|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevarane
25.10.2007 11:25:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Vedno je tako, pa če si vzameš veliko časa, se najbrž nekdo drug odloči namesto tebe...

Ejjj... ampak to pomeni, da pades na lekciji, ce se potem drug odloci namesto tebe.. Torej se nisi soocil s svojim problemom.. In te se naprej zasleduje?!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
25.10.2007 11:33:48   
Gina
Ja, jaz tudi tako mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.10.2007 11:35:24   
baguSka
kako ste to ugotovile?

Dobila sem ga na lazi. Pa se vedno ni priznal. Priznal je na svojo mamo. Ko sem mu koncno rekla, da se bom dobila z njegovo ljubico, pa je le priznal..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.10.2007 11:40:30   
baguSka
ko se začne čudno oz. drugač obnašat,...

No tole je bil moj prvi sum... se mi je zacelo dozdevat. Dobila sem ga pa potem na lazi.. Oz preko sms-ja bolj natancno. In ko mi je zaniku in reku, da je bla to pomota in da ta sms ni bil namenjen njemu, sem mu rekla, naj mi dokaze tako, da jo pred mano poklice in vprasa kdo je. Pa je reku da ne bo.. Potem sem mu vzela telefon iz roke in sem rekla, da jo bom pa sama poklicala in vprasala. In sem res. Mi je celo dovolu. In ona potem meni:"Ja kdo si pa ti, jaz sem ta sms 'pikiju' poslala, a ni to njegov telefon!?" In jaz njej, da kdo je pa ona? In mi odgovori, da je njegova punca. :))) No, takle mamo... In potem ko sem jih rekla da naj bi jaz bla njegova partnerka (sva zivela skupi 3 leta in ze delala otroka), ona vsa zacudena rece, da je njej reku, da ze pol leta nisva vec skupi... :))) Dons mi je tok smesno, takrat mi pa ni blo glih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.10.2007 11:43:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Potem sem mu vzela telefon iz roke in sem rekla, da jo bom pa sama poklicala in vprasala. In sem res.

A taka si ti.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
25.10.2007 11:50:07   
baguSka
A taka si ti..

Ja halo!? Kaj teb ni jasno?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.10.2007 11:57:57   
baguSka
In zakaj so 'prevarani'.. tisti ko so 'prevarani'?

Tjazi. Zato ker jim je partner 'obljubu zvestobo' in to potem pocnejo oz krsijo za njegovim hrbtom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.10.2007 12:02:48   
Taula
Jaz sem vedela z katero ga serje (sodelavka), pa je vedno zanikal. Če ga je klicala je ratal čuden, poudarjal je da je z mano, ona je vedno pošiljala pozdrave zame....v družbi z mano bila tako zelo sladka in prijazna do mene-kar na lepem, celo spraševala me je če sva kolegici, če sem kaj jezna nanjo oz. ji kaj zamerila. Pač nekoč sem dobila občutek da je neki med njima...on je zanikal, nje nisem prašala ker sem bila tupa glupa. Pol sem pa iz njega zvrtala. Ko sva se pa razšla, ga je pa brcnila v rit ker ji ni bil več zanimiv.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.10.2007 12:05:09   
Anonimen
Za prevarane ženske obstaja en močen verz..no to ne velja za njih, ampak one si lahko pojejo..user posted image

Radujte se duše, sitne, prodane...
od iste ste rđe skovaneeeeee..

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
25.10.2007 12:06:56   
baguSka
In kako bi si zelela slisat, da ti on pove? Kako recimo, bi bilo zate najmanj bolece??

Lubica moja. Meni se zdi, da ne cutim do tebe vec tako kot bi moral. Ze nekaj casa tuhtam, da to ni to, kar si zelim. Zelo mi je zal da je do tega prislo. Sem se trudil a sem prisel do spoznanja, da je boljse ce greva narazen. Upam da ne bos prevec zalostna, ker boljse je, ce greva narazen in si vsak zase poisceva svojo sreco, kot da se naprej furava vezo skupaj in v tem nisva srecna. Se vedno te imam rad in vedno te bom imel, vendar mislim oz sem preprican, da bi svojo sreco nasla drugje. Vedno se lahko obrnes name in vedno ti bom pomagal ce me bos kakorkoli potrebovala, name se lahko zaneses. Vendar pa ne racunaj vec na mojo ljubezen, ker si jo zelim poiskati drugje.

Ali bolj enostavno in simpl: goni se v tri krasne, jaz sem sreco nasel drugje!user posted image

Najbolj boli, ko zves, da te je nekdo vlekel za nos ze prej in te se vedno... Ko ti daje neko upanje in vztraja in laze in ti govori kako si fajn in sploh in oh, istocasno pa to ljubezen deli z drugo. In ti tega ne ves. Ja?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.10.2007 12:11:16   
Anonimen

In zakaj so 'prevarani'.. tisti ko so 'prevarani'?

Tjazi. Zato ker jim je partner 'obljubu zvestobo' in to potem pocnejo oz krsijo za njegovim hrbtom.user posted image

Barabe... user posted image user posted image user posted image  (Joke) user posted image

A ne da ni fajn obljubit neki... kr v tri krasne.. To se mors naucit.. in cutit tko.. in pol bo delovalo.. Kr neki flancat pa je brez veze..

