soncek.djukelica -> RE: Postopek ivf (25.10.2007 11:09:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Vpr: 1. Kaj se bo takrat zgodilo? Zanima me nareč zato, ker trenutno zaradi hudih bolečin (ledvični kamni) jem močne analgetike, sem občasno na infuziji in jem celo neke tablete za povečanje izločanja urina (Omnic ocas). To seveda ni dobro za nosečnost ali načrtovanje le-te. Torej, zanima me, kakšen je postopek od prvega dneva naslednje menstruacije. Prvi dan M v novembru ti bodo povedali,kdaj se moraš zglasiti na GK! To pa je vse odvisno,kakšen postopek boš imela! Če je dolg, potem začneš na 22 dan M, pri kratkem pa 2 dan M! Pri dolgem postopku bo to trajalo cca mesec dni,kar bi pomenilo,da boš v decembru končala! Pri kratkem pa vse skupaj traja cca 15 dni! Kaj več si preberi na Upajmo skupaj v IVF/ICSI temi 2. Kako je z izvidi krvi (spolnoprenosljive bolezni) in brisa? Kdaj jih potrebujem? Tukaj je majhen problem, ker se ja fant polomil in se trenutno na obveznem mirovanju, kar pomeni, da je težava pridt do zdravnika in oddati kri. pa še to - ste ve dale kri pri svojem splošnem zdravniku in izvide odnesele tja ali ste kje drugje to opravile. A še nimaš izvidov za spolnoprenosljive bolezni in brisa! Pol pa kar lepo pojdi v leonišče(najbolj kar k IVF koordinatorki) in naj ti dajo napotnico, s katero se odpraviš na zavod za transfuzijo,kjer vse to opraviš! Pa fant mora tudi to imeti, žal! Za izvid od brisa, pa k svojemu G., ki ne sme biti starejši od leta dni! upam,da sem ti pomagala!
|
|
|
|