PikainPikica -> RE: Pralne bombazne plenicke (4.9.2010 22:54:21)
|
Testirala sem precej pralnih plenic, na koncu sem se odločila za Pop in in BG FLIP organic. Pa tudi racmanke so mi precej všeč, sploh zeleni racman je za ponoči zakon. Al pa pop in z nočnimi vložki. Ker sem jih pa nekaj nakupila po eno za sprobat imam zdaj nekaj za prodat, če katero zanima. Mikropor-bombaž prekrivne hlačke velikosti M (2x) - 9 € x2 mikropor-bombaž prekrivne hlačke velikosti S (1x) - 9 € Pop in dream dri AIO (notranjost iz mikrofibre) (2x) - 14 € x2 Popolini Ultra fit organic (1x) - 8 € Popolini One size organic (1x) - 8 € Vse rabljeno manj kot 1 mesec ali samo nekajkrat. REs je, da vsaka hvali svoje pleničke. Pritiskači se kasneje znucajo, ježke je lažke zapenjat. Predvsem pomembno se mi zdi, da so bolj naravni materiali. Nočno lulanje mi pa zdrži le pop in z night boosterjem in zeleni racman. Vse ostalo odpade. Naš polulanček precej lula. Edino še koša za plenice si nisem nabavla. Orignial koš se mi zdi nekam drag... tale od Tots bots. Drugače pa ne menjam za tele za 1xno uporabo za nič na svetu. Perem jih normalno kot ostale cunje, le da blato vedno prej še dodatno sperem z mrzlo vodo, pa na stroju dam dodatno izpiranje zaradi detergenta. Perem jih z Arielom. Sušim občasno v sušilcu, ma raje na soncu, da jim podaljšam življenjsko dobo. Tudi dnevni racman mi je res fajn, le da mi ni lih praktičen za ven, pa tudi obleke je težje čez njega oblečt. A morda katera ve kako se te http://www.roda.hr/v2/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=9&Itemid=6&vmcchk=1&Itemid=6 predloge uporabljajo? Pravzaprav kako se zložijo? A po šivih? Ali počez? Si ne predstavljam glih najbolj, kaj je bolj prav, glede na to da potrebujejo še sponko... Je pa res da je na trgu že toliko dobrih plenic, da se še sama ne morem odločit samo za ene.
|
|
|
|