Blacky30
|
Včeraj sem prvič v življenju dobila odgovor na to, da dejansko obstaja nadnaravno, odhod duš iz telesa. Moram povedati, da me take stvari že od nekdaj zanimajo. Veliko tega sem videla iz medijev, knjig, nikoli pa tako, da bi dejansko sama kaj videla. Groza me je. Če pogledate najhujšo sliko iz vse te tragedije, to je slika, kjer se vidi zmečkan avto in je Toše še v avtu in mu spodaj visi roka ven izpod črne vrečke. Na tej sliki sem včeraj zagledala obraz. Ja, čisto res. In ko sem se konkretno spravila zraven in sliko zoomirala, sem našla še 3 obraze. To so obrazi duš, ki so bili prisotni takoj, ko je umrl in verjetno do trenutka, ko je njegova duša odšla z njimi. Vem, da bi predolgo trajalo, da bi vam točno razložila, kje je kateri, zato sem sliko priredila tako, da sem z belo obkrožila obraze. Ne vem, če bo šlo sliko sem prilepit in jo boste lahko potem kopirale in zoomirale, če pa ne, pa mi pišite na zs in dajte emaile, pa vam bom sliko poslala po elektronski pošti. Kaj takega je skoraj nemogoče, bi jaz do sedaj rekla. A je! Vsaj 3 ljudje so mi že potrdili, da vidijo isto, kot jaz. Obrazi so prijetni, razen enega, ki je na njegovi roki, nad laktom, kar velik in izredno podoben Tošetovemu, vendar ta obraz izraža jezo, hudobo, nikakor mu to ne paše. Tisti me je priganjal še ponoči. Da poskusim: Poročajte, kaj vidite. Sicer je pri meni v službi tak, da komaj vidim, doma pa zelo dobro, verjetno je veliko odvisno od grafične kartice.
|