ZA NAS (156. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 16:07:00)

Ahoj punčke moje zlate!

Ja kaj pa je z ZA NAS...:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Pa ja niste vse pobegnmile na dopust ne da bi mi povedale:( In kako ste drugače? Naj vam izdam eno skrivnost- :)- obiskala me je namreč sama gospa Franca :hudicek: In zdaj jo bom držala pri sebi tako močno, da sploh ne bo mogla k vam. In še nekaj - sploh nisem jezna, žalostna, razočarana. Je škoda si kvariti decembrsko vzdušje s tem. Jaz grem veselo v novo leto, novim izzivom in zmagam naproti. Če ni letos ratalo, bo pa naslednje in če ne bo šlo brez pomoči, bo pa pač s pomočjo.

In kako sta kaj naši srečki :nosecka::nosecka: PIA 73 in TIA? Upam, da nimata preveč slabosti sedaj v tem predprazničnem času, ko vsepovsod lepo diši in se pripravljajo same dobrote.

Pa ostale fosilke KOALA, BAMBI, BIBA 77, PIKA 74, PI, KLARISA, GEA1, NENI, TINKAMIŠKA, BETY....Katera v naslednjih dneh ne pričakuje :hudicek: ? Za BAMBI vem, kaj pa ostale? Malo dajte napisat, da vemo komu kdaj najbolj držati pestke.

Punce lepo se imejte, lep vikend vam želim pa pišite kaj.

Pa pa,
Anitka:metulj:

ameli -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 16:42:27)

Jaz sem pravkar prispela iz inseminacije, torej ne pričakujem :hudicek: okrog Božiča. Dr. mi je med postopkom dejala, da je danes definitivno srečen:bravo: dan in da mora uspet. Bomo videli.
ameli

tinkamiška -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 17:00:53)

Hojla Anitka, sej sem vesčas tukaj, malo gledam še po drugih nasloih un straneh;)
Pojma nimam kdaj na ne pričakujem France, ker sem nehala z Klomifenom.

Včasih me je obiskala na 28 dni....bi blo 15.12,
potem sem jo mela na 34 dni....21.12.
in enrat na 36 dni....23.12.

Upam, da je nebo, te France8)

Držim pesti, za vse, ki je ne čakate:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

biba77 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 17:15:00)

Ojla, Anitka!

Jaz tud "pohajkujem" gor in dol po RR. Dnevi mi tako pocasi minevajo (z ozirom na Klomifen in dejstvo, da se ne vem, kdaj naj pricakujem :hudicek: M) in hkrati tako hitro (ki je ze nase srecanje v Ms???).
Zadnjo M sem imela 17.11.

Ves, ce bo vzdusje tisto odlocilno, bomo pa kar vse se letos :nosecka:. Najkasneje do novega leta. Ziher!!

Joj, tak sem zaspana, da se bom menda malo odklopila od racunalnika, pa kasneje spet pogledala: ce je katera na petkovi kavici :)-:)-:)-.

:miska:

Bety -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 17:22:14)

Jaz pa jo čakam...mislila sem, da bo danes 10.12. pa ni nič...gate čiste...verjetno bo kar zamujala ta mesec, ker sem prejšnji imela ss...groza...sem pesimistična, samo sem ob pogledu v ogledalo kar zadovoljna...obrazek čist kot dojenčkov...

Nič več ne morem razmišljati...

Imejte se lepo...

emaa -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 18:46:27)

Jaz jo pa čakam od včeraj, mam naročeno, da lah kri dam za pregled hormonov, pa mi packa zamuja, Anitka dej jo še mal k men spust.
LP
Ema

bambi -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 19:34:15)

Evo Bambi je še v službi, mogoče se mi bo zmešalo :(:(:(
Moje M še tudi ni, ampak glede na O, mora prit komaj v ponedeljek...

Ameli, jaz držim pesti, da je inseminacija uspela in da boš za Božič dobila najlepše darilo :modri:....

