|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (156. nadaljevanje)
12.12.2004 12:18:42   
tinkamiška
Joj biba77, ti tud pečeš:)-:)-:)-

Veš da bom držala pesti tud za tebe!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.12.2004 13:25:01   
Anitka
Dober dan!

Evo še mene.8)8) A da je Franca ušla izpod moje postelje? U zdaj sem pa huda:grrr::grrr: in bolje, da mi ne hodi pred oči. To jo bom nabunkala. Je pa tokrat tale :hudicek: pokvarjena pri meni kar malce čudna. V petek je prišla, pred tem je bil izcedek, včeraj je bila že blaga, danes je pa že ni več Prsi me pa še kar naprej bolijo.Ne vem kaj me zafrkava. Ponavadi so me prsi nehale boleti, ko je prišla Franca, zdaj me pa še kar naprej bolijo.:zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Ja očitno mi mora moje telo še letos malce ponagajati. Sicer pa bomo vsaj prej :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

TINKA, BIBA 77, BAMBI, PIKA 74 in vse ostale, ki v naslednjih dneh ne pričakujete prijateljice France - :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pridne bodite in se beremo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.12.2004 19:26:55   
Pia73
Hajli, hoj moje prijateljice!!!

Danes spet pridno jem :)-:)-:)- kot, da kdaj ne,...:)-:)-:)- in veliko počivam zato se super počutim. Imam pred sabo zelo naporen teden zato sem počivala kot se je maksimalno dalo. Pa :love: mož :love: mi je bil v veliko pomoč. V petek bom pa verjetno spet kot cunja. A bo že!!!:metulj:

Sicer pa sem vam že večkrat hotela nekaj povedati, pa vedno pozabim. Kot veste sem si tudi jaz že kar nekaj časa nazaj preko Anite nabavila O teste,... Nekaj časa sem jih uporabljala, ugotovila približno kdaj imam O, pomagalo pa ni zato sem preostanek testov potisnila v kot omare,... Nato pa sem jih v ciklusu po histeroskopiji potegnila na plano in poskusila na dan, ko naj bi bila predvidoma O in pokazala se je ena sama samcata črtica,... Sem si mislila, ja, ja tole pa so krivi moji policistični jajčniki in sem jih potisnila še bolj v kot omare,...In v tistem mesecu sem zanosila,.. Verjetno oz. lahko rečem sigurno sem imela O kasneje saj je tudi :duda: po UZ za 4 dni mlajši kot naj bi bil! Torej so ti testi kar dobri, pa tile koledarčki, ko se računa kdaj naj bi bila O tudi niso najbolj sigurni,... Tako, da punce :sloncek::sloncek::sloncek: je potrebno res tudi po predvideno O, kot večkrat poudarja tudi saba,...

Pa :pujs:, ki mi ga je prinbesla Koala v bolnico in ki ga imam na nočni omarici je tudi verjetno pomagal! :bravo:

Upam ,da sem kateri pomagala,.... :miska::miska::miska:

Na :modri: ali :roza:

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.12.2004 21:27:33   
Anitka
Ahoj!

Jaz bom pa kar tu napisala, da držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za BONI, ki jo je dragi odpeljal v porodnišnico. Upam,da se bo vse dobro izteklo in da bosta ati in mamica kmalu držala malo štručko v naročju.

:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.12.2004 22:08:18   
Anonimen
:) Anitka, sem še jaz napisala, nisem vidla da si že ti tukaj:)
lp,:fis:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.