|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pa ve naredite?
23.10.2007 21:49:58   
Anonimen
A se tud ve ful sekirate, kaj si tašča misli? Ji poveste, če kaj pri vašem otroku naredi narobe? Jo prosite, da napake ne ponavlja? In če vam potem ful zameri?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pa ve naredite?
23.10.2007 21:52:53   
Gina
Ne, midve se vse zmeniva sproti, si direkt poveva, zato se tudi sekirava ne....samo ne živimo skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 21:54:38   
Strawberrie Cherrie
Kar si tašča misli o meni - Če mi ima namen povedati, mi bo povedala, drugače mi pa je vseeno.
Kar se tiče vzgoje mojega sina - jaz sem določene zadeve ob rojstvu povedala. Recimo nikoli ne bi dopustila, da kdorkoli! kriči ali se krega ob malčku. In pa glede spakovanja z raznoraznimi abučibučibuuu. In vse to so ljudje okoli mene upoštevali. Mislim, da so pa otroci tut tolk pametni/zviti, da hitro ločijo mamico in očka, pa babico in dedija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2007 21:55:04   
Anonimen
Ne. Ne dela napak. Ne zameri nič.

Kolikor sem jaz smotana, je tašča fajn. Vsaj nekaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 21:55:15   
birdy
Mal se sekiram kaj si misli, pa ne preveč. Ji povem in jo popravljam. Marsikdaj ponovi stvar in je potem ful užaljena ko ji rečem da ne sme tako.
Gre se predvsem zato, da ma mala oškodbo roke in se jo mora na pravi način dvigat... Ko da bi hotu z glavo skoz zid... Ja je precej užaljena pa mislim da kar zamer. Mene pa boli patak!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2007 22:10:40   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A se tud ve ful sekirate, kaj si tašča misli? Niti najmanj ne.
Ji poveste, če kaj pri vašem otroku naredi narobe? Brez dvoma.
Jo prosite, da napake ne ponavlja? Seveda.
In če vam potem ful zameri? Who cares. Bo že šlo mimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2007 22:11:13   
Anonimen
Sem z njo na lepo besedo in imava lepo mesto.user posted image
Danes pa sploh, ko je zvedla, da bo babi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2007 22:15:04   
silvya
Če kdaj pride do navzkrižja interesov to povem. Je včasih malo uželjena, po krajšem premisleku pa vidi, da imam prav in je vse spet kot mora biti. Živimo skupaj in moram rečti, da dobro shajamo.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2007 22:17:58   
Anonimen
Taly, čestitke za malo pikico (saj sem prav razumela, da si ti nosečka?)!

Mi ne živimo skupaj. Je šlo za malenkost. Brezveze, marbi bila jaz tiho. Zdej pa taka frka... Zakaj sem tak idiot, da se grem potem še ful sekirat in če, če, če-jat? Da si pridelam še glavobol...user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2007 22:19:40   
Anonimen
Stari pa mladi ne gredo skupaj. Če pa se živi skupaj, je treba marsikdaj potrpet in marsikakšno požret. Seveda z obeh strani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2007 22:24:49   
max81

A se tud ve ful sekirate, kaj si tašča misli? Ji poveste, če kaj pri vašem otroku naredi narobe? Jo prosite, da napake ne ponavlja? In če vam potem ful zameri?

ja jo prosiva z mojim, pa nič ne zaleže, zato mi je tud pred parimi dnevi počil pisker in sva se skregale.....pa tudi sekiram se ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2007 22:26:44   
lelaval
Včasih sem se. Potem pa se nisem več, ker se tudi ona ni, če je meni rekla kaj, kar mi ravno ne bi rabila.

Taly - tebi pa čestitke za user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2007 22:43:34   
Anonimen

A se tud VE ful sekirate, kaj si tašča misli?

Ne ME se pa nc ne sekiramo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2007 22:44:02   
mami_miki
jaz ji povem, kaj naj naredi in tako-UPAM tudi naredi...ko sem jaz zraven dela tako kot jaz hočem...če pa že ne bi, pa bi rekla, če lahko prosim to in to naredi drugače...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.10.2007 0:11:52   
Anonimen

A se tud ve ful sekirate, kaj si tašča misli? Vedno manj, včasih pa še malo. Ji poveste, če kaj pri vašem otroku naredi narobe? Odvisno, kako pomembno se mi zdi. Sicer pa itak večinoma ignorira vse kar rečem. Jo prosite, da napake ne ponavlja? Seveda. In če vam potem ful zameri? Hja, mogoče se mal zasekiram, ampak v končni fazi je to njen problem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.10.2007 7:24:52   
nicnic
Eh, moji tašči se itak ne da dopovedat ničesar, tko da niti več ne probavam, ampak si mislim svoje.  Itak če naredi pri mojem otroku kaj narobe sem zraven (ker v varstvo ji ga ne zaupam, ker je mal prismojena) in ko je kaj narobe takoj na licu mesta razčistiva. Ja, je užaljena, pa me to ne gane.

