BONI*
|
Hojla punce! A ste me pogrešale??? Ja lepo, da vas skrbi zame;) Ne, nisem še šla rodit, čeprav sem včeraj zvečer mislila, da bom kar sredi Leclerca rodila. Me je en tak popadek zagrabu, da se mi je kar zamajalo pod nogami. Do sedaj najmočnejši. Potem pa se je hvala bogu umirilo in sem lahko v miru do konca prešnofala vse police in seveda zapravla preveč denarja. Še dobro, da je bil moj dragi zdraven, ker če ne bi ga še več. Počasi že nakupujeva darila za Božička in Dedka mraza. Drugače pa me daje neka huda utrujenost in še hujši lenoritis. Popoldan bi kar spala, potem pa zvečer ne morem. Če mi verjamete ali ne, včeraj cel dan sploh nisem vstopila v sobo, kjer imava računalnik:ups: Upam, da nisem kaj zbolela:zmeden2:, ker to mi sploh ni podobno. Po navadi pri nas računalnik gori od jutra do večera in RR je ves čas v pripravljenosti. Lu, mislim, da se boš mogla s svojim potepuhom resno pogovoriti in postaviti meje. Mogoče res skuša sedaj izkoristiti še zadnje trenutke za lumpanje na okoli, ker ve, da potem to ne bo več možno, ampak vseeno ni lepo od njega, da si to tolikokrat privošči-kljub temu, da ve, da tebi to ni všeč. In tudi ni lepo od njega, da te takole pušča samo! Saj moj tudi gre po svoje ven in ga jaz k tem še spodbujam, vendar ima vse svoje meje. Vedno se vsaj okvirno dogovoriva, kdaj bo kdo prišel domov, kje bo in kako ga lahko dobim, če bi ga rabila. Res se mi ne zdi potrebno, da bi sedaj mogla še skrbeti za to, kje je, a je vse vredu z njem,... Upam, da razumeš, kaj mislim povedati. Erdbeere, jaz nič ne barvam kugel, niti ne delam čestitk. Včasih sem bila za te stvari bolj dojemljiva in bolj ustvarjalna, potem pa me je ta občutek kar zapustil. Pa še lena sem-priznam. raje kar kupim. Mogoče me bo spet zagrabilo, ko bo otrok toliko velik, da bova lahko skupaj ustvarjala. Sem si pa ogledala albume nekaterih članic RR (ne vem več na pamet katerih), med drugim tudi od Ribice in moram rečti, da ste punce prav zares nadarjene in ala vam vera, da imate take dobre ideje za čestitke, okraske,... Ribica, pri tebi sem si pa najbolj zapomnila tiste črne svečnike z pozlato. Pa kje sploh najdeš (najdete) čas še za vse to? a ja, s čem lepite stvari na steno? Kakšen zaščitni trak je to? A un pleskarski, krem barve? Punce, kdaj boste ve postavile smrekco in jo okrasile? Mene že kar vleče, da bi jo postavila, ker potem ne vem, kdaj in če jo bom lahko (ne vem, kdaj misli moj Luka prijokati na svet), pa se mi zdi še malo prezgodaj. Ko gledam po oknih hiš, nikjer ne vidim, da bi že kakšna smrekca stala ali da bi že kakšne lučke gorele. Še nekaj! Povejte mi, kdaj (koliko prej) naj bi se pred porodom :duda: umirila? Moj je še vedno zelo živahen in naredi krepko čez 10 (ornk) gibov na dan. Mi nič ne zgleda, da bi se sploh že kaj pripravljal na izselitev iz moje matrenice:)- Ga pa čutim že zelo nizko dol. Tudi o kakšnem čepu ni še nobenega sledu. Tako si želim, da bi se rodil čim prej in ne preveč po roku oz. ne glih za Božič. Ne bi rada videla, da bi imel rojstni dan glih za praznike in ne vem zakaj, ampak rada bi, da bi bil strelček in ne kozorog. Al sem smotana, a ne? S čem se jaz ubadam. Tako bo, kot je usojeno, pa če mi je prav ali ne! Mene pa zanima, če kaj veste, kako je s Pinjo. Baje ima neki računalnik pokvarjen, pa se zato nič ne javlja. Ji moram kakšen SMS poslati. Uf, sem se razpisala! Sedaj pa moram iti pšogledat, kako kaj moja goveja župca napreduje,pa še do konca kosilo skuhat, da bomo šli lahko popoldan spt malo ven pohajkovati. Gremo v CP še malo po nakupih. Lp, Boni & :duda:
|