nana35
|
Čmrlika,seveda mi lahko pišeš na ZS.Mogoče se poznava ja,ampak po moje bolj na videz,tako sklepam,ker mislim,da si mlajša od mene.Jaz sem toliko kot piše,Nana35.Pa ti držim pesti za NS,saj bo vse ok,pa še otročka boš videla.Za spol pa jaz še ne bi vprašala na tvojem mestu,ker pri 13 tednih se še ne vidi tako dobro in ni sigurno,raje počakaj do morfologije in takrat pa bo že res vidno,kakega spola je otroček.Pelkičeva je super,vsaj meni je.In kje je Vrazova,tudi vem,sem ravnokar prišla od tam,ker imam prijateljico-ce tam,sošolke,sosošolke.Pa tudi v V.Vlahoviča.Ravno pa sem prišlatudi iz Tuša. Meni se je trebušček kar hitro poznal,četudi sem bila bolj suha,ampak opazilo se je res hitro. Že 35,ti pa si res že skoraj pri koncu.Jaz si tudi želim,da bi že bila pri koncu,ker me ta trebuh že pošteno ovira,pa saj veš,kako je počutje in kako smo že okorne.Jaz sem zdaj v 29 tednu.No,medve se pa bolj ziher poznava,če sva obe iz Pobrežja pa če sva istih let.Vsaj sklepam po tvojem imenu.Pa tudi vem kje je Prelogova ulica.Samo tam pa poznam samo ena dva,ki stanujeta tam,pa eno trgovko na videz. S Koalo se pa itak poznava iz našega januarskega foruma,sicer ne osebno,ampak preko postov.Pa tudi z Muziko,kajne?? Lp.
|