Je pa tast hujši, ker je ves brihten proti cepljenju in da ne smem dat malega cepit, da je to strupeno, da mu zniža IQ,... (Njega so očitno po pomoti trikratno preveč cepili.user posted image ) Pa sem mu lepo povedala, da na rojstnem listu mojega otroka piše mati XX in oče XX, da starega ata ni nikjer omenjenega, tako da je odločitev o cepljenju najina, pa če se postavi na glavo. In ja, sva ga cepila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.10.2007 8:27:00   
Anonimen
jaz ne ,me je navajena da ji povem vedno tako kot mislim,in se tega tudi drzi ,ze od samega zacetka sem ji dala vedeti ,-vzgoja otrok ,odnos s partnerjem,kuhanje itd.so moje stvari in jo prosila da naj se ne vtika ,lahko pa mi pomaga s kaksnim nasvetom in to je to ,jaz ali ga upostevam,ali ne je pa moja stvar ,tako da ni zamere ,vsaj z moje strani ne .sicer ne zivimo skupaj ,ce pa bi ,potem nevem no pomoje bi znorela ,osebno se mi zdi da stari in mladi ,ne morejo skupaj ,vsak si zeli svoj mir in problem je resen, najbolje je da ji poves kaj te moti in to razcistite na normalen nacin .priznam da je vcasih tezka ,sicer bolj tast kot ona ,ampak ni blema ,na en uses not na druzga ven .in to je v vecini primerov najbolje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.10.2007 9:15:22   
hariba

A se tud ve ful sekirate, kaj si tašča misli? Vedno manj, včasih pa še malo. Ji poveste, če kaj pri vašem otroku naredi narobe? Odvisno, kako pomembno se mi zdi. Sicer pa itak večinoma ignorira vse kar rečem. Jo prosite, da napake ne ponavlja? Seveda. In če vam potem ful zameri? Hja, mogoče se mal zasekiram, ampak v končni fazi je to njen problem.

Se podpišem pod to. Na srečo pa ne živiva v isti hiši, ker bi se sicer pobili med sabo. Ne prenesem namreč njenega kričanja, če ji samo mirno kaj rečem. Niti posluša me ne do konca kaj bi rada, že začne kričat, zato sem raje kdaj kar tiho.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.10.2007 9:23:06   
moder
Rada bi napisala, da se ne sekiram, pa se včasih. Letos poleti smo začeli živeti v eni hiši. Midva sva si naredila stanovanje zgoraj, tašča ga ima spodaj. Prej je ves čas živela pri tipu (tast je že umrl), zdaj pa je šla v pokoj in je prišla domov. Za vikend gre ponavadi še k njemu in jo nekaj dni ni in je pravi užitek. Moj user posted image  nima s tem nobenih problemov, ker je dopoldne v službi in mu ona nič ne najeda. Prav tako ga ne sekira zaradi otrok, ali so preveč ali premalo oblečeni ali dovolj jejo ali ne. Ne sitnari mu zaradi gospodinjskih stvari in prazračevanja stanovanja v zelo hladnih dneh, pa o pranju in o kuhanju. Itak sem pa jaz najslabša mama na svetu, ker dovolim, da otroka jokata in ker včasih koga naderem. Verjetno si o meni misli dosti slabo, ampak mi je to vseeno. Samo da vsak dan postajam bolj otopela in bolj smotana.

Veliko stvari se ji ne da dopovedat. Klicanje otrok z ljubkovalnimi imeni, zaradi česar jo vztrajno popravljam. Nočem da bi bil moj otrok celo življenje Nejček. Potem razno neumno otroško govorenje, pri čemer jo sorazmerno dosledno popravljam oz. če ona vpraša Niko, če je pobrala zajčka, jaz vprašam, če je padla in mi tamala odgovori, da je padla. Začela sem jo popravljat tudi za razne pomanjševalnice, da je sonce in ne sonček in roža in ne rožica, če ne moj otrok, ki je v fazi začenjanja govorenja sploh ne bi slišal nobene pametne besede. In seveda se sama hudo pazim, da ji tudi tako govorim. Potem pa je tu še kupovanje daril, največkrat kakšnih starosti neprimernih igrač in oblačil. Vse to kupi kar tako na oko, ker ji je všeč. Ravno v nedeljo je prinesla moder in rdeč bodi za Nejca, da bo imel še kakšno temno barvo. Pa ima morje modrih in rdečih bodijev. Najraje bi ga kar v roza začela oblačiti, da bi ji bila na kontro. Potem je tu še razno ljubkovanje in poljubljanje, kjer se ji ne da dopovedat, da ne. Pa saj nič ne rečem, da otroka objame, ko pride z "vikenda" , ampak ni treba stokrat na dan. Pa ne zna pestovat otroka, ampak ga mora nosit naokrog. Pa včasih še sto takih stvari, takih ki me hudo zmotijo, ko se zgodijo in jih velikokrat namerno spregledam, da se ne zapletamo v nepotrebne prepire. Itak pri Niki vidim, da je pri svojih dveh letih vsak dan bolj samostojna in da jo pokomandira tako kot sama tisti trenutek hoče. In se tudi naveliča njene družbe.