A se spomnis pred tremi leti, ko sva ze tole pisala.. in se strinjala.. pol pa sva sla en ornk krog.. (vsak posebi sicer) in flancala vse zivo.. in zdej prsla spet na isto.. le da ni cist isto.. user posted image  Zdaj vem! Prej sem mislu, da vem!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
25.10.2007 12:12:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Za prevarane ženske obstaja en močen verz..no to ne velja za njih, ampak one si lahko pojejo..user posted image

Radujte se duše, sitne, prodane...
od iste ste rđe skovaneeeeee..

Kaj pomeni rđe?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
25.10.2007 12:14:05   
tanikaa
Že spet vidva. user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.10.2007 12:15:45   
Anonimen
Rđa je RJA

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
25.10.2007 12:20:29   
baguSka
A ne da ni fajn obljubit neki...

Sej u bistvu to glih ni obljuba... Zato sem jo tud postavla v narekovaj. Gre se za nek tihi dogovor, ki ga prinese ljubezen dveh, ki se imata rada. In pac od svojega partnerja nekak pricakujes, da ti bo zvest. Eden od drugega. Oz niti ne pricakujes, ampak si zelis, da se to nebi zgodilo. Ker ljudje smo naravnani tko, da ko ljubimo oz si z nekom delimo ljubezen, si zelimo, da ta ljubezen nebi sla tud drugam.. V nasprotnem primeru to ni vec ljubezen. Prava sigurno ne! Lahko si vseeno z nekom in ga imas rad, vendar ga u bistvu ne ljubis iskreno in z vsem srcem, ce skaces se mal drugam... Glede na to, da se zavedas, da bi tako pocetje prizadelo osebo, ki jo ljubis. Ne? Tuki mislim da sva si dost blizu postala. :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.10.2007 12:20:58   
baguSka
Že spet vidva.

Ane?user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.10.2007 12:21:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Rđa je RJA

in kako naj to zdej okonpuniram v tist verz??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
25.10.2007 12:22:14   
Anonimen

Že spet vidva.

Ane?user posted image

Katera dva?? user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
25.10.2007 12:23:26   
baguSka
Ti pa tvoj laufar.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.10.2007 12:26:29   
Anonimen
Ali bolj enostavno in simpl: goni se v tri krasne, jaz sem sreco nasel drugje!user posted image

Ta t drug.. je velik bolj simpl ja.. user posted image user posted image user posted image  Mislim.. si pa zlobna.. user posted image user posted image  user posted image

Najbolj boli, ko zves, da te je nekdo vlekel za nos ze prej in te se vedno... Ko ti daje neko upanje in vztraja in laze in ti govori kako si fajn in sploh in oh, istocasno pa to ljubezen deli z drugo. In ti tega ne ves. Ja?user posted image

Ja!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
25.10.2007 12:27:03   
Anonimen
Veselite se duše, drobne, prodane
iz iste ste rje skovane.

To naj bi pomenilo, da nisi nič vreden, oziroma si nepomemben, majhen,prodaš dušo
Takšni so skovani iz rje, kar naj bi pomenilo, da njihov način obnašanja lahko primerjamo s kovino, ki je lepa nekaj časa, potem pa začne rjaveti.
Sem zakomplicirala Tjazy user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
25.10.2007 12:28:14   
baguSka
Ja!

Kratko in jedrnato.user posted image  Se vsaj strinjas z mano...

Lahko pa u bistvu 'prevarane' nadomestimo tud z besedo 'razocarane'... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.10.2007 12:29:12   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

A se spomnis pred tremi leti, ko sva ze tole pisala.. in se strinjala.. pol pa sva sla en ornk krog.. (vsak posebi sicer) in flancala vse zivo.. in zdej prsla spet na isto.. le da ni cist isto.. user posted image  Zdaj vem! Prej sem mislu, da vem!

A si ti tud teku kakšen krog? Nč nisem na tekočem. Mislim, vidim tvojega tekača tam na slikci že nekaj let, sam nisem vedla, da v živo tud tečeš take vrste kroge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.10.2007 12:31:34   
baguSka
iz iste ste rje skovane.

In se moja razlaga:

Tisti, ki varate ste ničvredni.. Nimate duše, ste drobni in prodani in vsi ste vredni enga navadna sranja.user posted image  In se moj nasvet takim: bodite korajzni in povejte svojim partnerjem, da jih ne ljubite vec, ker si to zasluzijo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.10.2007 12:31:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

iz iste ste rje skovane.

To naj bi pomenilo, da nisi nič vreden, oziroma si nepomemben, majhen,prodaš dušo
Takšni so skovani iz rje, kar naj bi pomenilo, da njihov način obnašanja lahko primerjamo s kovino, ki je lepa nekaj časa, potem pa začne rjaveti.
Sem zakomplicirala Tjazy user posted image

Ja nekaj takega. To bolj pomeni sarkastično iz ust prevarane ženske, češ kr veselita se vidva..duši prodani..tak sta iz iste rje skovani user posted image

O fak, slovenščina user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Uhančki.
пеперутка16

Kdaj je primerno preluknjati ušesa punčki?

Pred enim letom. (45%)

Po enem letu. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!