Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:08:15
|
|
|
|
Pia73
|
Ej cmokec pa to je NEVERJETNO!!! Tudi moja draga mami ima danes rojstni dan!!! Ja Lj je iz tistega posta o mreži,...Zelo močno mrežo bi rabila, veš,...:)-:)-:)- Me 3 hčere pa smo mami kupile darilo samo zanjo: bone za masaže v enem od zdravilišč! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:10:15
|
|
|
|
Pia73
|
Ne, biba77, meni je škoda energije za jezo,...vsaj na RR,... Moj mož je še boljši kot tvoj; moj trdi da se je nalezel od mene, da mu manjka spomina,...:)-:)-:)- Da dol padeš,...:)-:)-:)-
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:10:58
|
|
|
|
biba77
|
Oooooh, Pia, to pa je fino darilo! Jaz bom tudi imela 3 hcere! ;););););););););)
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:12:27
|
|
|
|
cmokec
|
Pri nas v firmi se ukvarjamo z promocijskimi in novoletnimi darili, pa ti lahko dam kako idejo. Opozarjam, NI EPP. Za tasta in taščo bi kupla set kozarcev za vino ali konjak in zraven eno polno steklenico. Za tvoje starše mi kako kvalitetno deko, ali termo nahrbtnik (nOtri je pribor, odpirač za steklenico, krožnik, servieti, ...), če sta mogoče aktivna v naravi. Za brata je to lahko dres kakega kluba, če je zagrizen športnik, za svaka pa eno lepo in veliko okrasno posodo iz lesa, notri pa vse vrste sadja. Sicer je pa moda graviranja na draga pisala, ampak to bolj za podjetja. ali sem kaj zadela? cmokec
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:14:48
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz definitivno ne bom imela 3 hčere,.... :)- Mam pa še enga brata po očetovi strani,... Si je pa moja mami skoz tako želela sina, da sva si ga medve z mojo starejšo sestro tudi blazno želeli (ta mala še ne razmišlja o :duda: ) Ko so sestri okoli 5. meseca nosečnosti povedali, da nosi punčko, je rekla saj še ima čas, da ji lulek zrase,...:)-:)-:)- Jaz pa sem si tudi zelo želel fantka,... In ga dobila! :bravo::bravo::bravo: Hvala boguu zanj,...oz, možu,...:)-:)-:)-
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:16:29
|
|
|
|
Pia73
|
Če bo katera mene obiskala; jaz bi imela darilo, ki ga ponujaš za bibine starše kot drugo varianto,..:)-:)-:)-
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:16:31
|
|
|
|
cmokec
|
Tudi jaz sem mamici kupila enkrat bon za kozmetične storitev, masaže in to, pa se ni počutla prav dobro, ker ni navajena na take storitve. Mal sem jo spravla v zadrego, čeprav sem hotla, da si vzame dan samo zase in uživa. Sicer sem ji pa letos ponudila vstopnico zanjo in za očija za opero Carmina Burana v Tivoliju, ki je zdajle. Pa ni imela interesa, meni je pa najboljša opera,kar jih poznam. cmokec
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:18:53
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, še ne najdete termo nahrbtnika, mi kar bone za razne načine razvajanja prineste,...:)-:)-:)- Ne bom nič v zadregi,...:)-:)-:)- Z opero pa tudi mene ne bi razveselila,...sem bolj za zadeve like Špas teater,...
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:20:26
|
|
|
|
biba77
|
Cmokec, zal: tast in tasca imata vsega (kozarcev malo morje - obicajno se pri njih na veliko praznuje in so nabavili vseh vrst kozarcev; zganih pijac poln bife, pa ne tecejo in vinograd s polnimi sodi vina :zmeden: ). tast in njegova: on je zagrizen sportnik in ima omaro pooooooolnooo dresov (ki jih tak jaz perem :zmeden: ), nje pa se ne poznam prav dobro. Ja, ona ima pa se rojstni dan v nedeljo :(. Moj brat je zagrizen sportnik, ja - SAHIST. Uganes, koliko kompletov saha ima doma? Za moje pa bi slo. Kaka fina deka ali namenska torbica zmeraj prav pride. Bom sla iskat naslednji teden! Hvala! :miska:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:21:22
|
|
|
|
cmokec
|
A bi rada imela zavit, tko da se vid, kaj je notri, al tko da se nič ne vid. :)-:)-:)- Sej ne zaradi tebe, ampak zaradi sosedov.:)-:)-:)-:ups: cmokec
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:21:51
|
|
|
|
biba77
|
Pia, a ti das tvojemu kdaj za prebrat tvoje poste? Danes je pravi dan!! :)-:)-:)-:)- Saj ves, da moski nimajo idej!!!! :miska:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:22:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Čist pozabla na kofetek:ups: Punce, 27.12. pridem v MB! Samo najverjetneje dopoldne:zmeden: lp,:fis:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:22:58
|
|
|
|
cmokec
|
Namenjeno za PIo, ker ne bom za vsako zavijala. :ups: cmokec
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:22:59
|
|
|
|
cmokec
|
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:23:04
|
|
|
|
cmokec
|
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Cmokec, o čem to?:) Ni cajta za nazaj brat:)
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:24:43
|
|
|
|
Pia73
|
Ne, ne kar odvito prinesi, mam rada, če so sosedi nevoščljivi,...:)-:)-:)-
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:25:05
|
|
|
|
Pia73
|
:fif: ika dobrodošla!!!
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:25:18
|
|
|
|
cmokec
|
Ribica zdravo. Dej ti nam povej kako bi bilo, če bi bučke naše skup staknile in organizirale RR silvestrovanje nekje do 20 decembra. A sem prepozna z idejo? cmokec
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:25:44
|
|
|
|
biba77
|
Ribica, malo nas se opomni pod temo "za nas" v naslednjih dneh. Punce smo se na prejsnjem srecanju nekaj pogovarjale o prednovoletnem srecanju, ker imamo nekatere prost zadnji teden v dec. in mogoce se dobimo prej. Zdaj pa se: JA, KAKO SI LAHKO POZABILA NA KOFETEK!!!! :miska:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:27:26
|
|
|
|
biba77
|
Pia, srecka :nosecka:, od cesa pa si polna kot sod??? :miska:
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:27:28
|
|
|
|
Pia73
|
biba77, če bi raklamojmu naj gre moje poste brat, bi pa mislil, da se mi je čist utrgal. Morem pa na tem mestu pohvalit mojega moža! Je zelo pozoren dečko,...sestavlja voščilnice posebej zame,.,.. Pa običajno z darilom zadene terno! Hvalabogu zanj!!! :bravo: No, pospravljanje ga pa ne gane,..:zmeden: pa trenutno mene še manj,...:zmeden: ,...tak da se napovejte kdaj katera pride, da deretizacijo naročimo,...:)-:)-:)-
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:28:27
|
|
|
|
biba77
|
Deratizacijo?!? :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Cmokec, jap, pozna:zmeden: Drugač se v LJ dobimo 20. Biba, bom spomnila...ne em kako mi je uspel...sme delala voščilnice pa nemščino sem se učila.
|
|
|
|
Khm, oprostite... a bi ktera mogoče kavico? 10.12.2004 22:29:10
|
|
|
|
Pia73
|
Bi uničla debato, če bi naštevala kaj vse sem pojedla danes,... Kilogramom verjetno tole ne koristi ampak slabost pa preganja,...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.