Ja, Tia kako pa kaj ti???? So že kakšni znaki????

Anitka, prav imaš da se ne jaziš na M, boš pa za Božičeka imela O in mogoče boš dobila zakasnelo :darilo:....

Biba77, kako pa kaj ti???
Moram vam povedat, da mi je kazen, ki sem jo zakasirala na na poti domov iz našega srečanja plačal moj predragi možek....:bravo::bravo: si zamislite???? Kaj takega pa res nisem pričakovala od njega.

Tako punce moje, zdaj pa moram še malo domov, lepo se imejte in uživajte vikend.... na našem Pohorju je že sneg in jaz bom verjetno šla kaj gor :bravo::bravo:

Lubčke
Bambi

Anitka -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 20:02:15)

Emamair jo že pošiljam malo k tebi (:hudicek: mislim)

Bambi ja :bravo::bravo::bravo::bravo: za možeka

:metulj:

biba77 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 20:44:58)

Jaz sem se ZE zbudila... :zaspan::zaspan::zaspan:
Zdaj pa si pripravim pijacko, pa grem k Piki na kavico. Uuuuuuuaaaah, kak sem spala...

Pia73 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (10.12.2004 22:11:19)

Srečka :nosecka: je kar v redu! Polna kot sod! Saj bo, saj bo,..

Kofetkam :kava::kava::kava::kava::kava: par postov više,....

tia -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 9:18:39)

Pozdrav punce,

končno se oglašam,joj mi zmanjkuje časa.Pri nas je decembra tako pestro,da ni potrebno ti še kakšno zabavo zraven delat.
Malce sem utrujena ,tam okrog 18 h me meče a potem že pridem k sebi pa gre.Drugače pa se počutim dobro,slabosti ˝ŠE˝ ni,pa upam da je tako kmalu ne bo.Malce me prehlad muči,pa nevem ali lahko kaj vzamem ali pa naj samo si nos brišem.A mogoče veste,a prehlad škoduje kaj plodu :duda:?

Anitka boš pa mogoče za novo leto poročala ,nama končno uspelo.:)

Pia73 kdaj so začele tebe slabosti mučiti?:muca:

Pika74 vidva pa ker veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,presenečenja obstajajo.

Biba77 imam recept za idinjačo,a sem ga v službi pozabila,bom ti koliko hitro se bo dalo napisala,v privat.;)

Ah,grem še malce nazaj v posteljo ,potem pa tako ali tako v službo.bljek

Se slišimo.

pa pa

Tia

Pia73 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 10:14:04)

O pozdravljena tia! Sem vesela, da si dobro! Sploh se ne spomnim kdaj so se zaćele te slabosti, samo menda ne čist takoj. Sicer pa sem danes noseča 8 tednov tako, da so se mogle kaj hitro začeti, saj bo jutri šele en mesec odkar sem zagledala :modri:

Sicer pa sem jaz danes tako utrujena, da nisem za nič. Groza pa toliko dela me čaka,...Ampak vse bo počakalo, kajne? Skuhala bom pa že nekak.:miska:

Drage moje, sedaj so taki mrzli dnevi zato si privoščite čim več :sloncek::sloncek::sloncek: da se bomo potem okoli novega leta veselile!!!

Jaz komaj čakam, da mine to leto,..Imam kup obveznosti zato komaj čakam, da minejo,...pa 07.01.2005 imam spet pregled in upam, da se bom potem lahko začela odkrito veseliti,...Sicer mi bo moja G, ki nima licence naredila NS, nato pa grem 10.01. ali tam nekje še k dr. Strahovi. In če ta sva pregleda pokažeta, da je z :duda: vse v redu, bo razlog za veselje,...:miska::miska::miska:

Sedaj pa mi ni nikolmur za povedat,...Kar nekako mi ne gre z jezika,... Najdem še priložnost, da povem starejši sestri in očetu, ostali pa lahko počakajo,...no morda še kaki prijateljici,... Včeraj me je ena prijateljica direkt vprašala kako kaže z zanositvijo pa sem samo rekla: bo že,... Ta prijateljica se matra 6 let, pa nisem imela srca, da ji povem, pa še čakam na NS,... Sem čudna, kajne? :zmeden:

Punce, uživajte,...:sloncek::sloncek::sloncek:

LP Pia73 :metulj:

biba77 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 10:18:45)

Dobro juuuuutrooooo, :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:!

