Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:54:39
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Saj sem vedela, da če kdo potem boš ti našla rešitev,...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:54:41
|
|
|
|
cmokec
|
Joj, Pia, sam da navš mislila, da se norca s tebe delam. Jaz sem zanosila pri 56 kg, v devetem mescu sem imela 24kg več. Pa to ni bilo vse, sam jaz sem se takrat nehala vagat. :)-:)-:)-:ups: Zato men lahko poveš, kako je to. :bravo::bravo: cmokec
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:56:22
|
|
|
|
Pia73
|
Ja jaz sem se prvič nehala vagat pri + 20 kg,... Pa lahko rečem, da mi ni nič žal! Saj jaz ne zamerim tak hitro, veš,...Sej se jaz tudi non stpo norčujem,...:ups: Zdaj pa drage moje čist zares,...:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč vsem pupce:) Dones mi ni ratal kle čvekljat:ups:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 23:00:37
|
|
|
|
cmokec
|
Tudi jaz :kuza: podv pižamo. Pa hvala za prijetno družbo. Tole :rozica: pa le dajte še v vaše vazice, da vam jutri polepša dan, cmokec
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 23:01:04
|
|
|
|
biba77
|
Joj, zdaj pa imam - mi je ADSL server zablokiral, me ni blo 10 min, pa grejo vse spat... No, kaj cem: Lahko noc, zaspanke...:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan: Fajn spite! :miska:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 23:01:21
|
|
|
|
tinkamiška
|
Evo, kekse sem spekla, zdej ste pa šle vse spančkat:(. Oblubim, da jih bom drugič prej, da bojo za ob kavici. No, pa lepo sanjajte:rozica: Tinka
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 11.12.2004 18:44:35
|
|
|
|
spacey
|
Živžav in dober večer vsem kofetarkam in nekofetarkam... :kava: A sem že zamudila vlak za kavico? :ups: Jst sm strašna kofetarka (pa moj lubi :love: tut) in se ji kar ne morem upret... Zdej je že tako hudo, da ko spijem do 3 prave kavice na dan, se potem še z brezkofeinskimi "šopam", ker mi enostavno tako pašejo... :kava::kava::kava::kava: Moje :ups: zasvojenosti: :kava: kavica & :torta: sladkarije :ups: in mislim, da se jih ne bom nikoli odvadila... :)- Lp; Petra
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 11.12.2004 19:39:38
|
|
|
|
spella
|
Hojla spacey! Tale kafetek se drugače pil včeraj zvečer, lahko pa ga tud midve dons nadaljujeva. Glede kofetkov pa tole::(:ups::ups: "Health studies have shown that increased amounts of caffeine do indeed lower a woman's chance of conceiving, and she doesn't necessarily have to drink more than a couple of cups per day. It is thought that the stimulant in coffee affects a woman's ovulation - yet will help your partner's sperm mobility - because it changes hormone levels, which directly affect trying to conceive." Grozn, a? Ampak, čist vsega nam pa tud ne morjo vzet, te znanstveniki, a ne? LP Špela
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 11.12.2004 20:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Špela so včeri že vso kavo punce spile vse že obdelale danes so pa utrujene pa argumentov je zmanjkalo:)-:)-:)-:)-:)-za nas ni nič ostalo:(( neva:rozica:
|
|
|
5ri (
83%)
(
17%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!