Pia73 -> ZA NAS (156. nadaljevanje) (12.12.2004 19:26:55)
|
Hajli, hoj moje prijateljice!!! Danes spet pridno jem :)-:)-:)- kot, da kdaj ne,...:)-:)-:)- in veliko počivam zato se super počutim. Imam pred sabo zelo naporen teden zato sem počivala kot se je maksimalno dalo. Pa :love: mož :love: mi je bil v veliko pomoč. V petek bom pa verjetno spet kot cunja. A bo že!!!:metulj: Sicer pa sem vam že večkrat hotela nekaj povedati, pa vedno pozabim. Kot veste sem si tudi jaz že kar nekaj časa nazaj preko Anite nabavila O teste,... Nekaj časa sem jih uporabljala, ugotovila približno kdaj imam O, pomagalo pa ni zato sem preostanek testov potisnila v kot omare,... Nato pa sem jih v ciklusu po histeroskopiji potegnila na plano in poskusila na dan, ko naj bi bila predvidoma O in pokazala se je ena sama samcata črtica,... Sem si mislila, ja, ja tole pa so krivi moji policistični jajčniki in sem jih potisnila še bolj v kot omare,...In v tistem mesecu sem zanosila,.. Verjetno oz. lahko rečem sigurno sem imela O kasneje saj je tudi :duda: po UZ za 4 dni mlajši kot naj bi bil! Torej so ti testi kar dobri, pa tile koledarčki, ko se računa kdaj naj bi bila O tudi niso najbolj sigurni,... Tako, da punce :sloncek::sloncek::sloncek: je potrebno res tudi po predvideno O, kot večkrat poudarja tudi saba,... Pa :pujs:, ki mi ga je prinbesla Koala v bolnico in ki ga imam na nočni omarici je tudi verjetno pomagal! :bravo: Upam ,da sem kateri pomagala,.... :miska::miska::miska: Na :modri: ali :roza: LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|