lilka
|
Še moje poročilo april 2007: babica: Olga, je bla krasna samo je žal v penziji(ampak sem zamenjala že prej nekaj babic pri pregledih sem 2 dni čakala da sem rodila in so se mi kar prijazne zdele nimam kaj rečt) porodničar: dr. Golobova, nežno, tiho, prijazno bitje, tako me je božalalin cartala EA: super vstavljena, nič bolelo, anastezistka prijazna, me je božala po čelu.....nobenih poseldic in nobenega glavobola. je pa res, da sem si jo samam izpulila, preden bi mi jo izklopili, ker sem tako migala po postli od bolečin....ne vem no, jaz sem mela popadke skoraj 2 dni in sem bila že od tega ful utrujena, če nebi mela EA da bi mi malo umilila, ne vem če bi bla sposobna sploh še kaj pritiskat. Jakost pač nastavijo glede na to koliko rečeš da te boli oddelek: sicer na novo pobeljen s prijaznimi barvami, amapak sestre so mi ble pa čisto mimo , kakšen seminar o ravnanju z žensko, ki prvič rodi bi rabile.....ne vem, meni so ble grozne, tako vzvišene, napihnjenen in prisiljeno prjazne, bljak....ko sem bla pa kasneje s Tinko na otroškem oddelku sem pa skor oči ven vrgla kako so pa tam prijazne sestre, take kot morajo bit če sta mamica in otrok v stiski, tistim pa svaka čast, bi se te na prodnem lahko malo navzele....ne vem, nobeni od mojih prijateljic prav sestre na oddelku niso ble všeč... Amapak zdej drugič se jim pa ne pustim, zdej pa ne bom tako zgubljena hrana: še za to je ena spraševala, hm kaj naj ti rečem, ker sem rodila prvič, sem bla tako vzhičena da mi je blo to kar jem najmanj pomembno, pa prej sem bla 2M na neslani dieti, tako da mi je vse pasalo, je pa blo kar užitno se mi zdi, ne vem glede hrane se res nisem še z nobeno pogovrajala.....
< Sporočilo je popravil lilka -- 6.1.2009 10:01:07 >