|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postopek ivf
25.10.2007 8:24:18   
sonček33
Punce, prosim, če mi pomagate.
V soboto sem dobila pošto iz konzilija, da pokličem v Leonišče za zaporedno številko. Sestra tam mi je rekla, naj pokličem 1. dan menstruacije v novembru.

Vpr:
1. Kaj se bo takrat zgodilo? Zanima me nareč zato, ker trenutno zaradi hudih bolečin (ledvični kamni) jem močne analgetike, sem občasno na infuziji in jem celo neke tablete za povečanje izločanja urina (Omnic ocas). To seveda ni dobro za nosečnost ali načrtovanje le-te. Torej, zanima me, kakšen je postopek od prvega dneva naslednje menstruacije.

2. Kako je z izvidi krvi (spolnoprenosljive bolezni) in brisa? Kdaj jih potrebujem? Tukaj je majhen problem, ker se ja fant polomil in se trenutno na obveznem mirovanju, kar pomeni, da je težava pridt do zdravnika in oddati kri. pa še to - ste ve dale kri pri svojem splošnem zdravniku in izvide odnesele tja ali ste kje drugje to opravile.

Hvala vam stokrat za pomoč.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 25.10.2007 8:31:17 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Postopek ivf
25.10.2007 11:09:14   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Vpr:
1. Kaj se bo takrat zgodilo? Zanima me nareč zato, ker trenutno zaradi hudih bolečin (ledvični kamni) jem močne analgetike, sem občasno na infuziji in jem celo neke tablete za povečanje izločanja urina (Omnic ocas). To seveda ni dobro za nosečnost ali načrtovanje le-te. Torej, zanima me, kakšen je postopek od prvega dneva naslednje menstruacije.
Prvi dan M v novembru ti bodo povedali,kdaj se moraš zglasiti na GK! To pa je vse odvisno,kakšen postopek boš imela! Če je dolg, potem začneš na 22 dan M, pri kratkem pa 2 dan M! Pri dolgem postopku bo to trajalo cca mesec dni,kar bi pomenilo,da boš v decembru končala! Pri kratkem pa vse skupaj traja cca 15 dni! Kaj več si preberi na Upajmo skupaj v IVF/ICSI temi

2. Kako je z izvidi krvi (spolnoprenosljive bolezni) in brisa? Kdaj jih potrebujem? Tukaj je majhen problem, ker se ja fant polomil in se trenutno na obveznem mirovanju, kar pomeni, da je težava pridt do zdravnika in oddati kri. pa še to - ste ve dale kri pri svojem splošnem zdravniku in izvide odnesele tja ali ste kje drugje to opravile.
A še nimaš izvidov za spolnoprenosljive bolezni in brisa! Pol pa kar lepo pojdi v leonišče(najbolj kar k IVF koordinatorki) in naj ti dajo napotnico, s katero se odpraviš na zavod za transfuzijo,kjer vse to opraviš! Pa fant mora tudi to imeti, žal! Za izvid od brisa, pa k svojemu G., ki ne sme biti starejši od leta dni!

upam,da sem ti pomagala!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2007 13:47:01   
sonček500
Jaz sem dala kri za spolno prenoslive bolezni kar v svojem kraju, ker ti tako sestra Blanka samo obkljuka da si zdrav in ti ta izvid vrne nazaj.Prosila sem svojega ginekologa, če to lahko naredim pri njemu in seveda ni bilo problema,on je samo  odnesel kri na transfuzijo , izvidi pa so me počakali pri njem . Tako se je vse rešilo!!!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2007 15:53:29   
sonček75
 Izvid brisa je lahko star do 3 let,če je bil negativen.
Jaz sem bila v postopku maja 2007,izvid brisa pa sem imela od decembra 2004.
Izvid spolno prenosljivih bolezni pa ne sme biti starejši od enega leta 

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2007 12:40:47   
sonček33
Joj, zdele sem se pa nasmejala...a ve drage moje veste, da ste mi odgovorile sami sončki - soncek.djukelica, sonček500 in sonček 75, pa tudi jaz sem sonček. Hvala vam stokrat. Super ste.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2007 13:27:22   
Sulfinija
Sonček,jaz sem dala kri za splono prenosljive bolezni kar v leonišču v LJ in včeraj tudi tam dvignila izvide.
Moj bris je bil star dve leti in so me vzeli v postopek z  njim sem se pa zmenila predčasno o tem z sestro Blanko.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2007 14:03:28   
sonček33
Sulfinija hvala za odg.  Si pri dr. Drobniču? Imaš morda tel. številko od ge. Blanke?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2007 14:14:05   
Sulfinija
Ne pri dr.Zornu sem.Ne telefonske nimam ,ker mi je sestra iz svetovanja poklicala sama sestro Blanko in je ona prosila če me vzame z 2.leti starim brisom.Pokliči na naročanje pa tam vprašaj pa naj te veže.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?