj rečt. Mene zanima a kaj telovadite? Jaz čist nič in zdaj sem še hitreje utrujena kot prej. Začnem kao mal telovadit, sam po dveh vdihih že neham. Ne morem več Kaj pa ve?

Pa pa

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   [Brisano sporočilo]
21.12.2007 10:31:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
21.12.2007 10:35:05   
karamela6
Dobro jutro julijke!

Danes se mi ni dalo na faks. Mraz je, ledena cesta, jaz pa utrujena za znoret. Danes sem spet po dolgem času malo boljše spala. Najhujše je zvečer. Slabost zjutraj in čez dan je še kar znosna, ampak zvečer je pa kriza. Tako imam napet trebuh, da se mi zdi, da mi bo eksplodiral. Bog ne daj, da zvečer kaj pojem - potem je šele hudo. Kile so še vedno v minusu, kar pa ni čudno, ker ne morem jest. Čudno mi je to, da mi npr. v enem trenutku full paše jest, potem mi je pa tako slabo, da me mine, da bi sploh še kdaj kaj jedla. Včeraj me je špikalo celo popoldne, do večera in to v zgornjem delu trebuha. Kaj pa vem, morda, ker zadnje čase ne pojem nič pametnega. V glavnem, večeri so pri meni bljak.user posted image

Letos je prvo leto, da nimam prav nobenih daril. Samo za mami, ki ima ob koncu leta tudi rojstni dan. Za vse ostale pa čisto nič. Nimam energije hodit po trgovinah in razmišljat, kaj komu kupit.

Tudi telovadim čisto nič.user posted image Saj prej tudi nisem ne vem kako športala, na daljšem sprehodu (vsaj 3km) pa sem bila s psom skoraj vsak dan. Zdaj naredim 5 korakov in diham kot slon. Najbolj mi gre to na živce, da sem tako prekleto utrujena, ker nimam časa bit. Resnično upam, da se bo to kmalu končalo.

Bodite pridne in pazite nase!
K.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
21.12.2007 10:39:16   
karamela6
aha, še odgovor rebeci:
Tudi meni so na prvem pregledu samo izmerili pritisk, me stehtali in naredili prvi UZ. To je bilo 27.11. - takrat sem bila noseča 7t2d. Nuhalno imam 3.1., drugi pregled pa 8.1. - takrat bom noseča 13t1d in takrat mi bodo pregledali kri, vodo... Očitno to ni nič nenavadnega. Ne skrbi. G že vejo. V svojo ne dvomim, ker je res enkratna.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
21.12.2007 11:53:28   
Motoristka
Pozdravljene!

Celo noč nisem spala, ker je moj nažigal z smrčanjem-sem mislil, da bom popenlauser posted image ..počasi grem v City park(sem zmenjena z prijateljico, ki jo nisem že 100 let vidla)-že zdaj vidim, kako bom norela, ker bo taka gužvauser posted image ...lepo se imejte...

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
21.12.2007 13:18:50   
ina82
Za flower:dr. Pelkičeva ima ordinacijo na Gregorčičevi 19-to je tam pri piceriji Galea pa je tam en mali hodnik pa kake tri stopnice pa greš dol in takoj na desno. Jaz sem tud pri njej naročena pa sem šla zadnjič preverit. Upam da sem ti kaj pomagala.
lp

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
   [Brisano sporočilo]
21.12.2007 13:24:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2649
   [Brisano sporočilo]
21.12.2007 13:45:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?