Jaz se prebujam. Kapucino :kava: pred pol ure sploh ne pomaga :zaspan::zaspan::zaspan:. Bom pa pocasi vstala in naredila bojni nacrt za kuhinjsko delo za naslednje 3 dni, potem pa grem v napad k sosedom (mesarija) :)-:)-:)-.

Kako ste prezivele petek? Jaz sem bla na RR :)-:)-.
In vceraj nisem nic jedla po cetri uri popoldan. Zaspim okoli pol enajste ( :zmeden: ), nakar se moj dragi pripelje domov in prinese VECERJO.
Super fino je blo, samo :(:(:( - moj trud pred tem je kar izpuhtel...

:zaspan::zaspan::zaspan:, no, danes bom pa malo bolj aktivna, da to pokurim. Je treba generalko po hisi naredit, pa kuhat, pa v trgovino it, pa :kuza: sprehodit, pa k botrci grem na obisk proti veceru, ... dolg dan, ki bo zelo hitro minil. :)

Tia, me veseli, da nimas slabosti! Glej, da se ne bos prenaprezala v sluzbi!!! Pa super za recept... sem ze malo obupavala, zdaj pa si mi dala upanje... HVALA!

Lep, dan vam zelim, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, pa javite se kaj, ceprav je vikend!

Anonimen -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 10:21:45)

Pozdravljene!!!

A veste ve koliko je noči v letu?:)-Pa če prištejemo še kakšen beli dan(saj se tudi takrat dela:love:kajne?):)-:)-Toliko možnosti imate naslednje leto!!!!:)-:)-:)-:)-

Pa čim več delanja!!

LpNeva:morje:

Bety -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 10:43:03)

Jaz sem dobila M...lepo, vseeno...točna je, normalna in mi da upanje, da sem tudi jaz normalna...v ponedeljek kličem amb.dr.Reš in v torek odvzem krvi, potem slikanje maternice (trdi, da za vsak slučaj) in predlagal mi je takoj IVF (samoplačniško seveda)... prosila ga bom še enkrat, če poskusimo z inseminacijo, ker mislim, da je prehitro epruveta(kar po tekočem traku)... pa dve nosečnosti v 9.mesecih ja nekaj pove, da bo ratal tudi brez skrajnjega posega...

ne vem...

Pia73 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 10:51:56)

Bety jaz bi na tvojem mestu še malo počakala z umetnimi postopki. Saj ti vendar veš, da lahko zanosiš! Odločitev pa je vsekakor tvoja! :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73 :metulj:

simonas -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 12:42:03)

Pozdravljene punce!

Jaz se vam tokrat javljam iz službe. Včeraj smo imeli popoldan zabavo za poslovne partnerje, pa nisem uspela vsega naredit, ko sem morala prej it iz službe, tako da sem se danes odločila, da pridem malo delat. Plače bodo drugi teden, pa si jih rada v miru naredim, ker ni fajn če ga pri plačah kaj kiksaš. Seveda pa ne morem samo delat, tako da sem malo pokukala k vam na RR...

Anitka drži Franco:hudicek: do konca meseca ali pa jo nekam zapri, da še mene 30.12. ne bo obiskala... Včeraj so si me ravno na zabavi privoščili, kdaj bom naročila :duda:, pa če že nisem kaj naročila ker imam malo trebuščka (kdo ga pa ne bi imel ko spije liter vode in je že po naravi buckast) pa ker nočem pit alkohola (kot da sem ga drugače pila), pa da je že čas, pa bodo oni povedali šefu če jaz ne upam... Najraje bi bruhnila v :((. Pa bo že... Enkrat bo že, pol pa bom z :nosecka: maširala mimo njih kot na paradi...
(malo se hecam).