Včasih pa hudo prav pride za otroke pomerkat, čeprav tega dokler sem jaz na porodniški ne izkoriščava veliko. Kasneje bo pa to zelo prav prišlo. Če si predstavljam svojo mati, da bi z njo živela pod isto streho, bi bilo tisočkrat huje. Z njo imam pa itak kar nekaj problemov, ker se kar naprej na daljavo vmešava.  

Nika 12.10.2005
Nejc 12.3.2007
Leon 5.11.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.10.2007 9:44:35   
smigli
Zadnje čase raje molčim in potrpim, če ne gre za hujše reči. Pri mo ji T je tako, da ji nekaj na lep način poveš in reče ja potem se obrne in naredi po svoje in ko jo opozoriš se gladko malo zlaže, da ne saj ona tega ni naredila. Ne morem pa bit tiho, ko pusti psu, da tamalga liže po celem obrazu, njo po rokah in istočasno še hrani vnuka. Imam zelo rada živali, ampak lizanje psa mi je pa odvratno.
Sicer pa je tako, da je nikoli ne prosim za nič in vidim jo zelo poredko, tako da je vsaj to ok.
Včasih sem se sekirala, sam danes se pa ne več, ker je ne spoštujem,zame je pač babica mojega sina in to je to.

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.10.2007 10:27:23   
r1ta
Sekiram se ne kaj ona misli, naj misli kaj hoče. Bolj mi gre na živce ko mi vsiljuje svoja razmišljanja in prepričanja in ko misli da ve vse na tem svetu. Le za primer vam naj povem kako pametna je. Zadnjič ji povem, da je Ana pozdravljala enega gospoda pred dvigalom v naši stolpnici in ga je hotela iz vozička zgrabit za roko. Povem da je bil gospod kitajec ali nekaj podobnega. In ona reče da ve kdo je bil, da je to ta in ta gospod, ki živi v tem in tem nadstropju (s taščo živimo vsak v svojem stanovanju, vsak v svoji stolpnici).Pa ji povem, da je bil obiskovalec, ker je klical po domofonu. In ona še naprej vztraja da je to bil ta in ta, ker ta vedno pozabi ključe. V glavnem jaz sem 100% prepričana, da ni bil gospod, ki tukaj stanuje, ona mi pa tam pametuje, da točno ve kdo je bil. Mislim kako lahko? Pri vseh teh milijonih ljudi, ki tukaj živijo... Eh brezveze. Da o vzgoji mojega otroka ne govorim. Ona pravi da je zelo zdravo, da dete hodi po prstkih, ker se s tem krepijo mišice. Ko se je pri izraščanju zobk slabo počutila, je tašča vztrajno trdila, da je Ana ful bolana in da ima vneto grlo. Tako dolgo me je psihirala, da sem šla k zdravniku, kjer je bilo potrjeno, da ji ni nič. Vedno jo oblečem premalo, ker ona misli, da če njo zebe, da otroka tudi. Pri 22-ih stopinjah sem ji morala obleči zimsko jakno, ker je bilo po njenem zelo mrzlo zunaj. Prepirat se pa nisem hotela. Ker če bi slučajno bila Ana kasneje nahodna bi pa stara krivila mene. Moja tašča je pravi patron, vam povem. Manj jo vidim, raje jo imam. Res!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.10.2007 10:33:44   
tanikaa
Po pravici povedano, dol mi visi, kaj si ona misli o meni. Ker vem, da si misli samo dobro. user posted image  Ker sem NAJBOLJŠA v.d. SNAHA. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.10.2007 10:39:32   
Naja30
Moja tašča je super glede tega. Na začetku je sicer imela polno nasvetov kaj in kako z dojenčkom, pa ji je moj povedal, da midva bova vzgajala svojega otroka kot bova midva hotela. Zdaj pa je res super, upošteva vse moje nasvete in naredi kot ji rečem. Tudi če kdaj ni vse tipi topi, ne kompliciram, ker vsak dela napake in vsakemu človeku se lahko zgodi, da se zmoti.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.10.2007 10:55:55   
mojamura
jah sekiram, kaj pa vem, včasih sem se...ampak ne zato kaj si misli, ampak zato ker sosedom govori vse mogoče o meni....kar do pred kratkim sploh nisem vedela.

Tudi meni gre na živce ko kliče sinka Blažek....on je Blaž in pika (tast pri tem ni nič boljši).

Včasih ji nisem nič rekla če mi je šlo kaj na jetra....to je bilo do pred kratkim (in takrat se je nekaj zgodilo v mojem lajfu) in sem se odločila da ne bom držala več ničesar za sebe, če me kaj pizdi to tudi povem...

zameri pa ona že itaq vsako malo stvar, tudi če ji z napačnim tonom rečeš dober dan....tak da

dol mi visi za vse skupaj!user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.10.2007 0:43:31   
Anonimen
Jaz, da bi se sekirala, kaj si moja tasca misli? user posted image user posted image user posted image

Mislim, da se bolj ONA sekira, kaj JAZ mislim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?