*pujsapepa*
|
Kuku! Še ena perica tukaj . Pri nas je pa takole. FuzziBuns sem gledala, pa mi nekako ne potegnejo z vsemi tistimi pritiskači in elastikami ... Amoak če uporabnice pravijo da so OK, potem... Jaz imam Pop-In, Grovia, Delfi in Racman bambus. Razen Racmank, so vse AIO. Racmanke so mehke (tudi če jih sušiš na zraku) in super vpojne Mi jih imamo samo za ponoči, ker so za čez dan meni malo prevelike. Se pa po vpojnosti nobena plenica ne more primerjati z njimi. Mladiček je v njih od 20.00 do 7.00. Še nikoli niso premočile. (razen 2x, ampak sem bila kriva jaz, ker sem enkrat pozabila vstaviti vložek, enkrat pa obleči prekrivne hlačke Ups! ) Lepe pa nič kaj niso. PopIn : Grovia Grovia so super! Se jim ne bi mogla odpovedati. Zasedejo zelo malo prostora (skoraj 3x manj kot PopIn), so preproste za uporabo. Namestiš jih z dvema pritiskačema, da sestaviš PopIn, jih moraš zapeti 7. Zapirajo se obojne na ježke, le da so pri Grovia veliko nežnejši (kaj bo to pomenilo po dolgotrajni uporabi še ne vem). Res lahko hlačke brez pranja uporabiš večkrat, ker večinoma niso mokre. Mogoče rahlo vlažne. Ampak jaz imam 3 hlačke in 9 pleničk, pa ko previjem vzamem druge hlačke, da se te prezračijo in posušijo. Na ritki so manjše, kar pomeni tudi lažje oblačenje in večjo okretnost. Ja, in veliko lepše so. Obstaja tudi dodatni vložek, ki pa res ni niti približno tako vpojen kot nočni PopIn-ov. In čeprav PopIn velja za eno najvpojnejših pleničk, pri nas spusti veliko bolj pogosto kot Grovi ali Delfi. Nimam pojma, zakaj. Tako da naših 5 PopInk bolj čaka v predalu in pridejo na vrsto vedno zadnje, ponavadi kadar je že kriza, ker sem prepozno dala prat in se še ni posušilo. Če bi se še enkrat odločala, PopIn ne bi več kupila. Še vedno pa upam, da bodo malo kasneje bolj uporabne. Delfi so AIO, pocket varianta (vložke vstaviš v pleničko). So vpojne, mehke, simpatične za pogledat, zelo poceni, če sta vstavljena oba vložka (bambus in mikrofibra), so dokaj velike. Sem pa pravkar naročila 2 Racman AIO. Teh še ni bilo, ko sem se jaz odločala za plenice. Poročam, ko jih dobim in preizkusim.
|