Pia73 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (11.12.2004 10:14:04)
|
O pozdravljena tia! Sem vesela, da si dobro! Sploh se ne spomnim kdaj so se zaćele te slabosti, samo menda ne čist takoj. Sicer pa sem danes noseča 8 tednov tako, da so se mogle kaj hitro začeti, saj bo jutri šele en mesec odkar sem zagledala :modri: Sicer pa sem jaz danes tako utrujena, da nisem za nič. Groza pa toliko dela me čaka,...Ampak vse bo počakalo, kajne? Skuhala bom pa že nekak.:miska: Drage moje, sedaj so taki mrzli dnevi zato si privoščite čim več :sloncek::sloncek::sloncek: da se bomo potem okoli novega leta veselile!!! Jaz komaj čakam, da mine to leto,..Imam kup obveznosti zato komaj čakam, da minejo,...pa 07.01.2005 imam spet pregled in upam, da se bom potem lahko začela odkrito veseliti,...Sicer mi bo moja G, ki nima licence naredila NS, nato pa grem 10.01. ali tam nekje še k dr. Strahovi. In če ta sva pregleda pokažeta, da je z :duda: vse v redu, bo razlog za veselje,...:miska::miska::miska: Sedaj pa mi ni nikolmur za povedat,...Kar nekako mi ne gre z jezika,... Najdem še priložnost, da povem starejši sestri in očetu, ostali pa lahko počakajo,...no morda še kaki prijateljici,... Včeraj me je ena prijateljica direkt vprašala kako kaže z zanositvijo pa sem samo rekla: bo že,... Ta prijateljica se matra 6 let, pa nisem imela srca, da ji povem, pa še čakam na NS,... Sem čudna, kajne? :zmeden: Punce, uživajte,...:sloncek::sloncek::sloncek: LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|