Nič, bom morala poprijet za delo, da ne bom do večera tu. Čim lepši dan vam želim, čim več :sloncek::sloncek::sloncek: čez vikend, potem pa čim več veselih novičk.

Simona

Anitka -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 15:11:05)

Ahoj!

A ste ve tudi lene kot jaz, ali pa sem spet samo jaz ena izmed lenob današnjega dne?:zmeden::ups::zmeden::ups: Imam spet en kuuuuuuuuup dela, pa se mi ne da. Si včasih v šali rečem, da res dobro, da še nimam :duda: ker ne vem kako bi vse uskladila. Seveda pa ve, ki me poznate, veste, da tega ne mislim resno;) Ja včeraj ste spet pridno kofetkale. Jaz pa sem zbežala malo prej. Spraševale ste me o darilu. Kupili smo mu DVD predvajalnik (YAMAHA S550). To si je kupoval že ene tri leta in tako smo ga zdaj pač mi s tem presenetili. Žal pa nisva mogla :sloncek::sloncek::sloncek: zaradi te presnete France. Sicer pa se ni pritoževal. Je dobil malce drugačno :darilo::)-:ups::)-:ups: ..............

BAMBI upam, da nam že v začetku tedna sporočiš, da France ni in ni in da se test obarva tako kot se mora z :modri::roza: ali + :miska::miska::miska::miska::miska:

BIBA 77 zate tudi držim pestke in resnično upam, da smo zadnjič uspele odgnati to :hudicek: od vaju. Od TIE smo jo uspele odgnati, zdaj držimo pestke še za vaju z Bambi. Ostale pa pridemo na vrsto po novem letu. Biba a prideš še malo meni pomagat čistit? Bova skupij kurili energijo.;)

AMELI upam in držim :miska::miska::miska::miska: da bo vajin letošnji božič najlepši in da izvesta lepo novičko o pričakovanju :duda:

TINKA tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: da France ne bo.

:nosecka:TIA jaz vam letos še ne bom mogla sporočiti, da nama je uspelo. Morda januarja. Bomo delali na tem. Ti pa se ne naprezaj preveč v službi in pij vitaminčke, da odženeš prehlad.

PIA 73 ja tile mrzli dnevi so kot nalašč za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in že komaj čakam, da packa odide. Sicer pa bomo mi to vse nadoknadili.:love::love:

PIKA 74 kako kaj MM?

NEVA 6 si bom skušala zapomniti te noči in bele dneve v letu.:)-;):)-;):bravo::bravo::bravo:

BETY tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: da vama kmalu uspe.In res malce še morda počakaj z umetnimi postopki in se pusti presenetiti. Jaz ti vsekakor iz srca želim, da boš kmalu srečka :nosecka:

SIMONA S le pazi, da se pri plačah kaj ne zmotiš. To takoj vsi opazimo ;):)- Franco pa že tlačim pod posteljo in je ne spustim ven en lep čas. Zaradi včerajšnjih govoric na zabavi pa se ne sekiraj.

Ja punce zadnji teden v decembru bomo imele še zadnje srečanje v tem letu in sicer v MB. Dajte malce pogledat v vaše koledarje in planerje in upam, da se spet dobimo v čim večjem številu. In katera bo za takrat kaj spekla?;););)

Lep sobotni popoldan vam želim in se beremo,

Anonimen -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 15:21:44)

Ojla!

Anitak&ostale MB in okolica- 27.12. pridem enkrat dopoldne v MB in se dobim z mamicami v Kolsoeju (kdaj točno še sporočim). Če ima katera čas, ste vablljene:love:

lp,:fis:

pika74 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 15:54:13)

Ojla!

