Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
9nebesa(****. nadaljevanje) 12.12.2004 19:28:49
|
|
|
|
Dolina
|
O, Pikapolonica je mal k nam pokukala. :bravo::bravo: Upam, da bo Tia kmalu pridno spančkala ponoči in da bo vetrove odpihnilo nekam daleč stran...:rozica::rozica::rozica: Jah, možek bo že mogel zdržat. Moj že zdel protestira, ko mu omenim, kaj naju čaka. :)- Ribica, hvala za sadni kruh, pride na vrsto ta teden. Pa ta dolenska zidanca tud super "diši"... (joj, ne morem se spomnit, katera je napisala recept :zmeden:). No, :bravo::bravo: za obe... Ej, Ribica, si ti mal jasnovidka...? Boni glih potiska in diha v porodnišnici! :)-:)- Boni, ti držimo pesti! :bravo::bravo::bravo: Moj sonček se je pa očitno mal obrnil. Me čist drugje brca kot me je do sedaj. :sloncek::sloncek::sloncek: Čeprav je danes mal bolj lenušček. Jaz bom pa letos kr brez smrekce. Bom šla k mami domov občudovat. Lu, ti kr šibaj ven, pa po obiskih in žurkah. Res nimaš razloga, da bi doma čepela. Jaz sem bila na službeni novoletni večerji, sam sm se kr hitr pobrala: preveč utrujena, zehal se mi je že ob devetih, pa še z enim sodelavcem sem se mal spičla (joj, so eni moški otročji; pa ta tip je tolk star kot jaz, pa nekak noče sprejet, da sem noseča in me skoz neki sekira in provucira. Enkrat ga bom na g... usekala! :grrr:) Ah, kondicija je pa šla tudi pri meni po gobe... :)-:)- Se sicer trudim s sprehodi, sam sem kot polžek. Vsi me prehitijo in vsi mi pobegnejo. :ups: Še dobr, da se moja :kuza: ženi in mora bit na vrvici in tko nisem čist sama. :)- :nosecka: in ostale mačke, fajn se mejte in uživajte! Pa pa, Dolina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Ime za fantkagenovefaKatero ime vam je najbolj všeč?Lovro (
21%)
Žiga (
29%)
Miha (
19%)
Filip (
31%)
Število vseh glasov: 493Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!