Anitka, MM so super - čist so mi pisani na kožo :bravo::bravo::bravo: in na karakter :)-:)-:)-. Hvala še enkrat!

Jst dons cel dan lepo ponižno sedim za računalnikom in klofam tole mag. A sm pridna a? Zuni pa tak sonce. Moj je šou pa še na Krvavc smučat.

Men se zdi, da bi mogla dobit M čez kšn dan al pa dva ampak se sploh ne sekiram. Bo al pa ne. Sploh ni važn. Važn je, da se mamo fajn. Pa zobe na sončenje8)8)8)8).

Fajn bodte punce!

Lp
Pika74
:metulj:

Anitka -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 17:32:45)

:)-:)-:)-:)- PIKA mi mamo se fajn.....:bravo::bravo::bravo::bravo: Sem se spomnila na un komad, ki poje mi mamo se fajn.

In jaz sem tole coprnico rdečo res zaprla pod posteljo, tak, da skorajda nima šans, da bi zašla še k tebi. Pridno še naprej piši tole mag. nalogo, a boš potem mag. srečka :nosecka: ;););)

Pa pa,

biba77 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (12.12.2004 10:55:16)

Ojla, babike!

Kako ste?Ste se tudi ve prebudile v najbolj mozno sivo in megleno jutro/dan? Zdaj bi situacijo opravilo samo par snezink...:)

Anitka, mislim, da si ti bila bolj pridna od mene - jaz sem namrec uresnicila vse vcerajsnje tocke, razen generalke. :(:zmeden::(
Bom pa danes morala nadomestit. Se dobro, da je vreme tako, da me vsaj ne vlece nikamor iz hise.
A si ti sigurna, da si jo skrila pod posteljo??? Franco. Mene so zdaj en teden bolele prsi, danes pa se je zacelo spodaj nekaj dogajat, pa se bojim, da je tvoja ujetnica vseeno pobegnila se malo sem, na Stajersko. Presneto, da :hudicek: clovek ne more izpustit izpred oci!!!

Pika, magistrirana srecka :nosecka:. :)-:)-:)-

Babike, kaj ste na RR samo v sluzbi al ste tako zaposlene cez vikend? Saj sem jaz tudi, samo vsake tolko pa pospegam gor, da vidim, ce ima katera kako novicko...

No, lep dan, poln cartanja, veselja in uzitkov vam zelim!

emaa -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (12.12.2004 10:57:46)

Ne, ne tud čez vikend mal pogledamo.

tinkamiška -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (12.12.2004 11:46:31)

Jst sem postala mal nestrpna, čeprav se še kr dober držim. Prejšnje cikluse, bi že zdavnaj začela razmišljati kdaj nardit test, zdej me pa kr nč ne drži, da bi ga nardila.

Vseeno, pa se skušam zamotiti z najrazličnejšimi ooravili, že tri dni pečem kekse8), joj, kdo jih bo pojedel:)-:)-:)- Ravno čakam, da se testo spočije, pol jih bom dala pa pečt(ta tretje!).

V sredo se začne prvi dan, ko ne pričakujem France in to bo trajalo vse do 22.12.! Ja pa ne bom do takrat samo kekse pekla, če bi jih, bi jih lahko prodajala:)-:)-:)-

Moje drage prijateljice, želim vam lep dan, čeprav je mrrrrrzlo, se bomo bolj stiskali, ne?

Pa-pa,

Tinka

biba77 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (12.12.2004 12:09:12)

Tinkamiska,
potem pa bova skupaj cakali!! Drzim pesti za obe! :miska::miska::miska::miska::miska:
Ti, kako rundo lahko speces, pa meni prodas. Jaz nimam volje keksov pect - raje kaj "vecjega" naredim. Danes delam biskvitno z marelicami na vrhu (zgledajo kot jajcni rumenjaki). Ma svakinja roj. dan...
:rozica:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>